P.C.Roberts: Spiknutí proti normalitě
RSS

P.C.Roberts: Spiknutí proti normalitě


LUBOMÍR MAN
Američané! Prokažte své zemi laskavost a zeptejte se sami sebe, proč se americký korporátní a fonanční svět zformoval s cílem přimět vás k tomu, abyste jeden měsíc v roce oslavovali sexuální abnormalitu? Zeptejte se,též, proč si ředitelé a správní rady amerických společností myslí, že bychom na tuto sexuální abnormalitu měli být hrdí? Zeptejte se, kdo tuto kampaň na oslavu sexuální abnormality zorganizoval? Proč ředitelé a správní rady korporací upředostňovali a upřednostňují sobecké zájmy lidí sexuálně odlišných před zájmy svých akcionářů a dokonce je staví i nad své vlastní výkonnostní odměny?
A proč namísto toho všeho neoslavujeme normalitu? Zde předkládám zprávu o obrovských škodách, které správní rada a vedoucí pracovníci největší americké nadnárodní pivovarnické společnosti Anheuser-Busch způsobili svým akcionářům tím, že do propagace svých výrobků zařadili propagaci a oslavu sexuální abnormality. Prodej piva Bud Light klesl o 28,5 procent, tržní kapitalizace Anheuser-Bush klesla o 18 miliard dolarů a akcionáři zaznamenali pokles každé akcie uvedené společnosti o 9,46 dolaru.
Američané! Zeptejte se sami sebe: jak se mohlo stát, že velká mezinárodní korporace byla dotlačena k tomu, aby sama sobě a svým investorům přivodila tak obrovské ztráty – a to ve prospěch jen nepatrné menšiny lidí?
A nebyl a není to jen Anheuser-Busch. Jedná se se o velké množství podniků. Podpora korporací pro Pride Month (Měsíc hrdosti), staví ekonomickou teorii, podle níž korporace slouží zájmům svých akcionářů, na hlavu. Předpokládejme, že jste měl 1000 akcií Anheuser-Busch. Idioti, kteří tuto společnost řídí, vás svým fanděním abnormalitě okradli o 9460 dolarů. Předpokládejme, že jste americká investiční společnost a správce finančních fondů Black Rock se 100 000 akciemi – a tímtéž fanděním jste přišel o 946 000 dolarů.
Proč tedy Black Rock sponzoruje Měsíc hrdosti?
Je zřejmé, že v západním světě existuje skvěle zorganizované spiknutí proti normalitě. Spiknutí cílené ke zbudování Sodomy a Gomory. A kdo za ním stojí? Proč se přední korporace účastní tohoto tažení za svržení tradiční rodiny, tradiční rodičovské autority, tradiční morálky a tradiční společnosti? Kdo z této idiocie tyje? A proč západní národy tolerují spiknutí namířené proti nim? Proč pijí pivo Anheuser-Busch a proč vedou své účty u bank, propagujících abnormalitu? Jsou západní národy tak slepé, že nevidí, co se děje? Anebo to, co se děje, je nezajímá?

Překlad: Lubomír Man

The post P.C.Roberts: Spiknutí proti normalitě first appeared on .


Nejčtenější za týden