Taktika globalistů a WEF: Nebudete nic vlastnit a budete hladovět
RSS

Taktika globalistů a WEF: Nebudete nic vlastnit a budete hladovět


Nedá mi nevrátit se k nedávnému skandálnímu hlasování v EU, při němž byl schválen šílený zákon , na jehož základě již dochází k vyvlastňování například v Holandsku.
Tento zákon by však nyní měly implementovat VŠECHNY země EU.
Vyvlastněné zemědělské podniky záhy zanikají a na jejich místech se staví migrační centra nebo se nechávají ladem. V budoucnu budou pravděpodobně tato místa po vyvlastněných holandských  farmách zahrnuta do rámce plánovaného 30milionového megaměsta.
Ovšem v tomto případě jde o politiku EU, přičemž Nizozemsko bylo pouze jakýsi předvoj, protože jde v rámci EU o hlavní zemědělskou zemi.
V celosvětovém měřítku jde o druhého největšího vývozce zemědělských produktů.
Právě v Holandsku se nyní vše otestovalo a brzy budou totéž zažívat i zemědělci – zejména pak živočišná výroba – i ve zbytku zemí pod kuratelou EU.
Tato politika, která je součástí tzv. „zeleného údělu,“ má za cíl zlikvidovat potravinovou soběstačnost Evropy. Nezasažena nezůstane ani jedna jediná evropská země.
EU je samozřejmě také jakýmsi testovacím polem WEF. Na menší ploše se zde testuje jak budou na tuto politiku reagovat jednotlivé země, Jde o obdobný test jakým nedávno prošla Srí Lanka. Jak přechod na „ plně udržitelnou “ zemědělskou politiku dopadl snad netřeba připomínat.
Zatímco lid je odváděn k zástupným problémům jako je válka na Ukrajině, která k ničemu jinému než odvádění pozornosti neslouží, za zády občanů jsou do politiky implementovány kroky, které mají postupně vést k hladomoru.
K tomu můžeme připočítat i aktuální souhlas EU s prodejem GMO plodin na území Evropy – a to bez jakéhokoli označení. To vše je součástí snah o likvidaci potravinové bezpečnosti a soběstačnosti Evropy.
Tato likvidace evropského zemědělství v režii EU (pod vlivem WEF) jde ruku v ruce s deindustrializací.
Hlavním cílem Velkého resetu WEF je především restrukturalizace celého světa na diktaturu shora dolů ovládanou globální oligarchií.
„Omezení COVID-19 a opatření v boji proti změně klimatu jsou pilíři iniciativy Great Reset Initiative, jejímž cílem je přetvořit globální kapitalismus, což nakonec povede k tyranské kontrole nad společnostmi,“ říká klimatický novinář a politický úředník poradce Marc Morano.
Pokud nás COVID-19 něčemu naučil, pak je to to, že drtivá většina vlád nepracuje pro lidi, ale pro své loutkovodiče.
Tyto vlády se totiž řídí scénářem Velkého resetu WEF, který je spojen se změnou klimatu a politikou zeleného údělu aktuálně prosazovanou ve Spojených státech, Evropě a některých dalších zemích. Součástí této politiky je i politika nulového uhlíku a dusíku.
Tyto oligarchické plány na podkopání potravinové bezpečnosti a zničení vlastnických práv již dobře fungují v mnoha zemích po celém světě.
Není to jen případ zmíněného Nizozemska a Srí Lanky. Brzy to bude záležitost všech zemí, které se zavázaly k praktikování politiky zeleného údělu.
Cílem této politiky, kterou nyní tak razantně prosazuje EU, je podkopání zemědělského sektoru, jeho postupná likvidace.
Je také velmi pravděpodobné, že některé vyvlastněné farmy připadnou firmám jako Bayer-Monsanto pro pěstování GMO nové generace. Proč je asi nyní chce EK povolit?
Připomínám také, že Bill Gates je aktuálně největším vlastníkem zemědělské půdy v USA. Co když se k témuž chystá v EU?
Politika snižování obsahu dusíku a trend směrem k chemickým hnojivům (ovšem ve velmi regulované míře) ve většině zemí po celém světě povedou k nedostatku potravin, jaký byl nedávno zaznamenán na Srí Lance.
Alarmisté globálního oteplování tvrdí, že oxid dusný je skleníkový plyn a že musíme zastavit produkci masa, abychom ho snížili.  To je jen další podvod.
Je to propaganda WEF o přelidnění a zhoršování životního prostředí, která žene vlády k provádění takové  šílené politiky.
Jak to ovlivní globální zásobování potravinami? Samozřejmě k horšímu. 
Neustále nám říkají, že na této planetě je příliš mnoho lidí.
WEF se rozhodl zavést agendu k dramatickému vylidnění světa. Už v roce 1972 to byl program Římského klubu, oligarchického think tanku, jehož členové se zabývali globálními zdroji a přelidněním.
Renomovaná primatoložka Jane Goodallová na WEF 2020 řekla:
„Všechny tyto environmentální věci, o kterých mluvíme, by nebyly problémem, kdyby byla světová populace taková, jaká byla před 500 lety.“
V roce 1600 se světová populace odhadovala na 500 až 580 milionů. To znamená, že na světě žilo o 94 procent méně lidí!
Dostali jsme se tedy do doby, kdy dochází k plnění programu Římského klubu na razantní snížení světové populace?
Kdo kontroluje zásobování potravinami, ovládá lidi. Ale když ovládáte peněžní zásobu, ovládáte celý svět.
Kontrola nabídky peněz má samozřejmě také přímý dopad na nabídku potravin.
Je samozřejmé, že od roku 2008 světově dominantní americká centrální banka „tiskne peníze“ jako nikdy předtím. 
V současné době je částka již 2,3krát větší (ve stejných dolarových částkách), než jaká byla „vytištěna“ během druhé světové války a po ní. A nic nenasvědčuje zastavení.
Vzhledem k tomu, že americký dolar je globální rezervní měnou, dojde buď k hyperinflaci nebo totálnímu globálnímu ekonomickému kolapsu. Nebo k obojímu. Každopádně je to jedno; globální hladomor se zrychlí. Je to nevyhnutelné.
A hyperinflace bude vítanou záminkou ke zrušení hotovosti a zavedení globální CBDC. To je zřejmě celý plán. Ve světě s CBDC, ID a sociálními kredity povládne diktatura obdobná jakémusi neofeudalismu.
Přesně k tomu se směřuje.
Musíme prokouknout taktiku globálních zločinců a odolat jakýmkoli pokusům vnutit nám jejich cíle.
Musíme také zastavit woke agendu depopulace a skoncovat s neofašistickou agendou WEF, než bude příliš pozdě.
Jinak nebudete mít nic a budete hladovět, zatímco globalisté budou šťastni!


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Taktika globalistů a WEF: Nebudete nic vlastnit a budete hladovět se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden