Nejnovější studie ukazuje, že v USA prodělalo 5% lidí záhy po očkování rakovinu
RSS

Nejnovější studie ukazuje, že v USA prodělalo 5% lidí záhy po očkování rakovinu


Nedávno jste si zde mohli přečíst o mezinárodní právnické konferenci v Kolíně nad Rýnem, která se mimo jiné věnovala odporu proti pandemické smlouvě a změnám MZP, což jsou pro celý svět velmi nebezpečné dokumenty, které nyní připravuje WHO a schválit by se měly příští rok na květnovém summitu WHO.
Ovšem na konferenci se zdaleka neprobírala pouze pandemická smlouva a změny Mezinárodních zdravotních předpisů. Někteří diskutující se ještě navraceli k tématu souvisejícímu s vedlejšími účinky genových injekcí.
Jedním z těchto řečníků byl i prof. Dr. Werner Bergholz, zkušený manažer kvality, který vysvětlil, jaký je současný stav znalostí o kvalitě a bezpečnosti tzv. „vakcín.“
Rozdíly mezi šaržemi jsou nehorázné a měly vést k okamžitému pozastavení očkování. Nejnovější statistiky navíc naznačují, že poškození vakcínami je podhodnoceno v rozmezí faktoru 100. Stát prostě odmítá jinak nutné kontroly a záměrně se dívá jinam.
Profesor Bergholz je jedním z předních vědců, kteří se snaží objasnit, zda byla pandemická opatření a očkování účinné, bezpečné a užitečné.  Výsledek jeho bádání je zdrcující.
První den Mezinárodní konference právníků AfA v Kolíně nad Rýnem přednesl Bergholz prezentaci o stavu výzkumu. Uvedl: Celosvětově lze po očkovacích vlnách pozorovat statisticky korelující vlnu úmrtí. Nadměrná úmrtnost pokračuje.
Studie z Dánska, která se zabývá očkováním mRNA lékem Comirnaty od společnosti Pfizer/Biontech, ukazuje, že počet nežádoucích účinků se mezi očkovanými šaržemi velmi liší. Lze identifikovat tři samostatné skupiny, což je bezprecedentní proces.
Podle Bergholze, který se ve své aktivní výzkumné práci dlouhodobě zabývá zajišťováním kvality a získal za to několik ocenění, je neetické, aby byla vakcína distribuována s tvrzením, že bude fungovat – a pak není efektivní. 
Je však stejně neetické a proti „správné výrobní praxi“, pokud jsou vedlejší účinky šarží tak extrémně odlišné.

Když se Florian Machl zeptal, zda byla kvalita vakcín někdy kontrolována mimo výrobní závody výrobce, Bergholz poukázal na skandální podmínky.
Výrobci říkají, že kontrolují podle 30 kritérií, ale mimo jejich laboratoře byla zkontrolována pouze čtyři kritéria – například vizuální kontrola kontaminace, ale žádná mikroskopická kontrola.
To je samozřejmě skandální, když mluvíte o aktivních přípravcích, jejichž složky jsou mikroskopicky malé – vlastně na molekulární úrovni.
Největší šok přináší nejnovější studie z USA, které pochází z jedné z nejrespektovanějších nemocnic a z armády: tři procenta očkovaných měla vážné problémy se srdcem a pět procent očkovaných prodělalo rakovinu…
Umíte-li dobře německy, můžete se na celý rozhovor podívat ve videu níže:

 



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 5 Průměrně: 5 ]







Článek Nejnovější studie ukazuje, že v USA prodělalo 5% lidí záhy po očkování rakovinu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden