Čaputová a elektrárna
RSS

Čaputová a elektrárna


PETR ZDOBINSKÝ
Ukrajinský šašek, tunelář a totalitní politik Zelenskyj zamířil i na Slovensko. Tam na tiskové konferenci se slovenskou prezidentkou Čaputovou nadhodil téma pomoci Slovenska s vodními elektrárnami. Řekl, že Slovensko má tu „vodní elektrárnu“ a myslel zjevně vodní dílo a elektrárnu Gabčíkovo.
Zuzana Čaputová odvětila, že Slovensko má vodní elektrárnu Vojany. Vojany jsou ovšem uhelná elektrárna východně od Košic. Je to asi tak, jako kdyby náš soudruh Pavel prohlásil, že největší česká přehrada se jmenuje Prunéřov.
Čaputové rodina to ovšem také případ. Čaputová má často plná ústa demokracie. Jak si ovšem představuje demokracii její životní partner Juraj Rizman ? Když se sejde na Slovensku mimoparlamentní bezvýznamná Komunistická strana Slovenska, která mentálně zamrzla v socialismu nejhoršího kalibru, podává „demokratický“ partner Rizman „demokratické“ prezidentky trestní oznámení. K demokracii ovšem patří i okrajové politické proudy, ať zleva či zprava, jinak to už demokracie není.
Ještě bych připomenul, že Čaputová byla v minulosti ve vedení prototalitní politické strany Progresívne Slovensko, která např. prosazovala povinné očkování všech Slováků proti COVIDu. Inu dvojí metr je velmi blízký dnešním prototalitním politikům, kteří si říkají liberální demokraté.



The post Čaputová a elektrárna first appeared on .


Nejčtenější za týden