Nositel Nobelovy ceny za vědu: Svět neohrožuje žádná klimatická krize
RSS

Nositel Nobelovy ceny za vědu: Svět neohrožuje žádná klimatická krize


Bezpočet nezkorumpovaných vědců dnes a denně upozorňuje na klimatický podvod, který je základním pilířem současné globalistické politiky.
Je na něm založen i zelený úděl EU, jehož cílem je likvidace evropské prosperity. I proto je velmi důležité naslouchat zejména těm vědcům, kteří nejsou pod vlivem globalistické klimatické lobby a snaží se lidem přinést pravdu, která je ovšem na mainstreamu cenzurována.
Laureát Nobelovy ceny za fyziku John Clauser se obořil na vědecké kacíře, kteří nadále prosazují globální oteplování a kteří ohrožují blahobyt miliard lidí.
Clauser kritizoval převládající klimatické modely jako nespolehlivé s tím, že neberou v úvahu dramatickou teplotní stabilizační zpětnou vazbu mraků, která je podle něj více než padesátkrát silnější než radiační účinek CO2.
Clauser věří, že neexistuje žádná klimatická krize, která by ohrožovala planetu.

Dr. Patrick Moore, spoluzakladatel Green Peace, tento týden retweetnul nedávné prohlášení Dr. Clausera.



Dr. John F. Clauser, nositel Nobelovy ceny za fyziku za rok 2022, kritizoval narativ o klimatické nouzi a nazval ho „nebezpečnou korupcí vědy, která ohrožuje světovou ekonomiku a blahobyt miliard lidí.“
Spolu se dvěma dalšími kolegy, Dr. Clauser, experimentální a teoretický fyzik, byl příjemcem Nobelovy ceny za rok 2022 za práci provedenou v roce 1970, která ukázala, že „kvantové provázání“ umožnilo částicím, jako jsou fotony, účinně interagovat na velké vzdálenosti…
Kritizoval udělení Nobelovy ceny za rok 2021 za práci na vývoji počítačových modelů předpovídajících globální oteplování, podle koalice vědců a komentátorů, kteří tvrdí, že informovaná diskuse o CO2 by uznala jeho význam pro udržení života rostlin.









V prohlášení vydaném koalicí CO2 byl laureát Nobelovy ceny John Clauser zvolen do představenstva CO2 Coalition. Dr. Clauser uvedl, že „neexistuje žádná klimatická krize a že zvýšení koncentrace CO2 prospěje světu.“
Kritizoval převládající klimatické modely jako nespolehlivé  s tím, že neberou v úvahu dramatickou zpětnou vazbu mraků stabilizujících teplotu, která je podle něj více než padesátkrát silnější než radiační účinek CO2.



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 5 Průměrně: 5 ]







Článek Nositel Nobelovy ceny za vědu: Svět neohrožuje žádná klimatická krize se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden