Americká ministryně se několikrát uklonila čínskému vícepremiérovi
RSS

Americká ministryně se několikrát uklonila čínskému vícepremiérovi


Během schůzky k urovnání vztahů s Čínou se Yellenová několikrát uklonila, zatímco vicepremiér Che Lifeng rozpačitě ustupoval, aby jí dal prostor. Poté vyzvala Čínu, aby se zapojila do boje proti změně klimatu. (Foto: Twitter)










Biden nečekaně odpověděl, proč nechal schválit kazetové bomby na Ukrajinu

„S touto administrativou se znovu a znovu ztrapňujeme a ukazujeme slabost. A ukazuje to, že nám chybí účinné páky,“ postěžoval si bývalý pracovník Bílého domu Bradley Blakeman.




Biden nereaguje na nalezený kokain v Bílém domě a nyní byl vidět Hunter „ve formě“

Yellenová se během své návštěvy Číny dopustila řady „diplomatických přehmatů“, píše New York Post. Když si podávala ruku s He Lifengem, čínským vicepremiérem odpovědným za ekonomické záležitosti, třikrát se uklonila. On žádné reciproční gesto neučinil a dokonce trochu ustoupil, aby dal americké představitelce více prostoru k „podlézání“.




Americká armáda zveřejnila příběh trans majora v sebevražedné depresi


My Heavens. Who is in the dominant position here? So humiliating pic.twitter.com/6KeN8UaquZ — Benny Johnson (@bennyjohnson) July 8, 2023

WATCH: Biden Treasury Secretary Janet Yellen completely embarrasses the United States as she bows multiple times to the Chinese Economy Czar and calls him the wrong name. During her meeting to heal relations with China, Yellen bowed multiple times as Vice Premier He Lifeng… pic.twitter.com/Zjz1ejOpcH — Travis (@Travis_in_Flint) July 8, 2023

Ředitel CIA označuje válku na Ukrajině za velkou příležitost pro nábor špionů

Článek Americká ministryně se několikrát uklonila čínskému vícepremiérovi se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden