Klimatičtí extremisté se přilepili na letišti v Hamburku, přičemž zablokovali 45 letů – přesto zůstávají na svobodě
RSS

Klimatičtí extremisté se přilepili na letišti v Hamburku, přičemž zablokovali 45 letů – přesto zůstávají na svobodě


Dnes jste si zde už mohli přečíst o řidiči kamionu, který byl za odstranění klimatických extremistů ze silnice potrestán odebráním řidičáku a okamžitě ho také vyhodil jeho zaměstnavatel.
Nyní se dokonce objevují informace o tom, že by řidič mohl skončit ve vězení. A to jen proto, že chtěl poctivě plnit své pracovní povinnosti. Pro řidiče již byla uspořádána sbírka a na základě reakcí řadových Němců se zdá, že jsou v drtivé většině na jeho straně proti klimatickým extremistům.
Zatímco odpůrci klimatických šílenců jsou systémem zatracováni, sami klimatičtí extremisté jsou vesměs beztrestní, případně končí s poměrně mírnými tresty. A to dokonce i poté, co zablokují velké letiště čímž zruší 45 letů….
Deset klimatických extremistů, kteří ve čtvrtek ráno na několik hodin blokovali letiště v Hamburku , bylo propuštěno. Obvinění z nebezpečného zasahování do letového provozu bylo prošetřeno, uvedl policejní mluvčí. Podezření však nebylo opodstatněné.
Proti čtyřem ženám a šesti mužům však bylo zahájeno předběžné řízení pro podezření z přestupku, poškozování majetku a odporu nebo z napomáhání a účastenství. Z tohoto důvodu však neexistují důvody pro zadržení.
Letiště v Hamburku muselo zrušit 45 letů v první den dovolené poté, co členové „Poslední generace“ rozřízli plot na letišti a přilepili se k letišti. Tisíce rodin nemohly letět na dovolenou.

Rollbahnen der Flughäfen Düsseldorf und Hamburg seit 6 Uhr blockiert!
Wir protestieren gegen die Planlosigkeit und den Gesetzesbruch der Regierung in der Klimakrise. pic.twitter.com/9VUqyVitjI
— Letzte Generation (@AufstandLastGen) July 13, 2023


Ministr spravedlnosti Marco Buschmann pak na Twitteru oznámil, že proti klimatickým extremistům podnikne tvrdé kroky. Kromě trestněprávních důsledků by měli počítat i s nároky na náhradu škody v hodnotě milionů.
Mezi propuštěnými, pro které podle justice nejsou důvody k vazbě, je notoricky známá ekoteroristka, která cestuje po celém Německu a na mnoha místech již způsobila rozsáhlé škody.
31letá Miriam Meyerová již zablokovala leteckou dopravu na berlínském letišti BER, potřela velkou plochu černou barvou před hamburskou univerzitou a způsobila škodu ve výši 40 000 eur.
V Kolíně nad Rýnem studentka tibetského buddhismu vypnula ventil ropovodu. Na ostrově Sylt potřela soukromé letadlo oranžovou barvou a o několik dní později rozryla golfové hřiště.
Zde došlo k poškození v šestimístném rozsahu.
Do vězení musela jít až poté, co uvízla na letištní ploše mnichovského letiště a dopravního uzlu Stachus. Mnichovská justice ji vzala na 31 dní do preventivní vazby.
Přesto i tato recidivistka zůstává po blokaci hamburského letiště na svobodě….


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Klimatičtí extremisté se přilepili na letišti v Hamburku, přičemž zablokovali 45 letů – přesto zůstávají na svobodě se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden