Německo: Řidič kamionu odsunul klimatické šílence z cesty, byl za to propuštěn a přišel o řidičák (video)
RSS

Německo: Řidič kamionu odsunul klimatické šílence z cesty, byl za to propuštěn a přišel o řidičák (video)


Zejména v Německu jsou klimatičtí idioti, kteří blokují silnice, systémem nebývale hájeni. Zatímco většina z nich není nijak zásadně postižitelná, jejich odpůrci jsou stále přísněji trestáni.
Další exemplární trest, který měl zcela zřejmě varovat případné další odpůrce klimatických šílenců před tím, aby je odstraňovali ze silnic, dostal řidič kamionu, který si dovolil klimatické idioty ze silnice odsunout a jednoho z nich pak postrčil kamionem, aniž by ho zranil.
Nyní je nejen bez práce, ale také bez řidičáku, takže si ani nemůže najít práci v oboru u jiného zaměstnavatele.
Při středeční blokádě klimatické sekty ve Stralsundu ztratil nervy řidič kamionu (41). Poté, co demonstranta nejprve odtáhl ze silnice, ho nakonec  – možná nevědomky – před sebou tlačil svým nákladním autem asi metr.
To nyní muže přijde draho: přišel nejen o řidičský průkaz, ale i o práci, vede se s ním i přípravné řízení. Mnoho uživatelů na sociálních sítích nyní chce muže podpořit.
Členové „Poslední generace“ ve středu zablokovali hlavní silnici ve Stralsundu v Meklenbursku-Předním Pomořansku a obrátili proti sobě účastníky silničního provozu. Zejména jedna scéna, kterou lze vidět na  videozáznamech , vyvolala rozruch:
Ve videu můžete vidět bílý náklaďák, který hlasitě troubí, když se blíží k ekoteroristům a zastaví se kousek před nimi. Řidič, zjevně velmi rozzlobený, vyskočí ze svého vozidla a snaží se klimatické idioty stáhnout ze silnice a křičí „Vypadněte odtud!“ a „Vykašlete se na to!“.
Členovi klimatické sekty vyhrožuje pěstí. Zatímco muž nastupuje zpět do svého vozidla, klimatičtí idioti se vrátí zpět na silnici. Poté se náklaďák rozjede a mladíka, kterého předtím odtáhl, tlačí asi metr před sebou – možná nevědomky  (klíčové slovo: mrtvý úhel).
Náhle se zastaví, když kolemjdoucí začnou křičet. Nakonec řidič couvne a projede mezi extremisty.

Jednačtyřicetiletý řidič se později přihlásil na policejní služebně v Grimmenu, kde musel okamžitě odevzdat řidičský průkaz.  Nyní proti němu navíc probíhá vyšetřování pro podezření z pokusu o nebezpečné ublížení na zdraví a nebezpečného zásahu do silničního provozu.
Ale to není vše, přišel také o práci ve firmě „Air Liquide“. Mluvčí společnosti uvedl, že řidič byl v důsledku incidentu propuštěn.
Klimatický šílenec byl nezraněn. Účastníci dopravní blokády jsou vyšetřováni pro porušení shromažďovacího zákona a podezření z nátlaku v silničním provozu, nicméně jako vždy zřejmě nebudou nijak potrestáni.
Solidaritu s řidičem kamionu nyní projevují lidé na sociálních sítích: Uživatelé  se s ním už snaží spojit, aby ho finančně podpořili.
Blokády klimatických apokalyptiků se stávají nervy drásající zkouškou pro stále více účastníků silničního provozu, kteří jsou často na cestě do práce a jsou pod časovým tlakem. Někteří s klimafanatiky bojují – a jsou znovu a znovu oslavováni na sociálních sítích.
Řidič kamionu však zaplatil vysokou cenu tím, že přišel o řidičský průkaz a práci.
Klimatičtí idioti, ve skutečnosti zločinci, budou mezitím vesele pokračovat v dalších blokádách.
Podporu získávají od politiků, novinářů i policistů, o čemž svědčí protokoly nalezené při domovní prohlídce.
A svou síť nyní dokonce rozšiřují.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 4 Průměrně: 5 ]







Článek Německo: Řidič kamionu odsunul klimatické šílence z cesty, byl za to propuštěn a přišel o řidičák (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden