Jak EU ničí váš život – 2. díl: Výměna obyvatel
RSS

Jak EU ničí váš život – 2. díl: Výměna obyvatel



SLOVANKA


Druhým dílem nyní pokračuje seriál, který má vyvážit mediální propagandu, šířící se v současné době mainstreamovými médii v souvislosti s eurovolbami, které proběhnou již v červnu 2024.





Propagandistický mainstream vám samozřejmě říká, jak je EU báječná a jaké světlé zítřky nás pod její kuratelou čekají. A alarmující je, že mnoho lidí těmto lžím věří, neboť netuší, jaká je realita.
V několika článcích vám tedy přinesu informace, které před vámi mainstream záměrně zatajuje. Jednotlivé díly jsou jen shrnutím daného tématu, neboť realita by vydala na celou knihu.
V prvním díle nového seriálu jsme se věnovali tématu  zeleného údělu , nyní se podíváme na druhou důležitou agendu, která bude mít z dlouhodobého hlediska asi největší dopad na celý kontinent – a to nejen demografický, ale i kulturní.
Zdá se, že výměna obyvatel je hlavním cílem EU. Do roku 2015 nebyl tento cíl až tak patrný, ovšem posledních 8 let již o něm není nejmenších pochyb.

Kalergiho plán , který hovořil o míšení Evropanů s neevropskými národy, aby došlo k vytvoření jakési tupé, lehce ovladatelné masy, je tedy aktuálně realizován.

Dovozem nekompatibilních kultur má vzniknout masa, která nebude mít k žádné stávající zemi jakýkoli pocit sounáležitosti. Původní Evropané se stanou menšinou, budou vykořeněni, tradice jednotlivých národů postupně zmizí – a s tím zmizí i národní státy.
Globalizovaná Evropa se bude lépe ovládat pokud nebude mít většina obyvatel žádnou sounáležitost k danému území.

O takzvané „Velké výměně“ se hodně hovoří zejména ve Francii, kde je v současné době asi největším tématem, které bylo posíleno po nedávných nepokojích.

Součástí výměny obyvatel je také islamizace, neboť islám nezná hranic a muslimové považují za území Alláhovo celou planetu s tím, že je pro ně čest, pokud mohou být součástí hidžry, tedy islamizace území, kde zatím islám nevládne.
Globalisté si jsou zcela jistě vědomi, že tyto kultury se nikdy neintegrují, ale naopak, budou mít snahu donutit k integraci do islámské společnosti původní obyvatelstvo.
Důsledkem islamizace jednotlivých zemí budou také lokální konflikty a souboj civilizací, s čímž se také od začátku počítá. Ti, kdo vše naplánovali, nejsou tak hloupí, aby nevěděli, kam výměna obyvatel povede.
To, co se nedávno odehrávalo ve Francii, je jen malá ukázka budoucnosti všech islamizovaných evropských zemí.
Nepokoje budou jistě průběžně pokračovat a postupně se přenesou i do dalších evropských zemí.

Do Evropy jsou také cíleně dováženi bojovníci z různých islámských bojůvek – a to jak ze Středního a Blízkého východu, tak z Afriky. Aktuálně je jen směrem z Libye v pohybu půl milionu  bojovníků.

Mnohem víc džihádistů již v Evropě dávno je, například  v Německu  je nyní nejméně půlmilionové vojsko, které jen čeká na další posily a samozřejmě později i na povel.
Jisté je, že časem dojde ke koordinovaným útokům. Tato džihádistická vojska jsou zatím pouze spícími buňkami, které ovšem čekají na to, až budou vyzvány k útoku. Ten může přijít třeba za rok, za dva nebo za měsíc.
To nikdo neinformovaný neví, ale podle současného dění lze odhadovat, že ke koordinované akci dojde do dvou let. Zde je opět třeba připomenout, že na Ukrajině mizí asi 70% zbraní dodávaných Západem.
Lze si velmi lehce domyslet, že k  hlavním zákazníkům , kteří zbraně na černém trhu kupují, jsou právě v Evropě působící džihádisté, kteří jsou podporovaní zejména  Muslimským  bratrstvem, Katarem, Saúdskou Arábií a Tureckem.

Prostředků na nákup zbraní tak mají od svých sponzorů dostatek.


To vše probíhá za plné podpory EU. Již mnohokrát jsem zde upozornila na fakt, že EU dlouhodobě dotuje  organizace napojené na Muslimské bratrstvo. Koná tak i poté, co na tuto podvratnou činnost opakovaně  upozornili  francouzští europoslanci.

Tedy džihád si Evropané skrz EU dokonce sami platí.
Ovšem výměna obyvatel probíhá hladce i díky tomu, že EU velmi štědře dotuje různé promigrační neziskovky.
Aby se výměna obyvatel dotkla skutečně celé EU, přichází bruselská sebranka s různými deklaracemi, pakty a kvótami. Jednoduše již roky vymýšlí, jak zařídit, aby byly islamizovány i země, které jsou v tomto ohledu zatím docela nedotčené.
V roce 2015 tak přišly migrační kvóty, které měly v podstatě obejít Dublinská pravidla. Tyto kvóty však nefungovaly (plnilo je jen Švédsko), proto EU vymýšlela další dokumenty, které by protlačily kvóty pod jiným názvem.
Nejprve tak mělo jít o „přerozdělování“ a nyní se tehdejší kvóty nazývají „povinnou solidaritou“ a EU je přináší v rámci  migračního paktu .
Mimo uvedeného stála EU také například za tzv. Marakéšskou deklarací, podle níž je migrace africké mládeže do Evropy přínosná a přišla i s několika tzv. „africkými deklaracemi.“
Aktuálně se EU snaží protlačit také tzv. „legální migraci“ pod pláštíkem údajné nutnosti dovozu pracovníků ze zemí třetího světa do EU. Legální ekonomická migrace byla  schválena  již asi před rokem a nyní se praktikuje v mnoha evropských zemích, mimo jiné třeba v Itálii.

V rámci EU také platí pravidla, která neumožňují hlídání hranic před ilegály. Ti nesmí být navráceni do hraniční země mimo EU, ze které přišli (tedy např. z Řecka do Turecka, z Maďarska do Srbska nebo z Itálie do Tuniska) a v případě, že o to projeví zájem, musí s nimi proběhnout i azylové řízení.

Pravidla EU také značně ztěžují deportace, na druhou stranu doslovně přikazují umožnit slučování rodin, což výměnu obyvatel nebývale urychluje.
O tom, jak si EU  představuje  Evropana, se můžete přesvědčit na mnoha  různých propagačních  materiálech. Naposledy dnes zveřejnila EU materiál, v němž  upozorňuje  na demografické změny v Evropě.
Samozřejmě tyto změny považuje za velmi přínosné. A za vše hovoří i obrázek, který tuto zprávu o úspěšné výměně obyvatel doprovází:

Reakce lidí z celé Evropy pod tímto Tweetem EU jsou veskrze negativní, hned několikrát je v nich zmíněna „Velká náhrada.“ A za vše hovoří i tato reakce:
„Evropská komise směřuje ke zničení míru, bohatství, kultury, svobody žen, svobody slova a myšlení, tím, že nás nutí vítat, platit a měnit naše životy a civilizaci, regresivně pro divochy a fanatiky ze středověku…“
Hodně Evropanů již začíná chápat jaký je skutečný účel Evropy. Ale stále jich není dost na to, aby bylo možné něco změnit. Výměna obyvatel tak stále za značného přispění EU pokračuje a brzy můžeme očekávat snahu o plnění nedávno přijatého migračního paktu.
Evropan tak bude za nějakých 30-40 let vypadat přesně tak, jak si ho představoval Kalergi.
Není tedy jistě náhoda, že v jedné z budov EU ve Štrasburku je právě busta Kalergiho, která jasně vyjadřuje jeden z hlavních cílů tohoto – pro Evropany genocidního – uskupení…

 
Slovanka






The post Jak EU ničí váš život – 2. díl: Výměna obyvatel first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden