Jak se vám líbí?
RSS

Jak se vám líbí?



EVA HRINDOVÁ











To vlevo je vítěz(ka) Miss Nizozemsko 2023, transvestita Ricky Collet. Vpravo pak pohledná dívka, která s ním prohrála ve finále, Nathalie Yasmin.


























V zájmu politické korektnosti a v zájmu pozitivní diskriminace v Nizozemsku soutěž Miss vyhrál muž. A vlastně docela ošklivý muž. První oběti progresivistické doby jsou tak ženy. Prohrávají na všech frontách. Ač je feminismus vzýván jako náboženství, musí se ženy přizpůsobit a musí snést, že je muži budou porážet ve všech disciplínách. Sportovních a teď už i v soutěžích krásy.

Mladé dívky a ženy si budou muset zvyknout, že i bezpečné místo – jako je ženské WC – už není bezpečným místem. Pomatení aktivisté (bohužel i u nás na ministerstvu školství) toto místo vydávají všanc mužům a klukům, kterým se stačí prohlásit za ženu nebo za nějaké neidentifikovatelné pohlaví. Ženy jsou také nejvíce ohroženy v jejich nezpochybnitelné roli matky. Hledají se nové cesty, jak porodit dítě bez ženy, aby se uspokojily touhy homosexuálních párů…
Ale já říkám – jen houšť a větší kapky! Nad obrázkem novodobé krasavice s pinďourem pod sukní snad lidem dojde, jací šílenci chtějí řídit naše životy a ve volbách je vymění. Ale fakt nevím, co se ještě musí stát, aby se lidem rozsvítilo!














evahrindova.cz


The post Jak se vám líbí? first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden