Australský politik ve svém silně cenzurovaném projevu upozornil zejména na ničivou covidovou politiku tamní vlády (video)
RSS

Australský politik ve svém silně cenzurovaném projevu upozornil zejména na ničivou covidovou politiku tamní vlády (video)


Tento projev by se vlastně mohl hodit do kterékoli tvrdou covidistickou politikou postižené země. Zavádění zcela nesmyslných, nicméně nejen pro ekonomiku, ale i pro zdraví škodlivých restrikcí, nucení k aplikaci genových injekcí, zákaz účinných léků a segregace těch, kdo se odmítli stát obětí experimentu.
Tato politika byla stejná v Austrálii, většině evropských zemí, USA, ale i mnohde jinde.
Australský poslanec z Nového Jižního Walesu John Ruddick tuto politiku shrnul v parlamentním projevu, který byl okamžitě cenzurován. Možná si sami pamatujete, že právě tento stát zaváděl velmi drakonické restrikce, včetně umístění potenciálně nakažených do jakýchsi koncentráků .
Co vlastně v tomto silně cenzurovaném projevu řekl ?
Řekl, že vláda Nového Jižního Walesu  uzákonila „autoritářský covidový policejní stát“.
Řekl, že vláda Nového Jižního  Walesu podlehla „vakcinačnímu extremismu,“ když řekla veřejnosti: „Nepustíme vás ven, dokud nedostanete několik injekcí nejen urychlené vakcíny, ale zcela nové vakcíny.“
Řekl, že „NSW Health zveřejnil týdenní data, která ukazují,  že čím méně vakcín jste dostali, tím méně pravděpodobné, že jste skončili v nemocnici nebo na JIP . Úmrtnost byla podobná u očkovaných i neočkovaných.“
Řekl, že „od zavedení vakcíny došlo k 15-20% nárůstu nadměrných úmrtí v zemích, jako je Austrálie, které masově aplikovaly injekce mRNA,“ a vlády těchto zemí pak zpochybnily, že to může mít něco společného s vakcínami nebo s tím, že lidé byli  tak dlouho zavřeni.
Řekl, že využití páté dávky je velmi nízké – „příliš mnoho lidí ví o ostatních se špatnými reakcemi,“
Řekl, že ivermektin, lék, který získal Nobelovu cenu za medicínu v roce 2015, byl neupřímně dehonestován jako odčervovač koní. Připomněl finanční pobídky pro potlačení ivermektinu jako potenciální léčby Covidu, a to navzdory tomu, že vědci po celém světě svědčí o jeho účinnosti.
Řekl, že po očkování proti covidu bylo australské Správě terapeutického zboží nahlášeno více než 137 000 nežádoucích účinků, a že mnoho léků bylo staženo z trhu za mnohem méně vedlejších účinků.
Souhlaste nebo nesouhlaste, jak chcete, ale všechna tato tvrzení jsou založena na důkazech. Přesto byla cenzorskými platformami jako YouTube označena za „dezinformace“ a video projevu na kanálu australského politika i na některých dalších platformách bylo cenzurováno.
Videa z projevu jsou například na Twitteru, kde se již covidové příspěvky necenzurují:

John Ruddick’s first speech as MP in Parliament He says, “Many want to move on from COVID, but I don’t,” and he's right, we should NEVER forget.. pic.twitter.com/4oCSi5Iyth
— Freda (@Freda8991) July 4, 2023


Mimo výše uvedeného kritizoval poslanec také ničivou politiku „uhlíkové nuly,“ kterou se vydala nejen Evropa, ale také Austrálie, Nový Zéland, Kanada či Bidenovy USA.
Nicméně YouTube zdůvodnil cenzuru právě pasáží, která kritizovala ničivou covidovou politiku australského státu. Pokud toto téma stále tak moc vadí, může to znamenat, že se chystá nějaká nová „plandemie,“ tentokrát však již plně v režii WHO.
Rok 2025, kdy by měla začít platit jak pandemická smlouva, tak změny MZP, by k tomu byl ideálním…
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Australský politik ve svém silně cenzurovaném projevu upozornil zejména na ničivou covidovou politiku tamní vlády (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden