Ukrajina je prý naše priorita a já říkám ne, není!
RSS

Ukrajina je prý naše priorita a já říkám ne, není!




MILENA DOUŠKOVÁ
Teď se snad budu modlit aby lidé měli rozum a nevolili strany které nemají šanci se dostat do sněmovny a modlit se za politiky aby se dokázali domluvit a porazit ten fialovej hnus na hlavu.

Ukrajina je priorita naší země. To nejsou moje slova, ale slova českého premiéra. Nějak mi to nepasuje. Asi by měl dělat premiéra na Ukrajině a plácat se po ramenou se Zelenským. Tam by mu to sedělo jak zadek na hrnec. Z prohlášení vlády jsme se také dozvěděli, že pomoc Ukrajině je prioritou naší zahraniční politiky, a že Českou republiku tato pomoc dosud stála podle prezidenta ČR 45 miliard korun.
My, starší máme asi nějakou vadu, že je pro nás přednější naše vlastní země, vlastní lidi a potom teprve až doma bude pohoda, můžeme pomoci i někomu venku. Ovšem jen tomu, co si to zaslouží a co se dostal do problémů bez vlastní viny a to se u Ukrajině opravdu nedá říct. Všude ve světě lidé a jejich vůdci vědí, že doma je doma a napřed se sype do vlastní kasy a potom se dá trochu cizímu, ale ne zdarma. Něco se prodá, něco se koupí , něco se zastaví a možná něco ukradne.
Když se zaposloucháte do keců Fialy tak se normálnímu člověku otevře kudla v kapse, v mém případě jen rybička. První co řekne je obvinění Babiše z doby Covidu, ale kdo si pamatuje tak dobře ví, že zrovna Fiala je tlačil do dalších a dalších výdajů. Teď se mu to nehodí do krámu a najednou bylo za Babiše všechno špatně. Ne, není to pravda. Za něj se stavěly dálnice, hodně peněz šlo do zdravotnictví a důchodci v něm měli zastánce. Byl za 30 let jediný, kdo jim pomohl se postavit na nohy a necítit se jako nechtěný člověk.
Sotva se dostal Fiala k lizu, tak všechno co zde bylo dobré šmahem zrušil včetně EET. Rozdává jen na Ukrajinu. Přiznali 45 miliard a to by bohatě pokrylo valorizaci pro důchodce. Takže se dá s klidem říct, že peníze důchodců sežrali Ukrajinci.  To jsou peníze o kterých víte. Pak tu máme jejich běžence a jen Bůh ví, kolik se jich tu živí prací a kolik jim živíme my z našich daní.
Měl by si ten člověk uvědomit, že chudý lid by se měl rovnat chudý politik, ale to ne. Ti si mastí kapsy dokud mohou, protože v příštích volbách si ani neškrtnou a ti co přijdou po nich to budou mít sakra těžké. Teď se snad budu modlit aby lidé měli rozum a nevolili strany které nemají šanci se dostat do sněmovny a modlit se za politiky aby se dokázali domluvit a porazit ten fialovej hnus na hlavu.




Zdroj:   ČR daruje Ukrajině další útočné helikoptéry. Co to znamená? Že jsme oběma nohama ve válce s Ruskem a ti nám to jednou spočítají i s úroky a já věřím, že to odnesou jen hlavy a lid to snad přežije.





 
politikarina.cz

The post Ukrajina je prý naše priorita a já říkám ne, není! first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden