Západ si hraje s Ukrajinou a nemá žádné slitování
RSS

Západ si hraje s Ukrajinou a nemá žádné slitování




MILENA DOUŠKOVÁ
Neviním jen ukrajinské vládce, ale hlavně Západ. To naše země mají na svědomí jejich životy. To my máme na rukou krev. To my jsme zvolili tu sebranku co nás zdírá do poslední nitě a podporují agónii války. To my máme v rukou jejich životy.

Ano, je válka a zuří s velkou silou. Jsou na ni všelijaké názory. Mnoho lidí proklíná Rusko, spousta proklíná Ukrajinu. Rusové jsou teroristé a Ukrajinci náckové. Kde se to vzalo tolik zloby a tolik chtivosti vidět umírat denně tolik lidí. Proč a zač? Odpustilo se Německu jeho zvěrstvo a mnoho lidí už ani neví co všechno dokázali za války provádět. Najednou je to Rusko co je prý horší jak bylo fašistické Německo a jemu se nesmí odpustit, ale musí se nechat zmizet z planety Země. Promiňte, ovšem že ne Rusko, ale jen jeho obyvatelé. Proto se přece bojuje.  Jak si můžou Rusové nechat takové bohatství, když Západní nadlidi už vyčerpali skoro vše co se dalo, rozkradli všude co se dalo a Rusko jim chce vzdorovat?  Tak to si mužici dovolili moc. Ano, takhle nazval Ruské muže jeden politik na Primě a bylo to velmi sprosté.
Nepatřím k lidem co proklínají jednu nebo druhou stranu a snažím se být neutrální. Všude žijí lidé a všichni mají nárok prožít si svůj život po svém a jak sami chtějí. Neštěstí se stane, když se jim ho snaží řídit někdo jiný. Ukrajinci. Bože, mně je jich z celého srdce líto. Teda těch obyčejných lidí co nic neprovedli, žili si svoje životy a najednou přišel Majdan a horší část lidí z jejich země se drze dral k moci. Prostě jako kdysi v Německu. Tam jsme tak chápaví, ale Ukrajinci nám za to nestojí, to jsou hromadně náckové. Nejsou jsou tam babičky a dědečkové na chalupách. Jsou tam rodiny co chtěli jen žít.
Západu se zachtělo obětovat jejich zemi a lidi za svoji touhu po zničení Ruska a až by nezůstal ani jeden Rus, pak by přišla na řadu Ukrajina a další slovanské národy. Proč to lidé nechápou a podporují svoje války chtivé politiky to mi rozum nebere. O politicích nemám žádné iluze, ale obyčejní lidé a takové zloba a zášť.
Neviním jen ukrajinské vládce, ale hlavně Západ. To naše země mají na svědomí jejich životy. To my máme na rukou krev. To my jsme zvolili tu sebranku co nás zdírá do poslední nitě a podporují agónii války. To my máme v rukou jejich životy. To my musíme zastavit dodávky zbraní na Ukrajiny. Nebýt našich peněz a zbraní bylo by dávno konfliktu konec a nerozvinul se ve válečné šílenství. Denně umírá  500 Ukrajinců a nevím kolik Rusů. Kdy konečně bude mít Západ dost a zastaví tohle šílenství. Když si poslechnete ukrajinského generála Zalužného pochopíte, co jsme jim společně provedli a donutíte svoje politiky ke změně.



politikarina.cz

The post Západ si hraje s Ukrajinou a nemá žádné slitování first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden