Tohle musí skončit dříve, než bude pozdě!
RSS

Tohle musí skončit dříve, než bude pozdě!


TRIKOLORA
Nakupujeme zbraně a nemáme na to, přestože bereme důchodcům a nejen jim . Když jdu centrem Prahy (a nejen jím), když nakupuji v obchodě, připadám si jako v Kyjevě. Zvedají se daně a další poplatky, ubírá se seniorům a peníze mizí do ciziny a na zbraně. Vláda poklonkuje a leze ostatním do zadele. Brusel ji nenutí, ona to dělá dobrovolně a iniciativně. Prostě, pětiletku splníme za tři roky.

Bojíme se říct nebo napsat vlastní názor, názor, který nejde s hlavním proudem. Pokud nechcete válku a voláte po míru, jste hned ruský šváb a dezolát.
Označí vás za „chcimíra“, což je podle nich hanlivé. Já nechci patřit na západ, ale do svobodné a samostatné České republiky. Před ruskou invazí na Ukrajinu naše media psala o fašismu, o nelegálním obchodu se zbraněmi, o obchodu s lidskými orgány na Ukrajině.
Invazí Ruska vše skončilo, a z Ukrajiny se přes noc stala demokratická země, bez oligarchů, obchodu s orgány a se zbraněmi? Už se tam nehajluje? Strhli pomníky Bandery? Zažil jsem totalitu a pracoval jako stavbyvedoucí. Měli jsme kvóty na cement, ale byly k ničemu, protože cement nebyl. Nerozhodovala odbornost, praxe, ale členství ve straně a politická uvědomělost.
Ta doba se vrací. Sice jsou plné obchody, ale bojíme se mluvit a psát. Zaměstnavatelé monitorují profily zaměstnanců na sítích a zaměstnanci, kteří nemají názory „po proudu“ začínají mít potíže. Znám dost lidí, kteří z tohoto důvodu radikálně promazali svůj facebook a již na něm skoro nepíší. Mě se to sice netýká, protože zaměstnávám sám sebe, ale vnímám, co se děje kolem.
Dobrovolně vyhlašujeme sankce, vzdáváme se relativně levného plynu, ropy a nerostů z Ruska, protože je „totalitní“. Přitom vše ale draze kupujeme dál z Ruska, jen překupované Německem, USA, Indií a dalšími státy. Tváříme se, že hájíme zájmy ostatních, a přitom jsme ostatním pro smích a za pitomce, co platí. Nehájíme nic a nikoho, nemáme jak. Populistické řeči a gesta ještě nikoho neochránily. Nikdy.
Vláda vede zemi a její občany do války a bídy. Půjčuje si ne na vlastní rozvoj, ale na to, aby půjčila jiným. Vlastní ji nezajímají. Rozdáváme zbraně, ztrácíme (pokud jsme ji kdy měli) obranyschopnost, a tak kupujeme za miliardy další zbraně. Ty americké, pro tu správnou proamerickou demokratickou válku.
Kazetové bomby jsou svinstvo , ale ty, co padají na Rusy jsou v pořádku.
Popravy zajatců jsou válečný zločin, ale ne popravy ruských. Pozabíjení 14 tisíc civilistů včetně dětí na Donbase nikoho nezajímalo, protože mluvili rusky.
Planeta je doslova protkána vojenskými základnami USA a jejich jadernými zbraněmi. Ale jde o demokratické základny a demokratické atomovky. Rusa jen nutno zastavit i tam, kam nechce. Protože, co kdyby jednou chtěl? Máme 76 pohlaví, kdy 74 z nich je sexuální orientace, ale masírujeme tím děti od mateřské školy, kde jim transvestité předčítají pohádky. Z Prague Pride se stala oslava sexismu a praktik, nikoli hrdosti.
Kolik konfliktů od roku 1945 rozpoutalo, či se jich zúčastnilo Rusko a kolik USA? Kolik civilistů v konfliktech po roce 1945 zemřelo ruskými zbraněmi a kolik americkými? Ale proč se ptám, když šlo o šíření demokracie a svobody. Té správné, americké. Ostatně, vždyť anexe Krymu je fujky a Kosovo je v pohodě.
Turecký kafemlejnek Kurdů také, anexe 40% Kypru je v pohodě. Demokracii je nutno šířit bez ohledu na oběti.
Jsem pacifista, celoživotně nesnáším válku, a tak jsem prý proruský „chcimír“. Tato vláda vede zemi a její obyvatele do války a chudoby. Zadlužuje naši zemi násobně více než jakákoli vláda před ní. Vyrábíme nejlevnější elektrickou energii v EU, přesto za ni naši lidé platí nejvíc v Evropě. Konečně jsme dohonili
Německo, jak sliboval Komárek. Bohužel ale jen s cenami, průměrná mzda u nás je cca 33% té německé. Tato vláda zrazuje tuto zemi a její obyvatele a vede nás do záhuby.
Tohle musí skončit, vláda A TA VÁLKA na prvním místě.
 

FB

 

The post Tohle musí skončit dříve, než bude pozdě! first appeared on .


Nejčtenější za týden