Eurokomisař Thierry Breton oznámil, že od 25. srpna budou sociální sítě povinny okamžitě mazat „nenávistný obsah“
RSS

Eurokomisař Thierry Breton oznámil, že od 25. srpna budou sociální sítě povinny okamžitě mazat „nenávistný obsah“


Všichni moc dobře víme, co je považováno ze nenávistný obsah. Je to cokoli co kritizuje současnou politiku.
Za nenávistný projev je tak považováno pokud kritizujete:
EU, klimatickou agendu a s tím související politiku zeleného údělu, LGBTQIA, muslimskou invazi a islamizaci, Ukrajinu, mainstreamové politiky, NATO, OSN, WHO a jiné podvratné organizace, genové injekce a wokismus.
Na druhou stranu můžete jak libo kritizovat, hanět a dokonce i vyzývat k zabití kohokoli, kdo není v souladu s politikou EU.
Tedy nenávist lze vyjadřovat k euroskeptickým politikům, odpůrcům politiky EU všeobecně, neočkovaným, odpůrcům zeleného údělu, odpůrcům muslimské invaze, lze také libovolně vyzývat k vyhlazení Rusů nebo šířit protibělošský rasismus.
Také samozřejmě nebudou cenzurovány projevy nenávisti ze strany muslimského obyvatelstva EU směrem k původnímu obyvatelstvu, výzvy k džihádu a oslavy každého teroristického útoku. To je totiž také nenávist povolená.
Tedy máme zde nenávist povolenou či dokonce doporučovanou a na druhé straně nenávist zakázanou. A za nenávist je pak považována i obyčejná kritika či jednoduše oponentní názor, který se nehodí do mainstreamového narativu.
Přesně v tom duchu by měla fungovat cenzura na celém území EU.
Již dlouho se vědělo, že cenzurní zákon EU, který má zavádět jednu z nejtvrdších cenzur vůbec (kam se hrabe jakákoli jiná diktatura), má vejít v platnost již letos v srpnu.
Nyní je tak již zveřejněno i oficiální datum, odkdy budou všechny sociální platformy nuceny uplatňovat cenzuru.
Eurokomisař Thierry Breton, pravá ruka Jourové, oznámil, že tento cenzurní zákon začne platit 25.8., odkdy budou celé bruselské cenzorské úderky (zřejmě i za pomoci AI) střežit jedinou povolenou pravdu.
Platformy, které se do cenzury nezapojí, budou na území diktátorské EU jednoduše zakázány. Toto upozornění směřuje zejména na Muska a jeho Twitter, který aktuálně necenzuruje.
Pokud od srpna cenzurovat nezačne, bude platforma na území 4. říše přísně zakázána.
Ale i přesto se EU neustále zaklíná demokracií a svobodou slova, čímž je horší než mnohé jiné diktatury, které si alespoň nezkouší hrát na demokracii.
Je vidět, že EU používá romány Orwella jako manuál: Válka je mír, s voboda je otroctví, n evědomost je síla….


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Eurokomisař Thierry Breton oznámil, že od 25. srpna budou sociální sítě povinny okamžitě mazat „nenávistný obsah“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden