Kalifornie zavádí rasové zákony: Za stejný přečin delší tresty pro bílé
RSS

Kalifornie zavádí rasové zákony: Za stejný přečin delší tresty pro bílé


Protibělošský rasismus se v posledních letech uhnízdil zejména v USA a v evropských koloniálních mocnostech, ale stále víc jej můžeme zaznamenávat i v zemích, které nikdy kolonie neměly.
V USA získal na síle zejména od doby nepokojů BLM před třemi lety a v některých státech USA nabývá až bizarních rozměrů.
Není divu, že nejhůř je na tom pokroková Kalifornie, jejíž zákony jsou v mnoha směrech oproti jiným státům extrémní. Mimo jiné se například chystá vyplatit vysoké reparace tamním černochům, kteří však mají mnohé další výhody.
K nim patří beztrestnost v případě nenásilných trestných činů jako jsou krádeže, rabování, dopravní přestupky či dealování drog. Ovšem již nyní je praxe taková, že tam, kde je černoch beztrestný, čeká bělocha přísný trest.
Tato nepsaná praxe má být nyní posvěcena kalifornským zákonem…
Americký rasově odstupňovaný soudní systém se stává oficiálním. V Kalifornii budou bílí zločinci brzy odsouzeni k delším trestům vězení než černoši, a to výhradně kvůli rasovému zvýhodňování schválenému tamními zákonodárci:

Návrh zákona podporovaný demokraty, který prošel kalifornským zákonodárným sborem, by vyžadoval, aby soudci ve státě při určování, na jak dlouho pachatele odsoudit do vězení, brali v úvahu rasu odsouzeného zločince.

Člen parlamentu Reggie Jones-Sawyer (viz obrázek), demokratický předseda Výboru pro veřejnou bezpečnost Kalifornského shromáždění, v únoru v tichosti představil návrh zákona 852.

Navzdory tomu, že rovnost před zákonem byla základním principem americké civilizace, pobuřující legislativa prošla. Lze očekávat, že levicový senát ji předloží levicovému guvernérovi, aby ji podepsal.
Návrh zákona by do kalifornského trestního zákoníku přidal paragraf, který by vyžadoval, aby soudy, kdykoli mají pravomoc stanovit trest odnětí svobody, „napravily“ údajné rasové předsudky v systému trestního soudnictví tím, že vezmou v úvahu, jak jsou historicky pronásledované menšiny postiženy jinak než ostatní.
Jinými slovy, kratší tresty pro černé, delší doba strávená ve vězení pro bílé, protože liberálové uctívají černé a pohrdají bílými. Podobné zákony mohly existovat pro Árijce a Židy za Třetí říše.
To, co by se v Jižní Africe nazývalo apartheidem, je v USA známo jako „rasová spravedlnost“ právě proto, že je všechno, jen ne spravedlivá.
A ten, kdo namítne, že je zákon nespravedlivý, bude okamžitě nálepkován jako rasista…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Kalifornie zavádí rasové zákony: Za stejný přečin delší tresty pro bílé se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden