Přeplněná Itálie: Prefektury uvažují o násilném vyvlastňování, aby bylo kde ubytovat africké hosty Meloniové
RSS

Přeplněná Itálie: Prefektury uvažují o násilném vyvlastňování, aby bylo kde ubytovat africké hosty Meloniové


Italové jsou totálně rozčarovaní a volby považují za jeden velký podvod. Meloniová totiž již 3/4 roku provádí opačnou politiku, než jakou slibovala.
Málokterý Ital dbal na pozadí Meloniové a především její členství v Aspen institutu. Část těchto politiků – chameleonů – má za úkol vysát hlasy skutečně protestních voličů.
Jenže většinu lidí zajímá co politik říká a ne kdo za ním stojí v pozadí. A to samozřejmě neplatí jen pro Italy.
Tyto politiky poznáte nejen díky jejich příslušnosti ke globalistickým strukturám, ale také podle toho, že jsou zastánci setrvání v EU. Jenže to většina lidí netuší.
Tato jasná politická negramotnost (kterou ovšem oplývá většina Evropanů) se nyní Italům tvrdě vymstila.
Kolik z těch, jimž budou jejich nemovitosti zabavovány, volilo současnou vládu, aby měli jistotu, že k něčemu podobnému nedojde?
Itálie je nyní pod invazním útokem, přičemž nyní jde do značné míry i o část půlmilionového islámského vojska, které ještě nedávno táhlo Libyí.
Jenže to zřejmě Itálii nestačí, proto nyní Giorgia Meloniová nechala sepsat dekret, který usnadní imigraci dalšího půl milionu „migrujících pracovníků“ z mimoevropských zemí, většinou má jít o Pákistánce a Bangladéšany.
Místo toho, aby prosazovala slibovanou  prorodinnou politiku, která Italům umožní mít více potomků nebo alespoň aby přilíkala pracovníky z chudších zemí Evropy, premiérka masivně tlačí na imigraci z třetího světa.
Tedy Meloniová se tím aktivně podílí na výměně obyvatel nejen Itálie, ale celé Evropy. Mnoho nově příchozích se totiž záhy přemístí do jiných zemí a někteří pak budou přerozděleni na základě migračního paktu EU.
Do roku 2025 italská vláda plánuje vydat pracovní povolení pro zhruba 450 000 migrantů, což je historické maximum. Pro aktuální rok je plánováno dalších 40 000 přijetí, aby bylo možné uspokojit okamžité potřeby sezónních pracovníků v zemědělství, cestovním ruchu a pohostinství. 
Vlastenci už mluví o úplném nahrazení autochtonních Italů migranty z celého světa. V zemi, kde je 8% nezaměstnanost, již mnoho Italů hlásí, že byli jako uchazeči o práci odmítnuti, aby mohlo být místo nabídnuto levnějším cizincům.
Dále je v Itálii velmi rozšířená praxe, kdy například Bangladéšan, který již dlouhodobě žije v zemi, zažádá o stovky pracovníků pro svoji fiktivní firmu. Tito legálně přesunutí krajané se posléze usadí v zemi nebo přemístí do další evropské země, aniž by kdy skutečně pracovali.
Vládou dovezení cizinci pak mnohdy působí jako drogoví dealeři nebo zůstávají v zemi na dávkách poté, co údajný zaměstnavatel nahlásí, že post již zanikl.
Zde jen připomínám, že podle před časem schválených regulí EU o podpoře legální ekonomické migrace, nesmí být cizinec vyhoštěn ze země poté, co přijde o práci.
V Itálii je nyní díky rekordní invazi v kombinaci s masivním dovozem cizinců vládou značný problém s vhodnými ubytovacími kapacitami.
Kvůli masivnímu problému s ubytováním Afričanů již první prefektury pomýšlejí na nucené vyvlastnění nemovitostí, zejména hotelů a dalších rekreačních objektů.
Parmský prefekt již varuje před masivním problémem s přijímáním tak velkého množství migrantů, kromě ilegálů, kteří již přicházejí přes Středozemní moře.
Každá komunita bude nucena přijímat. Jejich prefekti, jako například z Parmy a Lecca, pohrozili rekvizicí, aby měli nově příchozí kde  ubytovat. Oznámení přišlo přímo od prefekta, jmenovitě prefekta z Parmy.
Ovšem nejsou to jen levicoví politici, kdo žádá o poskytnutí ubytování místní občany a hoteliéry, kteří mají své objekty obětovat v plné sezoně.
Úplně stejně jedná také hejtman kraje Veneto (Benátsko) Zaia (Liga severu), který prohlásil, že potřebuje ubytovat 4000 migrantů. A podotkl, že každý musí být vítán.
Dále řekl, že chce poděkovat prefektům, kteří řídí přijímání, a kteří se zatím snaží vytvořit určitou formu obratu s ohledem na ty, kteří tam už jsou a možná už mají doklady pro uznání postavení uprchlíka. .
Zaia zopakoval, že pohostinnost vůči těm, kteří utíkají před smrtí a hladem, je nutností.
Řekl: „Nemluvíme o ekonomických migrantech. Existuje však vůle pomýšlet na rozšířenou pohostinnost, takže žadatelé o azyl budou ubytováni po malých skupinkách i v těch nejmenších obcích….“
Jak tedy sami vidíte, tak i politik ze Salviniho Ligy koná stejně jako levicoví prefekti nebo prolhaná premiérka Meloniová.
Italští voliči jsou tak jistě zklamaní na všech úrovních – od parlamentu přes kraje až po prefektury a obce –  a to zřejmě povede k tomu, že mnozí se již raději frašky nazvané „volby“ příště nezúčastní….
 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Přeplněná Itálie: Prefektury uvažují o násilném vyvlastňování, aby bylo kde ubytovat africké hosty Meloniové se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden