STO, STS & hyperdimenzionální realita
RSS

STO, STS & hyperdimenzionální realita




ANTIVIRUS
Jelikož apokalypsa postupuje a tak nějak se prokousáváme ke složitějším a ezoteričtějším tématům, vyvstává potřeba poskytnout k nim nějakej širší kontext a popsat rámec, ve kterym se pohybujem. Je to další gigantická plechovka červů, jejíž otevření neni snadný bez způsobení nějakýho zmatku. Dostatečně srozumitelný vysvětlení by vyžadovalo knížku o padesáti svazcích, a nějak účinně to zjednodušit do jednoho článku je prakticky nemožný. Takže je jasný, že tohle bude takovej hodně stručnej náčrt, ze kterýho pro mnohý asi vzejde víc otázek než odpovědí.
Dá se taky čekat, že na některý čtenáře to bude “trochu moc”. Vlastně na některý čtenáře už bylo “trochu moc” i spousta toho předchozího, jako třeba  kontakt s jinou realitou  nebo  kryptidi . Já za to ale nemůžu, že realita je mnohem zajímavější a komplexnější, než vám řekli ve škole a v televizi! Máme tu na Zemi transformační proces galaktickejch proporcí, a kdo z něj chce vylézt “správnym východem”, ten si nemůže dovolit ignorovat většinu reality, a obzvlášť ne tu část, která je čím dál tím relevantnější, až se skoro dá říct, že na ničem jinym až tak moc nezáleží.
Na druhou stranu je tu ale zjevně docela dost čtenářů, kteří už ty jednodušší věci jako politiku, náboženství, bankéře,  falešný pandemie ,  psychopaty ,  digitální otroctví  a podobně dávno pochopili a prahnou spíš po těch “hlubších pravdách”. Je tu dost lidí, který zajímá víc ta duchovní realita než ta fyzická, protože pochopili, že  ta fyzická je jen nástroj pro vývoj v tej duchovní , o kterou tu opravdu jde.
A situace je taková, že zatímco politický analýzy je alternativa plná a má to i slušnou kvalitu, v tej duchovní sféře to trochu zaostává. Přitom zájem tu evidentně je. A čas utíká. Takže bude dobrý se do toho opřít trochu víc, i za cenu toho, že to hodně lidí nepochopí a můj status “magora” se zase trochu rozšíří. To je mi ale jedno. Nikdo nedosáh ničeho tim, že byl “normální”!
Pokud jde o informace v duchovní sféře, očividnej problém je ten, že se tu těžko něco nějak objektivně “dokazuje”, takže si nemůžeme nijak zřetelně demonstrovat, že “je to opravdu takhle”. A dezinformací je tu samozřejmě hodně, jednak skrz aktivní hňupy, kteří něco nepochopili, ale hlavně přímo z dílny Loutkářů, což má zjevný důvody.
Duchovního vzdělání větší části populace se Loutkáři bojí ze všeho nejvíc , protože to by jim ty jejich trapný hry, na rozdíl od snadno manipulovatelnýho a bezzubýho politickýho aktivismu, mohlo opravdu narušit, takže infiltrace duchovního sektoru z jejich strany je přímo nutností, a oni v tom rozhodně nelení.
Celej proud “New Age” se obecně dá považovat za operaci CIA, ale i tak to k sobě stáhne velký množství lidí, protože je to celkem dobře navržený.  Efektivní dezinformace vezme nějakou lež a zabalí ji mezi dvě očividný pravdy.  Tenhle sendvič pak lidi spolknou celkem snadno. Je až neuvěřitelný, kolik hovadin se dá lidem prodat, když to zabalíte mezi slova “láska” a “světlo”. Naivní a nezkušenej hledač pravdy si řekne, že někdo, kdo propaguje lásku a světlo, přece nemůže bejt lhář. Nedochází mu, že manipulátor zběhlej v psychologii dobře ví, že přesně tohle si ten člověk bude myslet.
Navíc právě to, že tyhle informace jsou těžko ověřitelný, dává podvodníkům všeho druhu volnou ruku v šíření všelijakejch nesmyslů, takže to tady pak vypadá něco na způsob  co člověk, to názor . O tom, jak to ve vesmíru všechno funguje, má každej asi trochu jinou představu. Což je v pořádku, protože všichni hledáme odpovědi ve světě, kde Loutkáři zhasli světla. Někdy to ale může bejt frustrující.
Neni taky nijak překvapivý, že si někdo k “ezoterice” vypěstuje poněkud negativní nebo skeptickej postoj, protože když se tomu nevěnuje naplno a většinou se k němu dostanou jen bláboly pseudospirituálních pomatenců, obzvlášť těch, kteří věří  úplně všemu , tak je takovej postoj dost logickej. A kdo má mít vůbec čas se tomu věnovat naplno, ne?
Fajn, tak jak teda zjistit, co je pravda a co ne? Jestli čekáte nějakou jednoduchou odpověď, která za vás tenhle problém vyřeší, tak to vás zklamu. (A kdokoliv, kdo vám zdánlivě takovou odpověď nabízí, vám s největší pravděpodobností lže.) “Odpověď” sice mám, i vcelku jednoduchou, ale nic za vás nevyřeší. Ta odpověď totiž je: dlouhý roky hledání a práce na sobě. Žádný zkratky nejsou. Jak se říká, “no free lunch”.
Víceméně bych to vyjádřil zhruba tak, že vědomosti, který v tomhle směru získáte, jsou tak možná z 20% něco, co si přečtete, a z 80% práce na sobě. Nicméně ono těch 20% má velkou hodnotu, protože vás to někam nasměruje a bez nich by to všechno bylo mnohem těžší. Nemůžete v tom ale nic brát za bernou minci. Všechno musíte sami přezkoumat a pořádně promeditovat. Polovina toho, co přečtete, je odpad a dezinformace, a ta druhá polovina má různou kvalitu.
Jenže o tom právě ta ezoterika je – pohybujete se na tenkym ledu a musíte sami přijít na to, kudy vede cesta a co je jen past. Vyznat se v něčem, co je jasně daný a prokazatelný, dokáže kdekdo. Vyznat se v něčem, co se nijak lehko dokázat nedá a je plný slepejch uliček – to vyžaduje spoustu práce. “Neprokazatelnost” něčeho ale ani zdaleka neznamená, že to nemá hodnotu. Naopak, ty nejhodnotnější poznatky jsou na naší současnej úrovni do velký míry skrytý a dostane se k nim  jen  ten, kdo se naučí manévrovat v kalnejch vodách, mlhavejch zákoutích a zakázanejch oblastech.
To, co tady budu popisovat, si teda musí každej přebrat, jak nejlíp umí. Někomu to bude dávat dokonalej smysl, někomu jen napůl, a někdo se tomu vysměje, protože to je vždycky dobrá reakce na věci, který nechápeme. Nepíšu to proto, že bych chtěl někomu říkat “takhle to je”. Mně je úplně jedno, čemu kdo věří.  Hlavní důvod tohodle článku je ten, že pomalu začíná bejt těžký psát bez určitejch referencí, který by většině lidí nedávaly smysl bez toho kontextu, kterej tu bude vysvětlenej.
Můj pohled na to, jak to v celym tom multivesmíru funguje, vychází z ohromnýho množství zdrojů (a vlastní zkušenosti), protože jsem obětoval takový ty normální věci, jako mít děti, nebo aspoň někoho, s kym bych si moh povídat, a místo toho jsem strávil tisíce hodin čtením všeho možnýho, co nabízelo nějaký odpovědi na moje otázky. (A pak je třeba to nějak převést do praxe.)
Takže by se to s nadsázkou dalo podat tak, že protože normální lidi nemaji pochopitelně čas číst stovky duchovních knížek a všelijakýho obskurního intergalaktickýho materiálu, tak se musí najít někdo nenormální, aby to všechno přečet za ně a moh jim o tom aspoň ve zkratce poreferovat. Jestli máte pocit, že mi z toho někde po cestě hráblo, tak to se holt nedá nic dělat. :)
Krátký poreferování vám ale rozhodně nedá žádný revoluční odpovědi, ani pro vás nic nevyřeší. Ezoterický vědění je o osobní cestě každýho jednotlivce, kterou si musí pořádně  projít sám  (a při tom obvykle párkrát zabloudit, chytit se do nějakejch pastí, a občas si nabít hubu). Nikdo jinej to za vás neudělá a nejsou žádný zkratky ani rychlý odpovědi. Neni tu žádný “snadno a rychle”. Ostatní vám můžou nanejvejš poskytnout nějaký vodítka.
Ty vodítka maji ale pořád velkej význam, protože bez nich je to jako hledat muflony potmě v lese. Jak už asi všichni zjistili, hodně mě ovlivnil Castaneda (a to hlavně proto, že mi opravdu  prakticky  pomoh – s teorií to nemá nic společnýho – prostě to  funguje ), ale to je jen jeden z mnoha střípků. Tentokrát to bude o něčem úplně jinym.
Pointou je objasnit tu několik konkrétních konceptů, který jsou v principu poměrně jednoduchý, ale jejichž význam je dalekosáhlej, protože prostupujou prakticky úplně všechno. Je to takovej základ, v jehož světle vnímám všechno ostatní.
Hlavní zdroje pro tyhle koncepty jsou dva, což neni moc, ale jsou hodně rozsáhlý. Prvním je  The Law of One , též známý jako “The Ra Material”, čehož je 5 knížek, a druhým je “The Cassiopaean Experiment”, kterej je podstatně rozsáhlejší a rozrůstá se do dneška. To zmiňuju pro případ, že by to někoho zajímalo víc a chtěl si o tom něco přečíst. Doporučil bych  The Wave , kterou si můžete celou zadarmo přečíst  tady . Nejsem si ale vědomej toho, že by něco z toho bylo přeložený do Češtiny. A je to zatraceně dlouhý.
A vlastně jedním z důvodů, proč se do tohodle pouštim, je ten, že v českym prostředí na tyhle koncepty málokdy narazim, takže to tu asi neni moc rozšířený. Bude tu ale určitě rozšířená spousta věcí, který se s tim do nějaký míry překrejvaji. S tim bych ale chtěl varovat před nebezpečím vykládat si nějaký  pojmy  po svym nebo na základě  jinýho materiálu .  Podobně jako u Castanedy, když si popisovaný pojmy přeberete jako něco, co si  -myslíte- , že to znamená, tak to zaručeně pochopíte špatně. Předpoklady jsou nejrychlejší cesta k omylu.
Densities vs. Dimensions
Jedním z nejzásadnějších konceptů pro chápání duchovní reality je pojem “density”. Po angličtině tu sahám proto, že českej překlad “hustota” je nic neříkající a prakticky nikdo ho nikde nepoužívá. Celá ta volba toho slova mi připadá trochu nešťastná, protože z toho intuitivně nikdo nic nechápe, ale v angličtině je to už zaběhnutej termín, i když asi v relativně omezenejch kruzích (jenže zase v jinejch kruzích o tom nikdo neví vůbec nic), takže se od něj budeme muset odrazit.
Důvodem použití toho  slova  je, že se tu mluví o “hustotě vědomí”. Což je možná ještě nešťastnější, protože člověk má spíš tendenci vnímat  hustotu  jako vlastnost  hmoty , a tady je to naopak – čím máme vyšší “hustotu” (density), tím máme  míň  hmoty a  víc  vědomí. Slova ale nejsou podstatný – podstatný je pochopit koncept.
Stručně řečeno,  density  je sféra existence odpovídající určitýmu stupni duchovního vývoje . Těch je celkem 7. Ten sedmej je “spojení s Jedním”, nebo “návrat ke Zdroji”, neboli ta konečná fáze, kdy už jste se  naučili všechny lekce  a neni se kam dál vyvíjet, a stanete se součástí jednotnýho, všeobjímajícího vědomí, ze kterýho všechno vyšlo.
Někdo by tomuhle vědomí říkal “Bůh”, ale jelikož 99% lidí má všelijak primitivní a dementní představy o tom, co je Bůh, tak bych to nedoporučoval, protože to jejich chápání věci spíš zhorší než zlepší. Je lepší si nevytvářet žádný domněnky, nedělat ukvapený závěry a držet se jen toho, co bylo opravdu řečeno.
První tři stupně jsou plně hmotný a vývoj v nich probíhá převážně prostřednictvím reinkarnačního cyklu. Takoví ti humanoidní tajtrdlíci, který vidíte všude kolem sebe, jsou na úrovni třetí, neboli  3rd Density , neboli  3D . Jelikož “density” je anglicky a “hustota” nikomu nedává smysl, budu běžně používat to “D”, ale je nutný, aby všichni chápali, co se tim myslí. To “D” je “density” a nemá to nic společnýho s dimenzema!
Takoví ti ostatní tajtrdlíci, co vidíte kolem sebe a říkáte jim žvižátka nebo tak nějak, jsou  2D . V jedničce jsou kytičky a šutry a tak. Jo, šutry maji taky vědomí a taky se něco učí. Všechno má vědomí. A většina šutrů je inteligentnější než někteří politici, takže nevim, proč by to někomu mělo bejt divný. Ale to neni tak důležitý. Jedničku už máme za sebou, tak ta nás tolik netrápí.
Pro nás je podstatný, že žijeme v době a místě, kde se cyklus 3D blíží ke konci, a tudíž ten, kdo neni úplně blbej (takže většina lidí ne) má možnost se posunout do 4D.  4D  se vyznačuje vlastností popisovanou jako “variable physicality”. To znamená, že tam bytosti ještě maji nějaký hmotný tělo, ale ta hmota je taková fluidnější a neni tak “hustá” jako ta, co známe tady.
“Hustší” je tam to  vědomí , takže tam člověk neni tak “odpojenej” jako teď tady, kde si většina lidí vůbec nepamatuje, kdo jsou, proč tu jsou, a jak se sem dostali (a ještě označí kohokoliv, kdo si na to vzpomene, za blázna).
Tohle je sféra, kam patří drtivá většina “emzáků”, kteří se tu kolem nás vyskytujou. Prakticky nikdo z nich neni 3D a nepřicestoval sem “prostorem” na fyzickej kosmickej lodi v našem smyslu. Jejich domovská sféra je mimo naše vnímání (když pomineme lidi, kteří to vnímání maji s trochu větším záběrem, a ti mezi náma rozhodně jsou), ale oni maji možnost se dočasně přesunout do tý naší.
Na stálej pobyt to neni, protože to neni jejich přirozený prostředí (řekněme, že je v tom nějaká energetická nebo  frekvenční nekompatibilita ), ale operovat tu můžou. A kdykoliv se můžou vrátit zpátky na svoji úroveň. Proto je a jejich “stroje” vidíme objevovat se a “mizet”. Ve skutečnosti jen změní frekvenci a spíš než že by “zmizeli někam jinam”, tak se posunou mimo sféru  našeho vnímání .
Nebudu to rozebírat moc do detailu, protože to by mohlo trvat pár let, ale 4D je poslední úroveň, kde ještě nějaká  hmota  figuruje. Vejš už je jen čistý vědomí, bez hmoty. Posun z 3D do 4D se děje i individuálně, ale tady máme momentálně případ, kdy se ten posun týká celý planety (a nejen tý naší, ale jiný nás moc nezajímaji). V minulosti se to podařilo jedincům i menším skupinám, který z pohledu 3D “zmizely neznámo kam”. (Už delší dobu mám podezření, že když skupiny toltéckejch čarodějů “odešly z tohodle světa”, byly to ve skutečnosti přesuny do 4D.) Tentokrát je to trochu větší událost. I tak bude ale postupovat jen  menšina .
Kdo to bude, závisí na tom, jak se kdo naučil lekce 3D. Kdo stále věří politikům a médiím, udělá každou blbost, ke kterej ho navedou, a nechá se snadno manipulovat, ten se toho moc nenaučil. Kdo se v tom světě trochu orientuje a umí se rozhodovat sám za sebe, ten je na dobrej cestě.  To, jak se v posledních letech všechno brutálně stupňuje a vyhrocuje, se děje právě proto, aby lidi dostali šanci si věci vyjasnit a nějaký ty lekce ještě dohnat.
5D  je “kontemplační / recyklační zóna”, tj. prostředí, v němž se zdržujou duše  mezi inkarnacema  v 1D-4D. Takže kdo z vás “umře”, ten tady nechá tělo a odebere se spořádaně do 5D, tam si promyslí, co dál, a až to vymyslí, tak se vrátí do 3D, aby se tu zase něco naučil. Jasný? Takhle to budete dělat furt dál, 35353535, dokud se tu trojku pořádně nenaučíte. Pak se můžete přesunout do čtyřky. Trochu jako ve škole. Někteří z vás už možná dostali vysvědčení a teď maji prázdniny a jen čekaji na začátek dalšího ročníku.
Ve sféře 1-2-3 funguje reinkarnace tak, jak ji známe. Když se zavrtáme třeba sem do trojky, tak zapomeneme, kdo jsme, a proto tu strávíme většinu času všema těma hloupostma, co tu běžně děláme. Čtyřka už je ale natolik vědomá, že všichni i v těle ví, kdo jsou, a tudíž ten reinkarnační cyklus už vypadá trošku jinak. Maj to tam takový volnější a můžou si tam dělat celkem co chtěji a přesunovat se z těla do těla, aniž by všechno zapomněli. 5D pořád funguje jako odpočinková a meditační zóna, ale ty přechody mezi 4. a 5. úrovní už nejsou takový šoky jako 3-5.
Takže jestli jste se tu neflákali a pochopili všechno důležitý, tak na to se možná brzo můžete těšit. Ve čtyřce už nebudou zombíci, protože tam se nikdo takhle blbej nedostane, takže to je dobrý. Bioroboti tam ale jsou, jako třeba ti malí šediví, ale ti jsou aspoň o dost chytřejší než ti naši tady, a vás už tam (snad) moc prudit nebudou. (Nesmíte se nechat.)
No a v  6D  neni žádná hmota a je to sféra, ve kterej už toho máte většinu vyjasněnou a naučenou a zabejváte se z velký části pomáháním na nižších úrovních. Je to taky zdroj informací jako právě toho  Law of One  a  Cassiopejskýho experimentu . Ačkoliv to z našeho pohledu neni tak jasně vidět, tak nám tady ve skutečnosti pomáhaji celkem hodně. Ale v rámci pravidel, takže ne moc okatě. Holt musí člověk dávat pozor, aby to zaregistroval a moh nějak zužitkovat. (Když k vám někdo natahuje seshora ruku, aby vás vytáh vejš, a vy furt jen čumíte do země, tak máte smůlu. Což je náhodou dost dobrá metafora, a děje se to tady pořád.)
Tyhle “bytosti” maji vědomí na úrovni, jakou si většina lidí vůbec neumí představit. Ve skutečnosti to nejsou “bytosti”. “Cassiopejci”, což je celkem irelevantní jméno, který existuje jen proto, že lidičky ze Země se bez jmen neobejdou (zatímco od 4D vejš nikdo jména na nic nepotřebuje), sebe sami popisujou jako “unified thought form”, neboli “sjednocenou myšlenkovou formu”. Což je možná těžký si představit, co že to jako je, a asi tak nejbližší srozumitelnej termín, kterej mě napadá, je “kolektivní vědomí”.
Z interakcí s nima je evidentní, že je to jakejsi “kolektiv”, ale je dostatečně “sjednocenej”, aby operoval jako soudržná “jednotka”. Individualita tam pořád nějaká je, ale rozdíl mezi jednotlivcema je tam minimální (a všichni maji přístup ke stejnejm vědomostem), že ta individualita hraje malou roli. Nemá ale asi moc smysl na nějakej přesnej terminologii lpět, protože 6D je ještě daleko za hranicema našeho chápání, takže jim klidně můžeme říkat “bytosti”, s vědomím, že to neni tak úplně přesný.
Jsou prostě  vědomí  bez jakýhokoliv hmotnýho elementu. Čas a prostor pro ně nejsou překážkou (i když to do značný míry odpadá už ve 4D) a maji přístup k jakejmkoliv informacím na všech úrovních pod sebou (1-5). Většina z vás asi slyšela o “Akašickej kronice”. Řekněme že tihle “týpkové” z lvl 6 si z ní můžou přečíst kdykoliv cokoliv a trvá jim to zhruba 0,000000000001 vteřiny. Akorát oni jsou mimo naše vnímání času, takže z našeho pohledu je to prostě čistá nula. Můžou si “přečíst” celej váš život tady na Zemi v jednom okamžiku a něco vám poradit, když jsou k tomu vhodný podmínky.
To by asi jako takovej hrubej náčrt duchovní struktury vesmíru stačilo. Všechno je ve skutečnosti mnohem komplikovanější a milionkrát zajímavější, ale proniknout do toho prostě chce  hodně  času.
Budu teda běžně používat termíny 3D/4D, který nemaji co dělat s dimenzema, ale odráží stupeň duchovního vývoje. Někdy používám slovo  úroveň  nebo  level  (zkratka  lvl ). To je intuitivně mnohem srozumitelnější. Je to jako ve hrách – každej další level je pokročilejší a když ho projdete, umíte toho víc a jste “lepší” než jste byli před nim. A postup souvisí s množstvím nasbíranejch zkušeností. (V tomhle ohledu musim uznat, že hry typu RPG odráží celkem slušně principy, na jakejch funguje celá realita – sbíráte zkušenosti, učíte se, zlepšujete se ve všem možnym, objevujete nový úrovně reality/hry. Dokonce i takový to přebíhání mezi dungeonem a městem tak trochu odráží ten cyklus 3D-5D. Ve městě se zregenerujete, promyslíte další strategii, a jdete do toho znova.)
Ještě něco k těm “dimenzím”. Ty s tím vším souvisí jen v tom smyslu, že dimenzí je samozřejmě víc než jen 3, a na čím vyšší úrovni jste, tím víc jich  vnímáte . Byla by ale blbost říkat, že malí šedí jsou ze “čtvrtý dimenze”, protože to by byl jen pseudovědeckej blábol, stejně jako je blábol, že my lidi “jsme ze třetí dimenze”. Nejsme “ze třetí dimenze”. Žijeme ve  tří-dimenzionálním světě . Nebo lépe řečeno, žijeme ve vesmíru, z něhož naše mozky  vnímaji tři dimenze , ačkoliv jich kolem nás existuje víc.
Kdykoliv někdo používá nějaký takový termíny (jako že je někdo “ze čtvrtý dimenze”), nemá smysl ho brát vážně, dokud vám dostatečně jasně nevysvětlí, co tím termínem myslí. Jinak jsou to jen nějaký New Age bláboly bez významu. Hromada zajímavě znějících termínů bez jasný definice, co přesně znamenaji, je dobrej znak dezinformace. Hodně lidí miluje házet kolem sebe zajímavě znějící termíny, protože si pak připadaji důležitě a moudře, ale přitom nic z toho nedokážou srozumitelně vysvětlit. Jejich “vysvětlení” obvykle obsahujou hromadu dalších nejasnejch termínů. (Pokud zněji nějak  takhle , radši se od nich držte dál.)
Neni potom divu, že spousta inteligentních lidí považuje celou “ezoteriku” za hromadu nesmyslů. To samozřejmě neni žádná náhoda, protože ty nesmysly někdo šíří záměrně, stejně jako ty o  plochej Zemi .
Takže jsme tady na Zemi na konci 3D cyklu samotný planety a na pokraji přechodu do 4D, čimž se mluví o stupni vývoje. Ten se týká nejen nás, ale i Země samotný. Neni to tak úplně, že by Země byla taky “3D bytost” jako jsme my (ale i planety maji samozřejmě vědomí), ale 3D je spíš prostředí s ní spojený než její vývojovej stupeň ve smyslu jako u nás. (Kam přesně patří v tomhle schématu Země jako bytost, nevim, ale to nás netrápí.)
Vysvětlovat, proč přesně se tenhle přechod zrovna teď děje, by bylo na dlouho (můžete si přečíst tu  Vlnu ), ale pointa je, že momentálně na Zemi žádný 4D bytosti nežijou (jen tu operujou různí 4D “vetřelci”), ale to se změní, protože se změní celý to prostředí. (Děje se to vlastně v celej galaxii a planety na úrovni 3D se transformujou na 4D, což je důsledek přirozenýho vývoje vědomí obecně.)
Poslední dobou vidim na netu hodně žvástů o tom, že “se posouváme ze 3D do 5D”. Neviděl jsem, že by někdo z těch lidí vysvětlil, co přesně tim myslí. Z hlediska těch úrovní (density) by to bylo dost hloupý, protože přechod do 5D by namísto  duchovního vývoje  (což je přechod do 4D) znamenal  smrt těla  (a přechod do kontemplační zóny). Takže to silně smrdí dezinformacema, který maji hodně lidí naprogramovat na odchod do věčnejch lovišť. Což si Loutkáři evidentně přejou, viz očividná genocidní agenda všude kolem nás.
Je ale možný, že tim “D” myslí dimenze. Pak by mě ale zajímalo, co myslí tim “posouváme se do pátý dimenze”. Pochybuju, že by někdo z nich dokázal poskytnout definici tý “pátý dimenze”. (A jak už jsem naznačil, z hlediska toho, co normálně znamená slovo  dimenze , to nedává žádnej smysl.) Jenže bez toho vysvětlení je to jen New Age slátanina blábolů. Informace “posouváme se do 5D”, bez jasnýho vysvětlení, co je “5D”, je naprosto bezcenná. Je to jako říkat lidem, že se posouváme do “CXF-784b”. Super. Mám se těšit nebo bát?
Tyhle nekoherentní zdroje taky často jen tak mezi řečí řeknou, že “přeskočíme 4D a půjdeme až do 5D”. Žádný vysvětlení,  proč  přeskočíme 4D (Že bysme byli takoví machři, že můžeme přeskočit ročník? To se mi nějak nezdá, když se tak rozhlídnu kolem sebe…) a co to 4D nebo 5D vůbec je. Prostě někam přeskočíme a bude to dobrý. Neni třeba to chápat a nemusí to dávat smysl.
Ale většině lidí to zřejmě jaksi nevadí. Hlavně že to zní hezky a  nemusí pro to nic dělat . (Typickej znak dezinformačních teorií.) Pro vaši informaci – pro posun do 4D nemůžete jen tak sedět na prdeli a nic nedělat. (Teda pokud už ve 3D nezvládáte všechno úplně dokonale.) Musíte mít dostatečně vysokou frekvenci svýho vědomí, aby se 4D rezonovala. Což je možná taky trochu vágní a já vám neřeknu, jak poznat, jestli už ji máte nebo ne, ale stručně řečeno to vyžaduje nějakou práci na sobě. Duchovní lenoši a flákači si na level 4 můžou nechat zajít chuť.
Takže když si to zrekapitulujeme, máme tu sedm úrovní duchovního vývoje. Z toho je dobrý chápat hlavně to, že jsme na tej třetí (někteří na pokraji přechodu do čtvrtý), že emzáci okolo nás jsou převážně ze čtyřky a tudíž hodně, hodně před náma (a i když se posuneme, tak tam budeme úplní začátečníci), že hodně tý manipulace tady na Zemi, kterou všichni vidíme, pramení z tý vyšší úrovně, a že jsou i bytosti ještě vejš (6D), kde se už neobtěžujou s fyzickejma tělama, a proti nimž my jsme takoví zmatení, retardovaní mravenci.
Do 4D se posune jen ten, kdo na sobě dostatečně pracoval. Ostatní zůstanou ještě v 3D a budou se reinkarnovat někde jinde, v odpovídajícím prostředí. (Asi nějakej Zombieland.)
STO / STS
Bez ohledu na svůj  vývojovej stupeň  se daji bytosti (nebo obecněji  formy vědomí ) rozdělit na dvě skupiny, podle  orientace . STO je “Service to Others” a STS je “Service to Self”, což je zhruba “služba ostatním” a “služba sobě”.
Tady u nás na Zemi se často používaji termíny jako “pozitivní” a “negativní”, nebo “dobro” a “zlo”. Ty jsou ale dost zkreslený a míjí pointu. STS neni “zlo” a ani neni na vyšších úrovních vnímáno jako “negativní”. Je to prostě legitimní  volba . Každej si může vybrat cestu, kterou chce jít, a žádná neni “špatně”. Existujeme ve sféře  svobodný vůle .
STO je způsob života, kdy se zaměřujete na to, abyste byli prospěšní ostatním, a STS je zaměřený na vlastní prospěch – je sebestředný a egoistický. STO jako společnost operuje na bázi modelu “sítě” (network), neboli  všichni spolupracujou a vzájemně si pomáhaji a podporujou se . STS jede na bázi modelu “pyramidy”, kde ten nejsilnější ovládá ty slabší a celá společnost je uspořádaná v úrovních, kde  vyšší úroveň má větší moc a ovládá tu pod sebou .
V STO nikdo nikoho neovládá a nikomu neporoučí. Nic takovýho neni třeba. Všichni se snaží mezi sebou dohodnout tak, aby to vyhovovalo všem, a nikdo nemá potřebu nikoho o něco okrádat. (Zajímavej příklad toho, jak může vypadat STO společnost ve 3D, je ukázanej ve francouzskym filmu  La Belle Verte  z roku 1996.) STS má hierarchii moci a každej se snaží dostat nahoru. Celý  prostředí  společnosti, která funguje jako STO, je úplně jiný než u STS.
Ačkoliv jedinec se může rozhodnout sám za sebe, co chce bejt, samotnej živočišnej druh má taky nějakou obecnou orientaci. Lidi na Zemi jsou už pár set tisíc let STS (kdysi byli STO, ale pak se tak trochu chytli “do pasti”, což následovaly i nějaký genetický změny). To může někomu připadat jako nepříjemná informace, ale když se podíváte na naši společnost  jako celek , tak ta pyramidová struktura a hierarchie moci, stejně jako evidentní neschopnost efektivně spolupracovat, je tu evidentní. To, že někteří z nás se z toho snaží vybočovat, je jiná věc.
Historicky tu byly společnosti, který měly STO orientaci (jako zřejmě třeba Mayové nebo původní stavitelé egyptskejch pyramid, dlouho před dynastickym Egyptem), a někdy se STO a STS mísilo, jako v Atlantidě. Taková situace samozřejmě vede ke spoustě problémů a konfliktů. V dnešní době tu máme menšinu lidí, kteří se instinktivně snaží operovat na bázi STO, ale protože současná globální společnost je nastavená jako STS, neni to tu žádná prdel. Taková dynamika je na běžnej úrovni neřešitelná, protože STO a STS se prostě nedohodnou a nemůžou harmonicky koexistovat.
To obecný STS nastavení je u nás daný už jen tim, že abysme přežili, musíme něco žrát, a než to sežerem, musíme to zabít, ať je to zvíře nebo rostlina. Jako druh jsme momentálně STS, ať se nám to líbí nebo ne. Zápletka je v tom, že konec 3D cyklu Země je zároveň koncem STS cyklu. Země se z 3D STS prostředí stává 4D STO. My, co jsme na tuhle změnu naladění, jsme viděni jako “kandidáti na STO”. Svojí podstatou a genetikou jsme pořád technicky vzato STS, ale snažíme se od toho odtrhnout.
Pokud jde o ty úrovně, tak v 1D/2D se to neřeší – tamní tvorové prostě dělaji, co je pro ně přirozený. Ve 3D a 4D existuje znatelná dualita STO a STS. V 5D-6D existuje STS už jen ve formě “thought form”, neboli tý “myšlenkový formy”. Je to něco, z čeho 4D čerpá. Obecně je mezi STO a STS ve vesmíru rovnováha. (Pokud si někdo nějak myslí, že STO by mělo “vyhrát” a STS by mělo bejt nějak “poražený”, tak je dost mimo a staví se  proti svobodnej vůli . Máte právo rozhodovat o  svojí  orientaci, ne někoho jinýho. Což mimochodem platí v mnoha oblastech.)
Veškerý takový ty “boje a potyčky” mezi STS a STO se odehrávaji převážně na úrovních 3 a 4.  Velkou součástí týhle dynamiky je to, že 4D STS manipuluje 3D STS ke svejm účelům, což je přesně to, co se děje tady.
Zatímco ve 3D se živíme převážně masem, zrním, a jinejma fyzickejma věcma,  ve 4D je potravou hlavně energie a emoce . Pro STO jsou to ty “pozitivní” a hlavně láska, a v podstatě všichni žijou z energie, kterou získávaji interakcí mezi sebou. Všichni dávaji a nikdo se nezabejvá braním. Pro STS jsou to ty “negativní” emoce a hlavně strach. Všichni naopak berou a nikdo nechce dávat.
Což je přesně ten důvod, proč to tu vypadá tak, jak to tu vypadá, i když z čistě pozemskýho hlediska to nedává moc smyslu. Generovat tu co nejvíc strachu, utrpení, bídy, teroru a podobně dává perfektní smysl pro bytosti, který se přesně tím živí. Máme tu sice pozemskou hierarchii moci a lidský Loutkáře, ale ti jsou pořád loutkama větších Loutkářů ze čtvrtýho patra.
Kdo se pokouší pochopit všechny ty hrůzy v naší společnosti a pronikne do toho jen částečně, může si myslet, že je to o penězích a hrabivosti. To by ale ani zdaleka nevysvětlovalo tu míru prohnilosti a morbidnosti, kterou tu (čím dál tím jasnějc) vidíme.  Spousta zdejšího utrpení by těm  lidskejm  elementům ani nebyla k žádnýmu užitku.  Pro 4D STS je v tom ale velkej užitek. Čím víc utrpení všeho druhu, tím víc energie pro ně.
Důvody téměř všeho, co se tu děje, vedou o úroveň vejš. Všechny zákeřnosti, který tu lidští paraziti šíří, pramení z vyšší úrovně – 4D STS. Na těch nejvyšších úrovních tý  lidský  pyramidy jsou lidi, kteří si tohodle všeho jsou vědomi, a  spolupracujou se 4D STS záměrně , protože z toho maji nějaký výhody. Zatímco my jsme kandidáti na 4D STO, tyhle kreatury maji aspirace na 4D STS.
Zajímavý je, že podle dostupnejch zdrojů je pro postup v STS nutná mnohem větší polarizace než v STO. Buď musíte bejt z 51% STO nebo z 95% STS. To znamená, že takový procento vašeho jednání musí bejt v tom určitym směru. Takže paraziti jako Klaus Schwab, nebo kdo je ještě nad nim, se musí s tim parazitismem opravdu snažit, aby sklidili nějakej úspěch. Skutečná povaha takovejch lidí je pro normálního člověka nepředstavitelná, a kdyby do nich opravdu viděl, nejspíš by po zbytek života potřeboval psychiatrickou pomoc.
Pro nějakou lepší představu o tej polarizaci – všechno, co děláte “pro sebe”, je STS. Do toho ale patří i úplně obyčejný věci, který tu nikdo nepovažuje za “špatný”. Když jíte, je to STS. Když si něco koupíte pro sebe, ať už pro svůj užitek nebo pro radost, je to STS. Když koukáte na film, je to STS. Takže je jasný, že “normální” člověk (zombík?) na Zemi je  obvykle  přes 50% STS, protože STS je nutný pro jeho přežití, zatímco STO je takový víceméně dobrovolný.
Pak jsou samozřejmě mnohem silnější STS skutky, jako okrádání, lhaní, podvádění a páchání škod pro vlastní zisk, a prakticky všechno, co vidíte dělat Fialovej Hnus a podobný monstra.
Na druhou stranu máte ale i spoustu možností pro STO. Kdykoliv děláte něco pro někoho jinýho než sebe, je to STO. Když se o někoho staráte, je to jasný. Když se angažujete v nějakej činnosti, která je ku prospěchu ostatním, když vzděláváte lidi, aby se mohli bránit negativním vlivům parazitů, když je informujete o možnejch nebezpečích, když šíříte pravdu ve světě plnym lží – to všechno je STO. Polarizace je o tom, jak velkou část svýho života zasvětíte jakejm skutkům.
Někdy je to smíchaný. Do práce chodíte proto, abyste si vydělali prachy pro sebe, ale zároveň se snad podílíte na něčem, co je k užitku jinejm lidem. Záleží ale, kde pracujete. Pokud pracujete pro Tfujzr, tak dostáváte placeno za to, že jinejm lidem škodíte, takže tam žádnej STO aspekt neni.
Je těžký nějak odhadnout, kolik procent toho, co děláme, je STO. Nelámal bych si s tim ale hlavu. Pokud máte jasno v tom, že  chcete  bejt STO, tak se vám to určitě podaří. Ve 4D odpadne spousta těch nutností, který máme tady, jako požírání nějakýho jinýho života. V našem současnym stavu prakticky nemůžeme bejt čistě STO, protože na to prostě lidský tělo neni dělaný.
Mimochodem “Cassiopejci” mnohokrát jasně řekli, že maso je pro člověka na tejhle úrovni mnohem optimálnější strava než vegetariánská, která podle nich pro většinu lidí neni vhodná. Takže pokud žerete maso, nemusíte z toho mít žádný trauma. Ale je to taky individuální a závisí to na genetice, takže jestli vám vyhovuje vegetariánství, tak to je taky v pohodě. Tohle si musí vyjasnit každej sám a nemá podle mě smysl navádět ostatní, co maji nebo nemaji jíst (snad kromě věcí, který jsou evidentně toxický pro všechny, ale i tam platí svobodná vůle).
Pokud jde o manipulaci lidí ze strany 4D STS, má to několik rovin. Jednak manipulujou celej ten systém spoluprací s parazitama na jeho vrcholu na Zemi (neboli veškerá agenda obvykle pramení ze 4D), a jednak můžou působit energeticky na lidi i individuálně. Kdo žije jako zombík, automaticky, bez samostatnýho myšlení a bez záměru, ten je snadnou “potravou” pro 4D STS. Ale nejen to – zároveň může bejt využitej  proti vám .
Jak se začnete “probouzet”, 4D si vás všimne a začne se o vás zajímat. STS bude vaše probuzení a váš vývoj chtít zastavit, nebo aspoň přibrzdit. Jednak proto, že pro ně jinak už nebudete snadnou potravou, ale hlavně proto, že kdyby se to probouzení rozšířilo, tak jim tý potravy zmizí mnohem víc. Takže začnou manipulovat zombíky kolem vás, aby vám házeli klacky pod nohy, a když to půjde, tak i nějak působit na vás. O tom ale víc příště.
Teď chci jen zmínit to, že čím víc negativity, ať už je to strach, vztek, smutek, atd., v sobě máte,  tím víc na vás můžou působit . Čím víc se toho zbavíte a “zvýšíte svoje vibrace” (transformujete svoji energii ve směru STO a pozitivních emocí), tím míň vás můžou ovlivňovat, protože vaše energie je pak s tou jejich nekompatibilní a už jim “nechutnáte”. Nemaji rádi “světlo”, tj. všechny “pozitivní” projevy vaší duše.  Neboli čím víc z vás vyzařuje energie typu STO, tím menší moc nad váma maji bytosti orientace STS.  To je dobrý mít na paměti.
Obecná situace je tady taková, že veškerá negativní energie, která se tu na Zemi vyprodukuje, jde do 4D a krmí ty STS příšerky. Proto ty příšerky “ve dne v noci” usilujou o to, aby tu tý negativní energie vyprodukovaly co nejvíc.  To, že máme neustále naprosto stupidní války, obchod s dětma, hlad a bídu, konflikty všeho druhu, a nic tady nefunguje, neni žádná náhoda . Je to výsledek dlouhodobýho pečlivýho plánování. 4D STS příšerky se zároveň živí sexuální energií ze 3D, a proto tu máme “porn industry” gigantickejch rozměrů. Nic tady neni náhoda ani “přirozenej” vývoj.
Ačkoliv vliv 4D STS je tu evidentní, STO (4D-6D) nám tu odjakživa taky pomáhaji. Jako třeba tim, že nám vysvětlujou, jak to všechno funguje, jak operujou 4D STS a jak se jim bránit, a podobně.  Kdo ale čeká, že nás nějak “zachrání”, tak vůbec nic nepochopil  a nejspíš nikam nepostoupí, protože se mu evidentně líbí stagnace a čekání, až ho z jeho problémů vytáhne někdo jinej. Tak to ale nefunguje! Jsou tu určitý pravidla, jako třeba ta svobodná vůle.
“Zachraňovat” někoho od jeho problémů ani neni STO, protože vám to nijak nepomáhá. Celá pointa vašeho pobytu tady v mentální instituci Země je  něco se tu naučit .  Ty  problémy  k tomu slouží!  A funguje to jen když je řešíte  vy sami , a ne když je někdo řeší  za vás . To by nebylo  pomáhání , ale spíš naopak, protože by to  zabraňovalo  tomu, abyste se naučili nějakou tu lekci, kterou se máte naučit. Proto STO takový věci  nedělá  a dělat  nebude , takže kdo na něco takovýho čeká, měl by se rychle vzpamatovat!
Tý pomoci tu ale je spousta a nějaký nenápadný interakce s STO bytostma z vyšších úrovní je tu nepřeberný množství. Musí se ale člověk dívat s otevřenejma očima (a víc “nahoru” než do země). Kromě toho se spousta věcí děje na energetickej úrovni, kterou většina lidí prostě nevidí.
Nebude teda žádný “zachraňování” blbejch lidičků, kteří to tu všechno pěkně pohnojili a teď se z toho neumí vyhrabat, ale  pomoci  je tu spousta, i když ji nevidíte. Nejsme v tom sami. Asistence při transformaci Země je tu ze všech koutů vesmíru, všema možnejma způsobama. Ale v zásadě je to pořád primárně  náš  úkol – nás, co jsme kvůli tomu každej dočasně obsadil jedno lidský tělo.
Jak to do sebe všechno zapadá
Drtivá většina toho, co se ve vesmíru nepřetržitě odehrává, je mimo spektrum našeho vnímání. Vnímáme trojrozměrnej svět, ale “kolem nás” je toho mnohem víc a je to plný života, kterej my nevidíme. Tahle hyperdimenzionální realita nás ale značně ovlivňuje, ať si to uvědomujeme nebo ne.
Spousta badatelů v oblasti UFO a emzáků došla k závěru, že MZ nejsou “extraterestriální” bytosti, ale “extradimenzionální”, neboli že to nejsou bytosti jako my, který sem přicestovaly kosmickou lodí z “velký dálky” tak, jak bysme to dělali my, a trvalo jim “dlouho” se sem dostat, ale bytosti, který okupujou nějakou jinou realitu, která je od tý naší nějak oddělená, ale existujou mezi nima nějaký “mosty” nebo prostě možnost přesunovat se z jedný do druhý.
To je samozřejmě správnej poznatek, ačkoliv většina těch badatelů nemá moc přesnou představu o tom, jak to všechno funguje. Dívat se jen na trojrozměrnej výsek reality znamená, že vám uniká… no, skoro všechno. Takhle zaměřenej človíček samozřejmě netuší, kolik mu toho uniká, protože to malinko, co vnímá, si ve svojí mysli tak trochu “nafoukne” a myslí si, že to je  všechno , co existuje. Materialismus je snad nejvíc omezující ideologie, jaká existuje, a nejvíc vzdálená realitě. Jsou to jen ty stíny na zdi.
Skutečnost je taková, že nejen že něco, co nevidíme, na nás má velkej vliv, ale vlastně tady máme uspořádaný prakticky  všechno  podle plánu 4D STS. Ačkoliv vyjasnit si všechny ty detaily může bejt náročný, spousta “probuzenejch” lidí už asi přišla na to, že ta “pyramida moci”, kterou tady na Zemi máme, pokračuje někam vejš nad ten lidskej sektor. Že naši místní Loutkáři jsou loutkama nějakejch ještě větších Loutkářů.
Vysvětlit všechno, co se tu děje, jen v rámci lidský společnosti, by bylo dost náročný, a kdo odmítá akceptovat účast, přítomnost nebo i samotnou existenci jinejch bytostí, ten musí sahat k někdy až absurdním konspiracím, aby některý části tady toho našeho malýho pekla dávaly smysl. Existence bytostí, který se živí “negativní energií”, vrhá na naši situaci mnohem víc světla. (Což je zvláštně ironická metafora, ale proč ne.)
Nejsou tu ale jen 4D STS, kteří lidstvo manipulujou  záměrně  ke svejm účelům. Bytostí, kterejm se hodí naše energie, je tu všude velká spousta. Kdyby je lidi viděli, většina z nich by se po**ala hrůzou. Prakticky každej k sobě má přisátý nějaký energetický upírky, který na něm dělaji  om nom nom . To by bylo samo o sobě na hromadu knížek, ale řekněme, že takovejch bytostí by si člověk měl bejt aspoň teoreticky vědomej a trochu se jim bránit, aby nebyl neustále vysátej a unavenej a nemocnej. Něco z toho ani nejsou “bytosti”, ale jen dočasný (záměrně či mimovolně stvořený) formy vědomí, ale energii z vás stejně sosaji.
Jak se jim bránit? Když pominu nějaký specifický postupy pro specifický případy, tak obecně je to o tom  nekrmit je . A krmíte je veškerou  negativitou , tj. hlavně negativníma emocema a myšlenkama. Žádnej parazit se neživí  pozitivníma  emocema, a STO z vás nikdy nevysává energii. Vysáváni jste vždy jen skrze vlastní negativitu nebo nevědomost. Chce to teda si svoje myšlenky hlídat, bejt si jich  vědomej , a věnovat pozornost tomu, jakou energii vyzařujete. Čím míň vědomí a čím větší ego a STS orientace, tím víc se toho na vás pravděpodobně přisaje a bude na vás hodovat.
Vědomí  neni jen nějakej pasivní efekt, ale žhnoucí síla. Je to první linie obrany. Obranyschopnost automatizovanýho zombíka je podobná jako obranyschopnost někoho v bezvědomí. Neboli dost malá. Abyste se něčemu mohli bránit, musíte si to v první řadě uvědomovat. Útoku zezadu se těžko ubráníte, když budete čumět jen dopředu a na uších budete mít sluchátka.
Oblíbený rčení z Cassiopey je “knowledge protects”, neboli “vědomosti chrání”. Což mi připadá naprosto očividný a vždycky mě docela mátlo, proč se někdo ptá, co to znamená a jak to funguje a jaký vědomosti maji přesně na mysli. Jaký vědomosti? Jakýkoliv a všechny!
Jak se ubráníte před medvědem? Vědomostma. Potřebujete vědět, co je medvěd, co dělá, jakou má sílu, jak je rychlej, jak dobře leze po stromech, jestli si umí otevřít dveře, jak reaguje na píchání špičatym klackem nebo na ránu šutrem do hlavy, jak reaguje, když budete dělat mrtvýho, jestli vás nechá na pokoji, když mu dáte sušenku, jestli je neprůstřelnej, atd. Když víte tohle všechno a víc, tak si určitě nějak poradíte.
Jak se ubráníte ráně bleskem za bouřky? Je dobrý vědět, co takovej blesk je, jak funguje, do čeho mlátí a do čeho ne, a podobně. Pak se podle toho zařídíte, a místo toho, abyste běhali do kolečka na kopci nebo se “schovali” pod vysokej, osamělej strom, zůstanete sedět doma, a to vám bude bohatě stačit. Neni třeba zkoušet žádný protibleskový kung-fu. Stačí nevylejzat zbytečně ven.
Stejně tak když se budete chtít ubránit třeba reptoidním emzákům, je dobrý vědět, co jsou zač, po čem jdou, co maji rádi a co ne, jestli se s nima dá vyjednávat, jestli je oblafnete sušenkou, jestli na ně funguje kulomet, jestli jim utečete, proč tu vlastně tak asi jsou a co chtěji, jestli pomáhá, když je přejedete autem, a tak dál. Je to se všim stejný. Když se chcete proti něčemu bránit, potřebujete vědomosti, nejspíš asi hlavně o těch věcech, kterejm se chcete bránit.
Nicméně ty vědomosti a to vědomí (awareness) jsou samy o sobě určitou psychickou obranou, aniž byste je vůbec museli nějak “aplikovat”.  Už jen to, že je  máte , má nějakej efekt.  Dává vám to jinej  stav mysli , než když vůbec nevíte, co se děje, a ten  stav mysli  je  obranou . Je známá věc, že zločinci si vybíraji takový oběti k přepadení, který vypadaji ustrašeně a s nízkým sebevědomím. Půjdou spíš po někom, kdo šoupe nohama se skloněnou hlavou, než po někom, kdo si vykračuje, jako by mu patřil svět. Každej z nich  vyzařuje jinou energii .
Sebejistá energie a absence strachu jsou teda samy o sobě určitou mírou obrany, obzvlášť pokud jde o “hrozby” mimo náš materiální svět, protože tam jde o energii a ne fyzickou sílu, takže sebevědomej postoj beze strachu má větší hodnotu než masivní svaly, který jsou vám tam celkem k prdu.
Vůbec to, co z vás asi nejvíc dělá oběť pro všelijaký negativní energetický vlivy, je strach. A čím víc budete mít vědomostí, tím míň se budete bát. Dá se předpokládat, že dnes se nebojíte různejch věcí, kterejch jste se báli jako děti. Čím to je? S největší pravděpodobností máte dnes o těch věcech mnohem větší vědomosti než tenkrát.
Většina lidí zachází s vědomostma tak nějak že dokud je něco nepálí, tak se žádný vědomosti nesnaží získat. Někteří z nás jsou asi trochu divní a zasvětili celej život sbírání všech možnejch vědomostí. Při každej krizi se pak ukáže, kdo na ni byl líp připravenej. Proč někdo politikům na jejich kecy skočí (a třeba si tim sám ublíží) a někdo ne? Co má ten druhej, co ten první nemá? Co toho druhýho ochránilo? Jestlipak to nebudou ty  vědomosti …
Ne každá vědomost má stejnou hodnotu a je stejně relevantní pro určitou situaci. Pro nás, jakožto lidičky na Zemi na přelomu 3D/4D, jsou relevantní vědomosti o tom, kam se ubíráme a co nás čeká. Z těch 7 úrovní by nás měla zajímat ta čtvrtá, protože třetí celkem známe a ty ostatní se nás tak moc netýkaji. To rozhraní mezi 3D a 4D je naše “bitevní pole”, na kterym dostáváme každej den přes držku, protože ho pořádně nechápeme a neznáme pravidla, takže o tom by bylo dobrý se vzdělávat víc. Zároveň, pokud se nechceme dát do party s deBillem gAIDSem, by nás měla zajímat orientace na STO.
Chápat všechno to ostatní by vyžadovalo hodně času, kterýho moc nemáme, takže je vhodný se soustředit na tu část, která se nás nejvíc týká. Spousta lidí už asi tak nějak intuitivně pochopila, i bez nějakýho hlubšího studia, že o hmotný věci tolik nejde a duchovní záležitosti jsou důležitější. Proto podle mě nemá až tak smysl zabejvat se politikou, financema, a dalšíma věcma, který jsou hodně 3D a STS.
Do jistý míry to člověk řešit musí, protože ignorovat to úplně by se nemuselo vyplatit, ale jen natolik, nakolik je to nutný. Víc je třeba se zaměřit na tu  energetickou rovinu . (Nechci teda nikomu říkat, co by měl dělat, ale předpokládám, že jestli jste se dočetli až sem, a neděláte to z nějakýho morbidního masochismu, tak se asi nechcete dál plácat ve fyzickym světě totální debility a otroctví.)
Pokud se teda považujete za kandidáty na 4D STO a nemíníte si dát další kolo zombie válek a rytí držkou v zemi, tak vás bude zajímat, kudy vede z Apokalypsy cesta vpřed, do dalšího levelu, a kudy vede zpátky, kam už se vám nechce. To kritérium je  v podstatě  jednoduchý a dá se vyjádřit frází “ cesta vpřed je podmíněná tím, že jste se naučili lekce 3D “.
To znamená dostatečný pochopení toho, jak to ve 3D funguje, jaký chyby tu lidi dělaji a jak je nedělat, a obecně byste měli bejt schopní ve 3D dobře navigovat a jeho těžkosti zvládat.
Tady bych chtěl varovat před běžnou iluzí, že “sem nepatříte” a patříte někam vejš. Někdy se mluví o tom, že nějaká pokročilejší duše se inkarnovala na Zemi, aby tu lidem pomohla. A že se tu necítí dobře, protože ten svět má na ni “moc nízký vibrace”. To se stává, to je pravda.
Jenže  někteří vykutálení chytráci si to interpretujou tak, že když se tu necítí dobře a ten svět kolem jim připadá “moc negativní”, tak že jsou nějací “vyvinutější”. Což jim někdy dává pocit, že se nemusí o nic snažit, protože už jsou naladěni na ty “vyšší vibrace”. Leda hovno, vy flákači. Takhle to nefunguje.
Rozhodně se očekává, že prakticky všem čtenářům Antiviru, stejně jako mně, připadá, že jsou buď blázni oni, nebo skoro všichni okolo. Jak to nedávno popsalo moje duchovní dvojče, člověk si tu připadá jako ufon. To je jasný, ale rozhodně to neznamená, že “sem nepatříme”, a už vůbec ne, že jsme nějací borci, co jsou “moc vyvinutí” na tohle “hrozný” místo.
Za prvý, nikdo nikde neni omylem, a jste přesně tam, kam patříte, nebo kam jste se sami rozhodli jít. (Že si tohle rozhodnutí nepamatujete, na tom nic nemění.) Za druhý, pokud máte pocit, že jste nějaká pokročilá duše, která se sem “vrátila” a ve skutečnosti sem nepatří, tak jste se sem vrátili  tvrdě makat ve prospěch ostatních  (s plným vědomím, jak to tu vypadá), a ne fňukat, jak jsou tu nízký vibrace. A za třetí, jestli to tu nezvládáte, tak se dá úspěšně pochybovat o tom, že jste se naučili všechny lekce 3D!
Takže na jednu stranu neni vůbec nic divnýho na tom, že máte pocit, že “sem nepatříte” (neboť jsme evidentně všichni ze všech stran obklopeni totálníma idiotama), ale na druhou stranu, pokud jste se  naučili všechny lekce 3D , tak byste měli život ve 3D celkem dobře zvládat bez keců a ne si furt na něco stěžovat. Jestli si často na něco stěžujete, tak před sebou asi ještě máte nějakou práci.
Chápu, že si zanadáváte na všechny ty magory ve vládě a tak podobně. To je OK. Spíš mluvim o stížnostech osobního charakteru, jako že “je toho na vás moc” nebo “vám někdo nějak ubližuje”. Jak jednou vtipně poznamenal Don Juan, “ nikdo nikomu nic nedělá, a už vůbec ne bojovníkovi “. Takže pokud z vás má bejt kandidát na postup kupředu, váš postoj by měl bejt víc ve směru “Jo, stojí to tu pěkně za hovno, ale orientuju se v tom a v pohodě to zvládám.”
Jestli se cítíte na  postup , tak byste měli patřit mezi ty  nejlepší  (protože jen malá část lidí na to má), což znamená, že byste to tu nejen měli  zvládat , ale i mít nějakej pozitivní vliv a vyzařovat  pozitivní energii , což se rozhodně neděje prostřednictvím stěžování si, nasraností, depresema a podobně. To je s celkem velkou jistotou  negativní  energie.
Samozřejmě plně chápu, že do takovejch stavů  někdy  upadáte, protože důvodů je k tomu celkem evidentně spousta (a někdy po 10 minutách čtení zpráv člověk potřebuje 2 hodiny meditace, aby se z toho uklidnil), ale součástí těch lekcí je naučit se nepoddávat se tomu, odolávat, a zachovat si pozitivní energii i uprostřed negativity.  Bejt pozitivní, když je všechno kolem vás v pohodě, umí každej debil.  My musíme umět vyzařovat pozitivní energii i když je všechno v prdeli. Nejsme tady na Zemi na dovolenej.
Jednou z funkcí nás, co jsme sem přišli s vědomím nad úrovní zombíka, je energeticky to tu stabilizovat, ukotvovat ty nový, vyšší frekvence, a připravovat to na tu transformaci a přechod do 4D. (Což je mimochodem něco, s čim nám pomáhaji nějaký ty vyšší bytosti, když už jsme u toho.) Abysme tu energii mohli ukotvovat, musíme ji vyzařovat, což se dělá dost blbě za stálýho fňukání a stěžování si. (Ale zase nemusíte mít mindráky z toho, že si občas zafňukáte – jen by to nemělo bejt moc často.)
Když se podíváte na ten blázinec a chaos kolem sebe a ty tuny negativity, tak co si myslíte, že brání tomu, aby to všechno explodovalo a totálně zkolabovalo? Kdo to drží tak nějak v chodu a udržuje v tom nějakou pozitivitu? Někdo do toho musí lejt nějakou pozitivní energii, aby se všechno neposralo úplně. A kdo by to tak asi měl bejt, když ne my? Vidíte kolem sebe hodně adeptů?
Možná nevíte, jakej  přesně  tu máte úkol nebo co byste se svym životem měli dělat, ale můžete si položit jednoduchou otázku: Jakej vliv máte na svoje okolí? Jakou energii z vás ostatní cítí? OK, to byly dvě otázky, ale to je jedno! (No pun intended.)
Posunujeme se někam, kde je to víc o energii než o hmotě, takže nejde tolik o to, co “děláte”, jako o to, kdo jste, jak myslíte, co cítíte, jak ten svět kolem sebe vnímáte, co z vás vyzařuje a jak vás vnímaji ostatní. Na fyzickej úrovni se člověk může ptát, “Co já ale můžu dělat, aby to bylo lepší?” a mít potíže najít nějakou odpověď. Na tej psychickej úrovni může ale každej snadn


Nejčtenější za týden