MMA bojovník: Moje matka zemřela po podání druhé dávky Pfizeru
RSS

MMA bojovník: Moje matka zemřela po podání druhé dávky Pfizeru


Zápasník UFC v lehké těžké váze Anthony „Lionheart“ Smith přičítá krevní sraženinu, která se u něj objevila, experimentálnímu přípravku Covid-19 a má podezření, že přípravek Covid společnosti Pfizer může za předčasnou smrt jeho matky. (Foto: Youtube / UFC)










Za posledních 6 měsíců náhle zemřelo 14 profesionálních fotbalistů

V pondělí se Smith připojil k podcastu „Believe You Me“ , který moderuje bývalý šampion UFC ve střední váze Michael Bisping, a vyprávěl, jak jeho „poměrně zdravá“ matka upadla do kómatu krátce poté, co dostala posilující injekci.




Rekordní počet mrtvě narozených dětí v Německu. Odborníci si lámou hlavu

„Takže, víte, když moje máma zemřela… onemocněla hned poté, co dostala očkovací látku, ale je docela zdravá, ale onemocněla hned poté,“ řekl Smith. „Takže dostala booster a asi za dva týdny byla v kómatu. Takže jsem si vždycky tak nějak myslela… já nevím, prostě to nedává smysl. Jako že to bylo fakt divný, ne?“




Mladá herečka se rozhodla ukončit svůj život po nemoci z vakcíny

Smith dále vysvětlil, že krátce poté společnost Pfizer oznámila, že u starších příjemců očkování Covidem existuje riziko mrtvice, což v něm vyvolalo podezření na možnou souvislost se smrtí jeho matky.




Basketbalista si stěžoval na vedlejší účinky z vakcíny, nyní zemřel na infarkt


Watch: UFC Fighter Anthony Smith Discloses Blood Clot Experience Post mRNA COVID Vaccine and Alleges Mother's Death After Pfizer Booster Injection. UFC Light Heavyweight fighter Anthony "Lionheart" Smith opens up about his experiences and observations related to COVID-19… pic.twitter.com/HksZSkXDPL — The Canadian Independent (@canindependent) July 4, 2023

Hvězda Premier League náhle zemřel ve věku pouhých 45 let

Článek MMA bojovník: Moje matka zemřela po podání druhé dávky Pfizeru se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden