Genové injekce: 24krát více vedlejších účinků než jiné očkování (video)
RSS

Genové injekce: 24krát více vedlejších účinků než jiné očkování (video)


V prvé řadě je třeba zdůraznit, že se nejedná o očkování, ale o genovou terapii. Dalším faktem je, že vlastně nikdo netuší, kolik lidí bylo kvůli injekcím poškozeno na zdraví nebo dokonce zemřelo, pokud se většina problémů svádí na cokoli jiného než na tyto mRNA injekce.
Lze tedy důvodně předpokládat, že to, co se objeví v oficiálních statistikách, je jen zlomek skutečných případů.
Údaje o poškození vakcínami z Austrálie opět potvrzují nebezpečí experimentálních injekcí mRNA, které nikdy předtím nebyly schváleny pro léčbu lidí. Podle zprávy Agentury pro monitorování bezpečnosti vakcín je míra nežádoucích účinků genových injekcí 24krát vyšší než u jiných očkování.
Zpráva Western  Australian Vaccine Safety Surveillance popisuje  hlášené vedlejší účinky po očkování v roce 2021. Očkování proti COVID-19 začalo v Západní Austrálii v únoru 2021.

Šipka na grafu výše označuje zavedení očkování proti covidu. Enormní nárůst hlášení vedlejších účinků je více než významný.
Celkem bylo podáno více než 6,7 milionu dávek vakcíny, oproti přibližně 2 milionům v roce 2020. Téměř čtyři miliony dávek vakcín byly vakcíny proti covidu-19.
V roce 2021 došlo k významnému nárůstu počtu hlášení nežádoucích účinků. V roce 2021 bylo hlášeno 10 726  nežádoucích účinků ve srovnání s pouhými 270 v roce 2020. Téměř 10 500 zpráv, neboli 97 % hlášení, se týká vedlejších účinků po injekci Covid.
To znamená míru nežádoucích účinků 264 případů na 100 000 podaných dávek vakcíny. U necovidových vakcín je toto číslo kolem 11 vedlejších účinků na 100 000 dávek. Takže injekce Covid způsobují 24krát více vedlejších účinků než jiné vakcíny.
Případy zdravotního postižení u lidí starších 16 let v USA doslova explodovaly. Od zavedení injekcí mRNA přibyly čtyři miliony lidí se zdravotním postižením.
Dr. John Campbell je britský instruktor ošetřovatelství a YouTuber v důchodu s téměř 3 miliony odběratelů.  Ve svém videu o těchto datech z Austrálie říká, že je to doslova „velmi upřímná zpráva.“
Poukazuje na to, že pouze asi 10 procent závažných vedlejších účinků je hlášeno. Dr. Campbell byl zpočátku nadšený očkováním a také si nakonec nechal aplikovat injekce mRNA. Campbell řekl, že kdyby tehdy znal tato čísla, tak by se nikdy nenechal očkovat.

 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Genové injekce: 24krát více vedlejších účinků než jiné očkování (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden