Na koncertě Eda Sheerana došlo ke dvěma infarktům, dalších 17 lidí bylo hospitalizováno
RSS

Na koncertě Eda Sheerana došlo ke dvěma infarktům, dalších 17 lidí bylo hospitalizováno


Na víkendovém koncertu Eda Sheerana v Pittsburghu došlo k zástavě srdce u dvou lidí a dalších 17 bylo převezeno do nemocnice. (Foto: Wikimedia)









Zpěvák Shape of You vystoupil v sobotu 8. července na pódiu městského stadionu Acrisure Stadium, aby pobavil největší pittsburghské publikum, před kterým kdy hrál – podle odhadů se na Angličana přišlo podívat 51 000 fanoušků.



Mezi některými návštěvníky koncertu však došlo ke zvratu a během vystoupení se jim udělalo špatně. Záchranná služba byla přivolána k více než 37 incidentům a 17 lidí bylo převezeno do nemocnice, včetně pracovníka stadionu a zdravotníka.




Za posledních 6 měsíců náhle zemřelo 14 profesionálních fotbalistů

Dělníkovi se udělalo špatně, když se na stadionu rozebíralo zařízení. Na podlaze se jim zastavilo srdce.



Naštěstí do akce vyrazily početné posádky a pacient byl ošetřen a převezen do Allegheny General Hospital, kde je jeho stav podle dostupných informací stabilizovaný.



Při odchodu z místa konání akce na Art Rooney Avenue došlo také k zástavě srdce u zdravotníka z externí agentury. Okamžitě byli ošetřeni okolním personálem a po obdržení několika šoků byli resuscitováni.




Fotbalisté stále kolabují, dostávají infarkty a dokonce umírají přímo na hřišti

Byli převezeni do Allegheny General Hospital, ale jejich stav zůstává nejasný. Další hospitalizace se týkaly problémů spojených s horkem, několika pádů a jednoho záchvatu.



Podle meteorologické stanice Weather Channel bylo v Pittsburgu během dne naměřeno 72 stupňů a nejméně 62 stupňů. Vlhkost vzduchu dosáhla ke konci noci 92 procent, uvádí World Weather.



Stadion Acrisure je venkovní sportoviště.




Hvězda Premier League náhle zemřel ve věku pouhých 45 let

Sheeran, jehož prarodiče jsou Irové, sdílel v neděli na Instagramu video z koncertu, na němž je za zvuků jeho písně Afire Love vidět, jak nadšení fanoušci míří do areálu, aby se na superhvězdu podívali.



„Včera večer jsem se při hraní v Pittsburghu skvěle bavil, byla to moje největší show, kterou jsem tam kdy odehrál,“ napsal k příspěvku. „Opravdu jsem si užil všechny ty taneční a emotivní momenty. A taky můj příšerný ručník!“



Zdroj: rishstar.com
Článek Na koncertě Eda Sheerana došlo ke dvěma infarktům, dalších 17 lidí bylo hospitalizováno se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden