Skákání z lodi na TikToku? Nebezpečný módní trend zabil v Alabamě čtyři lidi
RSS

Skákání z lodi na TikToku? Nebezpečný módní trend zabil v Alabamě čtyři lidi


Na sociálních sítích se často objevuje několik trendů TikToku a nedávno se o něm začalo mluvit jako o „skákání z lodi“. (Foto: Tiktok)









Na rozdíl od mnoha jiných komplikovaných trendů je tento poměrně srozumitelný. Tento trend vybízí ke skoku z jedoucího člunu a jednotlivci tuto výzvu splní tak, že se vrhnou ze zadní části člunu do moře.




Ukrajinský voják odhalil kradenou humanitární pomoc v obchodě

Několik videí uživatelů TikToku, kteří se pokoušejí o trend Boat Jumping, se stalo virálními napříč platformami sociálních médií. Jednotlivci, kteří se trendu účastní, používají hashtag „#Boatjumping“.



Ukázalo se však, že tento trend je nebezpečný a smrtelný. Úřady v Alabamě oznámily, že za posledních šest měsíců zemřeli čtyři lidé v důsledku poranění krku, když se pokoušeli této výzvy zúčastnit.




Migranti sdílejí zážitky z ubytovaní na nizozemské luxusní pětihvězdičkové výletní lodi

V trendu TikTok se objevují osoby skákající do moře a za určitých okolností se zdá, že loď stojí na místě a voda je relativně klidná. Za jiných okolností je však vidět, že se člun pohybuje vysokou rychlostí.




Kanadská hvězda TikToku náhle zemřela ve věku 21 let

Tento trend nyní vzal internet útokem a lidé se do těchto videí aktivně zapojují a sdílejí je. Kapitán Jim Dennis ze záchranného oddílu v Childersburgu však lidem doporučil, aby se tohoto trendu neúčastnili, a řekl pro WPDE-TV:



„Ti čtyři, u kterých jsme zasahovali, když vyskočili z lodi, si doslova zlomili vaz a v podstatě je čekala okamžitá smrt. Myslím si, že lidé, pokud je natáčí kamera, jsou podle mě náchylnější udělat nějakou hloupost, protože se chtějí předvést před svými přáteli na sociálních sítích.“



Zdroj: sportskeeda.com
Článek Skákání z lodi na TikToku? Nebezpečný módní trend zabil v Alabamě čtyři lidi se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden