Dezinformace mainstreamu o nejteplejších dnech vůbec byla záhy zpochybněna
RSS

Dezinformace mainstreamu o nejteplejších dnech vůbec byla záhy zpochybněna


Informace o údajně nejteplejším dni vůbec přineslo i u nás mnoho čelních dezinformátorů a manipulátorů v čele se Seznamem . To je celkem logické, propaganda má za cíl nyní mimo jiné vyvolávat klimatickou hysterii, aby byl lid ochoten přijímat šílenou bruselskou politiku zeleného údělu.
Propagandistická média po celém světě citovala počítačový klimatický model Climate Reanalyzer University of Maine, který byl od té doby zpochybněn.
Jak upozorňuje mnoho nezkorumpovaných klimatologů, tak tyto počítačové modely jsou velmi nespolehlivé a již v minulosti předpověděly apokalypsy, které se nakonec nestaly, včetně nesmyslu o tom, že od roku 2022 již nebude v Arktidě v létě žádný led.
Americký národní úřad pro oceán a atmosféru (NOAA) řekl AP News: „Ačkoli NOAA nemůže ověřit metodologii nebo závěr analýzy University of Maine, uznáváme, že jsme v teplém období kvůli změně klimatu.“
V reakci na to, že NOAA zchladila neověřitelná zjištění modelu, právník pro životní prostředí Steve Milloy tweetoval: „NOAA utíká od tvrzení o ‚nejteplejším dni‘.“
Dokonce i americký mainstream povídačky o nejteplejším dni vůbec zcela zpochybnil.
V pátek večer uveřejnil The Wall Street Journal Milloyův úvodník s názvem  „Nejžhavější dny vůbec? Nevěřte tomu.“
„Jedním zřejmým problémem aktualizovaného příběhu je, že neexistují žádná satelitní data z doby před 125 000 lety. Vypočítané odhady současných teplot nemohou být spravedlivě srovnávány s odhady globální teploty před tisíci lety,“ napsal Milloy.
Šéfové průmyslu globálního oteplování strávili poslední tři desetiletí zběsilým pobíháním po celém světě v soukromých tryskáčích a prorokováním, jak svět bezprostředně skončí kvůli emisím z motorů na fosilní paliva.
Oni sami však vlastní soukromé tryskáče, jacht, mnoho sut a několik luxusních vil.
Příkladem jsou hlavní propagandisté klimatické katastrofy.
Al Gore:

Michael Bloomberg:
Překlad: Michael Bllomberg vlastní 6 letadel, 3 helikoptéry, 11 domů a 42 aut. On sám tvrdí, že lidé by měli jezdit výhradně veřejnou dopravou…

Vzpomeňte si, že v roce 2018 klimaalarmistka Greta Thunbergová tweetovala jakéhosi „ vědce „, který tvrdil, že „celé lidstvo“ bude vyhlazeno, pokud v příštích pěti letech nepřestaneme používat fosilní paliva.

A manipulují například i v předpovědích počasí, kde začínají v některých zemích účelově využívat červeně zbarvené mapy:

Klima se neustále mění po dobu 4,54 miliardy let.
Země průběžně prochází dobami ledovými a fázemi oteplení. Bylo tak tomu vždy. A lidstvo nejlépe prosperovalo v teplejších dobách, což propagandisté záměrně zamlčují.
Důkazem jsou například i nálezy z Grónska, kde se před staletími běžně pěstovalo obilí, což je dnes nemožné.
Minulý týden proběhla mediální blesková kampaň průmyslu globálního oteplování, která měla protlačit „dezinformace“ modelem, o kterém dokonce i NOAA varovala, že není spolehlivý.
To je prostě fakt, který jasně potvrzuje, kdo je zde největší dezinformátor….


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 6 Průměrně: 5 ]







Článek Dezinformace mainstreamu o nejteplejších dnech vůbec byla záhy zpochybněna se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden