Tajná služba náhle uzavřela vyšetřování kokainu v Bílém domě
RSS

Tajná služba náhle uzavřela vyšetřování kokainu v Bílém domě


Tajná služba ve čtvrtek oznámila, že uzavřela vyšetřování toho, jak se kokain dostal do Bílého domu, aniž by identifikovala podezřelého. (Foto: Flickr)









„Nebyly nalezeny žádné záznamy z bezpečnostních kamer, které by poskytly vyšetřovací stopy nebo jiné prostředky, které by vyšetřovatelům umožnily identifikovat, kdo mohl nalezenou látku v této oblasti uložit,“ uvedla agentura v prohlášení. „Bez fyzických důkazů nebude vyšetřování schopno vyčlenit zájmovou osobu ze stovek osob, které prošly vestibulem, kde byl kokain objeven. V tuto chvíli je vyšetřování tajné služby pro nedostatek fyzických důkazů uzavřeno.“



Podle prohlášení tajné služby byl sáček s kokainem „podroben pokročilé analýze otisků prstů a DNA“.



Nedostatek fyzických důkazů? Na sáčku nic není a v Bílém domě je oblast, která není sledována? Musíme zavolat tlapkovou hlídku, abychom na to přišli?




Nothing to see here Just a video of Hunter Biden allegedly doing a bump of cocaine at the White House in front of children But don’t worry – the media said the bag of blow found at the WH wasn’t Hunter’s! pic.twitter.com/Bt5hCT2ghf — DC_Draino (@DC_Draino) July 5, 2023
Republikáni v reakci na čtvrteční uzavřenou informaci pro členy a zaměstnance sněmovního výboru pro dohled označili tento případ za „selhání“ a gentury.



„A říkat, že nevědí, kdo to je, podle mě by kvůli tomu měl někdo přijít o práci. Tahle věc je odpadkový koš. Všichni si chtějí vybírat, že by to měli celé zavřít, dát k tomu zahradní hadici a vyčistit to,“ řekl republikán Tim Burchett, který to označil za „naprosté selhání“ a řekl, že Bidenova administrativa „strká nos do americké veřejnosti“.



Podívejte se:





Článek Tajná služba náhle uzavřela vyšetřování kokainu v Bílém domě se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden