Cesta do hlubin hlubokého státu
RSS

Cesta do hlubin hlubokého státu


MAREK PAVKA

V uplynulých pěti týdnech se mnohé, co bylo dosud možná tak trochu zastřeno, ukázalo naplno.



Teď už by mělo být každému mnohem jasnější, kde to žijeme. A nedokáže to zamaskovat ani vizážistka s příjmem 137 tisíc eur ročně (což je částka, kterou z peněz daňových poplatníků ročně  utratí za vizážistku  německá ministryně zahraničí Annalena Baerbocková ze strany Zelených).
Dozvěděli jsme se, že hnutí ANO není opravdovou opozicí vůči systému. Poté, co podpořilo tzv. obrannou smlouvu s USA snad už i tomu nejnaivnějšímu pozorovateli došlo, že ANO je součást mocenského kartelu a že veškerá nenávist mezi tímto hnutím a pětikoalicí je jen marketingová hra – a to z obou stran. V jistém smyslu může toto poznání vyvolat úlevu, protože to znamená, že jsme neprohráli v parlamentních volbách před dvěma lety – vláda ANO by nic nezměnila. Liberálové a globalisté tu vládnou mnohem, mnohem déle.
Dozvěděli jsme se, že pokud pochválíte Orbána a máte pochybnosti o nutnosti masové imigrace, může se vám stát, tak jako Hansi Peteru Doskozilovi z rakouské SPÖ, že zvítězíte ve volbě předsedy strany, ale po dvou dnech vám předsedkyně volební komise oznámí, že výsledek je  omyl  a že jaksi zvítězil protikandidát (náhodou zrovna ten, který Orbána nechválí). Jak pravil Stalin, není rozhodující to, kdo hlasy odevzdává, nýbrž to, kdo je sčítá. Příznačné je, že celá fraška probíhala souběžně se sjezdem ČSSD, kde se obdobně demokraticky a liberálně vylučovali „toxičtí“ členové, včetně kandidátky na předsedkyni strany. Tolik k sociální demokracii.
Dozvěděli jsme se, že pokud nějaká politická síla začne ohrožovat vládnoucí kastu, ta se proti ní spojí, bez ohledu na barvy stranického trička, bez ohledu na údajné rozdíly, jako opravdový kartel. Přesně to zažila AfD při volbě zemského rady v durynském Sonnebergu, kde se za protikandidáta z CDU postavil celý politický establishment – SDP, FDP, Zelení a dokonce i „levicová“  Die Linke . Vzpomínáte si, jak se loni při volbách do Senátu v okrsku Kroměříž spřáhli proti Janě Zwyrtek-Hamplové ti největší bojovníci proti Babišovi – tedy lidovci, TOP 09 a ODS – s kandidátkou hnutí ANO?
Dozvěděli jsme se, že i když dokážete takový kartel porazit a zvítězíte ve volbách, stále nemáte vyhráno. Mohou po vás chtít „zkoušku osobní způsobilosti a věrnosti ústavě“, jak požaduje mluvčí durynské zemské vlády nebo náměstkyně zemského ministra vnitra Katharina Schenková, která argumentuje tím, že AfD je pravicově extrémistická strana a že ji do této kategorie řadí i durynská tajná služba Amt für Verfassungsschutz. Ta se také může zapojit do hodnocení zvoleného kandidáta, které má provádět  zemská vláda  (vedená nepřáteli AfD). Připomeňme též, že předseda durynské tajné služby Stephan Kramer není žádný apolitický neutrál, nýbrž člen SPD, který byl v minulosti rovněž členem CDU a FDP. Jinými slovy, tajná služba a političtí oponenti mají rozhodovat o tom, zda smíte být zvolen. Tak vypadá liberální demokracie v praxi. Přitom už v roce 2010 Spolkový ústavní soud vydal výnos, podle kterého to, „zda je něčí pozice pravicově extremistická (…) je otázkou politického ideového boje a sociálněvědní debaty. Odpověď na ni je dána nevyhnutelnou zpětnou vazbou s měnícími se politickými a společenskými kontexty a subjektivními  hodnoceními .“
Dozvěděli jsme se, že i když i když dokážete porazit vládnoucí kartel a dokonce i projdete následnou špionážně-byrokratickou lustrací a jste shledán „osobně způsobilým a věrným ústavě“, stále mohou zakázat vaši stranu, což u AfD požadují jak činitelé  CDU , tak SPD, včetně spolkové ministryně vnitra  Nancy Faeserové .
Dozvěděli jsme se, že smyslem migrace do Evropy, je to, že migranti mají zajistit zvolení „těch správných stran“, jak konstatoval Axel Steier z neziskovky  Mission Lifeline  (ta zachraňuje ilegální uprchlíky ve Středozemním moři a vozí je do Evropy) hned po volbách v Sonnebergu. „Kdyby tu bylo dost migrantů, kteří by hned dostali volební právo, Sonneberg by dnes nebyl tématem. Proto  otevřete hranice !“ Už chápete postoj české vládnoucí koalice k imigraci? Kdysi se prostřednictvím tzv. gerrymanderingu manipulovalo hranicemi volebních okrsků, aby se zajistilo vítězství těch správných kandidátů, nyní se přechází k „úpravě“ počtu voličů v těchto okrscích. Pokrok nezastavíš.
Dozvěděli jsme se, že naopak  každý čtvrtý Němec vážně zvažuje emigraci do zahraničí . Ve věkové kategorii do 30 let je to 37 % Němců, mezi 30 a 39 lety 36 % a mezi 40 a 49 lety 34 %.  Jen za loňský rok se ze země vystěhovalo více než čtvrt milionu Němců, většinou ti vysoce kvalifikovaní a v produktivním  věku .
Dozvěděli jsme se, že EU a NATO jsou tu od toho, aby zajistily, že v jejich členských státech povládnou jen ty správné síly, jak ukázala cesta vysokých slovenských činitelů do Bruselu. Daniel Milo z ministerstva vnitra tam měl prohlásit: „NATO musí čo najskôr riešiť otázku volieb, pretože vyhrá Fico a Pellegrini a SR vystúpi z NATO. Slovensko potrebuje v tejto veci pomoc.“ Dávid Púchovský z policejního prezidia měl zase požádat NATO o vyslání intervenčních týmů na  Slovensko . Už chápete, co to znamená, že podle tzv. obranné smlouvy mezi USA a ČR mohou být američtí vojáci nasazeni proti našemu obyvatelstvu „za účelem udržení kázně a pořádku“?
Dozvěděli jsme se, že 77 % amerických think-tanků, u kterých byl Quincy Institute for Responsible Statecraft schopen dohledat sponzory, je financováno zbrojaři napojenými na Pentagon. V článcích věnovaných americké vojenské roli na Ukrajině média citují think-tanky podporované zbrojaři sedmkrát častěji než think-tanky bez zbrojařské  podpory .
Dozvěděli jsme se, že server  manipulatori.cz , který s takovou horlivostí bojuje proti dezinformacím, sám opakovaně dezinformační texty  šířil .  Z tohoto serveru přitom čerpá jak vládní „protidezinformační“ portál  branmecesko.cz , tak „výukové materiály“ programu Jeden svět na školách, který působí na základních a středních školách.
Dozvěděli jsme se, že pokud jste politicky či ideologicky nepohodlní, mohou vám být odepřeny bankovní služby. To už se neděje jen ve  Velké Británii , ale i na Slovensku, kde Slovenská sporitelňa odmítla zřídit platební bránu nakladatelství Torden z Kežmarku pro prodej seminářů a školení s následujícím odůvodněním: „Organizátorem seminářů je nakladatelství, které vydává knihy rozvádějící spiklenecké teorie – o prohnilém západě ovládaném rusofobií, o falešné demokracii v USA, o zorganizované pandemii koronaviru  apod .“ Připomeňme jen, že bratislavské knihkupectví Svojeť, které si dovolilo prodávat knihy z nakladatelství Torden, se letos stalo terčem barbarského  útoku .
Co víc ještě potřebujeme vědět?



  Marek Pavka

The post Cesta do hlubin hlubokého státu first appeared on .


Nejčtenější za týden