Robert F. Kennedy: Covid je možná biologickou zbraní, protože byl vyroben tak, aby cílil na konkrétní rasy (video)
RSS

Robert F. Kennedy: Covid je možná biologickou zbraní, protože byl vyroben tak, aby cílil na konkrétní rasy (video)


Toto prohlášení RFK není žádnou novinkou, již dříve se takové zmínky objevily. Nyní je video s tímto jeho prohlášením na Twitteru jedním z nesledovanějších.
RFK Jr. je trendem na Twitteru po  sobotní zprávě  New York Post, která ukázala video demokratického prezidentského kandidáta, který říká, že Covid-19 mohl být rasově specifickou biologickou zbraní.
Video bylo nahráno tento týden během toho, co Kennedy popsal jako konverzaci „mimo záznam“ a od té doby se stalo virálním na Twitteru.
Ve videu je slyšet, jak Kennedy říká:
„COVID-19, existuje argument, že je etnicky cílený. COVID-19 napadá některé rasy nepřiměřeně. COVID-19 je zaměřen na útoky na bělochy a černochy. Lidé, kteří jsou nejvíce imunní, jsou aškenázští Židé a Číňané. Nevíme, zda to bylo úmyslně cílené nebo ne, ale existují dokumenty, které ukazují rasový nebo etnický rozdíl a dopad.“

RFK Jr. says that COVID-19 was possibly a bioweapon designed to target white and black people.
He also said that the Chinese and Ashkenzai Jews were the most immune to the Coronavirus.
Thoughts? pic.twitter.com/wzlOyPdiSR
— Censored Men (@CensoredMen) July 15, 2023


V tomto prohlášení jistě Kennedy narazil na oficiální vědeckou studii (nejde tedy o konspirační teorii, která by nebyla ničím podložena), která se poprvé objevila již na podzim 2020.


Studie skutečně dokázala, že náchylnost k nákaze je v některých etnických skupinách výrazně vyšší než u jiných. To vedlo Kennedyho k prohlášení, že by se mohlo jednat o biologickou zbraň cílenou na konkrétní populaci…
Kennedy ve videu také tvrdil, že USA a další vlády v současné době pracují na vytvoření „etnicky cílených biologických zbraní“. Pokračoval: „To je to, o čem jsou všechny ty laboratoře na Ukrajině. Sbírají ruskou DNA, sbírají čínskou DNA, abychom se mohli zaměřit na lidi podle rasy.“
Levicové zpravodajské kanály okamžitě zaútočily na Kennedyho a tvrdily, že konverzace byla antisemitská a rasistická. Obvyklá hysterie následovala, když ideopolicie zakročila proti Kennedymu a tvrdila, že opět chrlí konspirační teorie.
Od té doby se Kennedy na Twitteru bránil s tím, že jeho prohlášení média překrucují. Konkrétně prohlásil :

Nikdy jsem nenaznačil, že by virus COVID-19 byl cílen na Židy. Přesně jsem poukázal – během rozhovoru mimo záznam – že USA a další vlády vyvíjejí etnicky cílené biologické zbraně, a že studie viru COVID-19 z roku 2021 ukazuje, že COVID-19 zřejmě nepřiměřeně ovlivňuje určité rasy, protože dokovací místo furin je nejvíce kompatibilní s černochy a bělochy a nejméně kompatibilní s etnickými Číňany, Finy a aškenázskými Židy.
V tomto smyslu slouží jako jakýsi důkaz konceptu etnicky cílených biologických zbraní. Nevěřím a nikdy jsem nenaznačil, že etnický efekt byl záměrně uměle vytvořen. Tato studie je zde: https:// pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32664879/

Zdá se, že nikdo z těch, kdo na RFK zaútočili, se nepokouší dokázat, že to, co říká, není pravda. On naopak odkázal na jeden ze zdrojů, které na studii upozorňují.
Důkazy má tak na své straně Kennedy a ne mainstream, který na něj nyní útočí. Tentýž mainstream, který 2 roky den co den vědomě lhal a manipuloval (což je již jasně potvrzeno).
O Covid-19 nám lhali od samého začátku. Je možné, že má opět pravdu?


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Robert F. Kennedy: Covid je možná biologickou zbraní, protože byl vyroben tak, aby cílil na konkrétní rasy (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden