Jim Caviezel: „CIA provozuje největší pedofilní síť na světě“ (video)
RSS

Jim Caviezel: „CIA provozuje největší pedofilní síť na světě“ (video)


Jak již víte, tak Jim Caviezel, americký herec, který jde silně proti proudu, hraje v hlavní roli v kasovním trháku (který ovšem není produkován Hollywoodem) „Sound of freedom“ (Zvuk svobody).
Ve filmu založeném na pravdě odhaluje pedofilní sítě obchodující s dětmi zpravidla ukořistěnými ve válečných zónách či v oblastech přírodních katastrof.
Nedávno herec prohlásil , že  CIA provozuje největší pedofilní síť na světě.
Nyní přišel s dalším výbušným prohlášením, v němž upozornil na to, že se ho chystá CIA – podobně jako mnoho jiných nepohodlných lidí – zabít.
Zmínil také, že je pravděpodobné, že vše bude zosnované tak, aby to vypadalo jako nehoda nebo sebevražda, přičemž udůraznil, že on sám by sebevraždu nikdy nespáchal.
Také připomněl, že již v roce 2009 se ho pokusili zabít při nehodě na motocyklu. Mělo k tomu dojít poté, co natočil Gibsonův film „Umučení Krista.“

Jim Caviezel responds to a tweet saying his days are numbered because the CIA will go after him.
He says he’s not suicidal but that it’s possible he could die from an “accident”, like the attempt on his life with the motorcycle “accident” in 2009 after Passion of the Christ.… pic.twitter.com/XP17PkZBM8
— Carrie America (@carrieksada) July 14, 2023


Je pravděpodobné, že i Caviezelem zmíněná CIA pracuje pro „vyšší pány.“
Již před časem to potvrdil bývalý výkonný ředitel OSN a šéf Římského klubu pro evropskou sekci. Prohlásil, že ti, kdo vládnou světu (Výbor 300) , jsou pedofilové, kteří ovládají celosvětové sítě obchodování s dětmi a zároveň ovládají i zločinecké organizace OSN a WEF.
Dále říká:
Agenda OSN 2030 je stejná jako agenda Davosu (WEF), obě tyto neziskovky jsou zapojeny do globálního obchodování s dětmi za účelem sexu. Oligarchové ovládají kancléře, prezidenty a premiéry světa.
Donald Trump byl náhoda, oligarchové nečekali, že vyhraje. Pandemie byla plánována na rok 2016 a nedostatek potravin a vody byl plánován na rok 2020, ale nyní byl přesunut na rok 2025. Více než 8 milionů dětí ročně zmizí, 8 milionů je celá populace Rakouska.
Zmizí bez jakýchkoli informací. Tento trestný čin musí být zastaven….
Obchodování s dětmi za účelem sexu je nejrychleji rostoucí mezinárodní zločineckou sítí, jakou kdy svět viděl. Již předběhlo nelegální obchod se zbraněmi a brzy se chystá překonat i obchodování s drogami…

8 MILLION CHILDREN MISSING: Former United Nations Executive and Former President of the Club of Rome for Europe confirms that the Oligarchs who rule our world (The Committee of 300) are Pedophiles who control the systems of global child sex trafficking and control the UN and WEF.… pic.twitter.com/sD6iZcqT9b
— Truth Justice (@SpartaJustice) May 21, 2023


 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Jim Caviezel: „CIA provozuje největší pedofilní síť na světě“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden