Německo: Jen za víkend tři smrtelné útoky nožem
RSS

Německo: Jen za víkend tři smrtelné útoky nožem


Prakticky všechny multikulturně obohacované země zaznamenávají rekordní počet útoků nožem.
V některých zemích to řeší zákazem nošení nožů, což ovšem drtivá většina obohacovačů nijak nedodržuje, neboť ví, že pokud by byli policií kontrolováni, byl by to rasismus a xenofobie.
Takzvaný „zákon o nožích,“ který se vztahuje i na jiné předměty, které lze považovat za zbraně, tak zpravidla dopadá zejména na zcela nevinné místní obyvatelstvo.
To se stalo například ve Švédsku, kde byli občané odsouzeni za to, že v autě vozí pálku nebo nůž na koberce .
Jinde prodej nožů omezují či – jako v případě holandského Alberta – zcela ukončují.
A například v Berlíně si řekli, že rekordní počet útoků nožem vyřeší instalací zákazových značek v obohacovaných ulicích.
Nicméně právě absence schopnosti ukázat na pravou příčinu rekordního počtu útoků nožem je hlavním důvodem toho, že brzy jistě padnou v tomto směru další rekordy.
Není mi známo, zda jde v Německu v tomto směru o rekord nebo ne, ale poslední víkend byl právě v duchu takového „bodavého“ obohacování.
A to hned na třech místech, přičemž ve všech případech skončila oběť útoku na pitevním stole…
Německo je opět zastíněno krvavým víkendem. Tři smrtící útoky nožem a několik vážně zraněných. V Drážďanech byl 40letý muž ubodán jen tak v tramvaji. Útočník, který pocházel ze Somálska, zabil náhodnou oběť sedmi bodnými ranami a poté vyhrožoval ostatním cestujícím.
V Bad Hönningenu zemřela žena při útoku nožem, protože chtěla přispěchat na pomoc známému, který byl předtím napaden ozbrojeným „útočníkem“ neznámého původu.
V Hamburku-Heimfeldu „jeden muž“ napadl druhého na dvorku nožem. Oběť svým vážným zraněním krátce nato podlehla. Ve všech případech se policii podařilo pachatele zadržet. Jisté je, že ve všech případech byl pachatelem „muž“.






Jen minulý týden  bylo v Německu napočítáno několik desítek útoků nožem na kolemjdoucí a nevinné občany. Téměř ve všech případech se jednalo o pachatele s přistěhovaleckým pozadím – to je také nesporné.
Před deseti lety byl útok nožem tak mimořádný, že o něm několik dní informovala téměř všechna média a plnil všechny noviny. Nyní se každodenní krvavé skutky v německých médiích řadí pod „různé“ a sotva se dostanou na titulní stranu deníku.
Zatímco loňské oficiální statistiky, které byly přikrášleny podle nejvyšších instrukcí, s více než 5 000 útoky nožem, již způsobily značné výhrady vůči takzvaným migrantům, realistická čísla, která se náhle objevila, vás nechají v němém úžasu.
Podle nejnovější trestní zprávy bylo  v loňském roce zdokumentováno více než 21 000 útoků nožem – téměř 60 útoků každý den. A u těchto krvavých útoků se vždy používá výraz „muž“, aby se zakryl původ pachatelů.
Pravděpodobně chtějí „chránit“ německé obyvatelstvo před vlastními emocionálními reakcemi a zároveň zajistit, že většina bude stále akceptovat pokračující politiku otevřených hranic.
A kdykoli politici věří, že vyvinuli dokonalou strategii, aby zakryli své vlastní dramatické chyby, odhalí se po krátké době bezprecedentní nekompetentností.
To dokládá nezodpovědná informační politika s ohledem na nepřijatelnou míru kriminality mezi hosty německé vlády. Bagatelizace, skrývání, ohýbání a zatajování ze strany vlády a úřadů má přesně opačný účinek, zejména pokud jde o náladu ohledně pokračujícího nekontrolovaného přistěhovalectví.
Útoky nožem, loupeže a znásilnění se staly tak častými, že politici umístili standardizované projevy zděšení v šesti různých verzích do svých zásuvek stolů, aby mohli vyjít na veřejnost s příslušnými oznámeními v závislosti na závažnosti, rozsahu a důsledcích činů.
„Muž“ – je běžný termín pro muslimské útočníky, jejichž identita je zatajována nebo skrývána policejními orgány. Již 5 let je „muž“ běžnou metaforou „pro lidi, kteří jsou tolerantní k noži“, kteří vnímají přítomnost nezahalených německých žen v ulicích nebo v bazénech jako sexuální provokaci a obvykle nepocházejí z Německa.
„Pozadí není známo. Policie případ stále vyšetřuje. Pravděpodobně psychicky labilní osamělý pachatel. Nevíme nic přesně.“ Směšné….
Samozřejmě by bylo možné stručně poukázat na kulturní rozdíly mezi křesťany a muslimy. Muslimové jsou už léta zvyklí vyhazovat bezvěrce do povětří nebo rádi někomu setnou hlavu. Kamenování žen je tam také velmi populární, ale v Düsseldorfu, Gelsenkirchenu nebo Herne je spíše odsuzováno.
Přesto by člověk neměl v této zemi dělat rozruch, když tu a tam vousatý muž oblečený v černém s huňatým obočím, pronikavýma očima a nabitou útočnou puškou proběhne nákupními pasážemi nebo, jako před rokem v Offenburgu, vstoupí do ordinace a zabije lékaře. Jsou prostě jiní….
Můžete se pohodlně usadit a čekat na výsledky vyšetřování v Hamburku, Drážďanech nebo Bad Hönnigenu. Nebudou žádná překvapení.
Za normálních okolností traumatizovaný, 30letý mladý muslim po dvou dnech zmutuje ve známou hrozbu. Náhle se přijde na to, že byl před několika dny dočasně propuštěn z vyšetřovací vazby a propuštěn.
Po dalším dni se dozvíme, že byl policii znám šest měsíců a od svého příjezdu do Německa spáchal 12 trestných činů. Od té doby prochází každou hodinu proměnou z radikalizovaného islamisty v aktivního člena ISIS, který neměl být v zemi už dva roky.
Pak to trvá v průměru tři týdny, než konečně vyjde najevo, že dotyčný osamělý pachatel před čtyřmi lety podřízl krky tuctu vesničanů v Africe a pak se zaregistroval v Bádensku-Württembersku pod 17 různými identitami…
 








Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 9 Průměrně: 5 ]







Článek Německo: Jen za víkend tři smrtelné útoky nožem se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden