Horší než CBDC: Globalisté představili plán globálního finančního zotročení
RSS

Horší než CBDC: Globalisté představili plán globálního finančního zotročení


Pokud jste si mysleli, že plány centrálních bank na digitální měnu (CBDC) znějí dystopicky, počkejte, až si přečtete nový program „jednotné účetní knihy“, který zveřejnila Banka pro mezinárodní platby (BIS), známá také jako „banka centrálních bank“. (Foto: Flickr)









Plán, který najdete na tomto odkazu na stránkách BIS.org, nese název „Plán pro budoucí měnový systém: zdokonalení starého, umožnění nového“. Úplná analýza je uvedena v nejnovějším videopodcastu Brighteon Broadcast News uvedeném na konci článku.



Tento nový plán popisuje orwellovskou, globalisty kontrolovanou „jednotnou účetní knihu“, která zaznamenává vlastnictví všech aktiv (bankovních účtů, nemovitostí, dluhopisů, akcií atd.) na centralizované burze kontrolované globalisty.



Všechna aktiva lidí mají být „tokenizována“ , což je proces, který BIS popisuje jako „zaznamenávání vlastnictví finančních nebo reálných aktiv, která existují v tradiční účetní knize, ale která budou nyní umístěna na programovatelné platformě“.




Elity chtějí zavést globální systém digitální identifikace „pro všechny“

„Jednotná účetní kniha“ bude obsahovat „programovatelné“ záznamy, což znamená, že vaše vlastnictví aktiv může být kdykoli zrušeno nebo změněno podle přání globalistů sociálního inženýrství. Pokud se například vyslovíte proti obchodování s dětmi nebo mrzačení dětí (operacím na změnu pohlaví), veškerý váš majetek může z „jednotné účetní knihy“ zmizet.



Pokud by vás to zajímalo, takhle bude vypadat realizace hesla „nic nevlastníš a budeš šťastný“ notoricky známého zlého Světového ekonomického fóra (WEF).



Tato centralizovaná, globalisty řízená „jednotná účetní kniha“ je v příkrém rozporu s kryptoměnami, které jsou zaznamenávány v decentralizovaných, distribuovaných účetních knihách bez centrálního řídicího orgánu.



Většina blockchainů je navíc neprogramovatelná a neměnná, což znamená, že se nikdo nemůže vrátit v čase a zpětně změnit například záznamy v účetní knize bitcoinů.




Organizace spojených národů plánuje digitální ID propojené s bankovními účty

Nyní je naprosto jasné, že západní finanční globalisté válčí s lidskou svobodou a decentralizací a že kryptoměny stojí na straně lidské svobody, samosprávy bohatství a sebeurčení.



Samostatná správa kryptoměn



To, čeho chtějí globalisté dosáhnout, je systém majetku a financí, v němž nikdy nebudete mít nic svěřeno.



Když například uložíte peníze do banky, nebudete mít tyto peníze ve správě. Má ji banka. A banka se může kdykoli rozhodnout, že vám je zabaví, zmrazí vám účet nebo vyhlásí bankrot, a váš majetek v bance je v tu chvíli zablokován.



Vláda nebo orgán činný v trestním řízení může rovněž nařídit zabavení těchto aktiv a banka se tomu ráda podřídí.




MMF pracuje na globální platformě digitální měny centrální banky

Na druhou stranu, když držíte kryptoměnu, zlato nebo stříbro, máte je v úschově a nikdo vám je nemůže vzít jinak než násilím. Držíte-li například bitcoiny v kryptopeněžence, máte nad těmito aktivy naprostou kontrolu, a tudíž je vlastníte.



Přístupové kódy k bitcoinům můžete dokonce držet v paměti ve své hlavě a pak vám je nikdo nemůže vzít ani násilím.



Ještě lepší je použít kryptoměnu, jako je Monero, která ochrání vaše osobní údaje. Pak nikdo ani neuvidí, kolik kryptoměn držíte a jak je utrácíte.



BIS chce „harmonizovat“ všechny centrální banky pod centralizovanou globalistickou kontrolou



Z výše uvedeného shrnutí dokumentu BIS se okamžitě dozvídáme, že BIS plánuje sledovat všechna aktiva emitovaná centrálními bankami ve své nové „jednotné účetní knize“.




Markéta Šichtařová: CBDC – nová hrozba, kterou zná málokdo

Jinými slovy, jde o ještě větší projekt než jen CBDC, protože spojuje aktiva všech centrálních bank a zároveň tokenizuje a kontroluje reálná aktiva, akcie, dluhopisy, důchody a cokoli dalšího, co lze reprezentovat prostřednictvím digitálních záznamů.



„Nový typ infrastruktury finančního trhu – jednotná účetní kniha – by mohl zachytit všechny výhody tokenizace spojením peněz centrálních bank, tokenizovaných vkladů a tokenizovaných aktiv na programovatelné platformě.“



Dokument BIS dále uvádí, že všechna tokenizovaná aktiva mohou podléhat regulačním pravidlům stanoveným vládami. Mezi ně patří regulace týkající se svobody projevu, změny klimatu, akceptace agendy LGBT, dodržování požadavků na očkování atd.



Z dokumentu citujeme:




Kiyosaki varuje: „dystopické“ CBDC bank umožní vaší totální kontrolu

„…tato dvojí povaha tokenů by mohla být s dobrým efektem využita v prostředí dohledu a dodržování předpisů tím, že by do samotného tokenu byly přímo zabudovány funkce dohledu, které lze přizpůsobit konkrétním pravidlům.“



Výsledkem toho všeho by mělo být, že globalisté budou mít úplnou kontrolu a vlastnictví všech vašich aktiv, nebo dokonce samotná existence těchto aktiv bude podléhat stále šílenějším globalistickým pravidlům o přijímání propagandistických lží o klimatu, transgenderismu, mrzačení dětí, volbách, pandemiích, válkách, vakcínách a dalších agendách.



A pokud se nepodřídíte jejich požadavkům například v oblasti transhumanismu, veškerý váš majetek z večera do rána zmizí.



Proto se vlády, centrální banky a BIS naprosto děsí myšlenky samosprávy, kdy si jednotlivci zachovávají vlastnictví a kontrolu nad vlastním majetkem.




Největší omezení v historii lidstva? Banky chystají nový krok

A právě proto je samospráva aktiv dokonalou odpovědí, jak této globalistické tyranii uniknout. Aby člověk vůbec mohl mít nějaká aktiva, musí je mít fyzicky ve vlastní správě.



Bankovní účty nejsou ve vaší správě. Nejsou jimi ani akcie, dluhopisy, nemovitosti nebo téměř jakýkoli jiný investiční nástroj. Majetek může být ve vaší úschově, pokud na něm také bydlíte nebo pokud můžete tvrdit, že jste fyzicky přítomni na místě, kde se majetek nachází.



Zlato a stříbro ve vašem držení jsou samozřejmě majetkem, který vlastníte ve vlastním zájmu. A kryptoměna, pokud ji držíte ve svých vlastních peněženkách s vlastními klíči (nebo ve své paměti), je samozřejmě ideální formou vlastní úschovy.



Zdroj: naturalnews.com




Texaský senátor Ted Cruz předkládá návrh zákona proti CBDC

Článek Horší než CBDC: Globalisté představili plán globálního finančního zotročení se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden