Polsko: Na koupališti dopadli 4 pedofilní cizince, kteří obtěžovali děti
RSS

Polsko: Na koupališti dopadli 4 pedofilní cizince, kteří obtěžovali děti


K obohacování již nedochází jen v zemích, které jsou vyhlášené politikou otevřených hranic. Na vině je možná i politika EU, která podporuje ekonomickou migraci, jíž se dlouhodobě nevyhýbá žádná evropská země, Polsko nevyjímaje.
V sobotu 15. července kolem 17:00 došlo na městském koupališti ve Wrocławské ulici v Bytomi k  incidentu, kdy se skupina jednotlivců údajně účastnila hádky s několika cizinci. Podle policejních zpráv byla skupina obviněna ze společensky nepřijatelného chování vůči nezletilým, což mezi místními obyvateli vyvolalo pobouření.

Polish riot police had to intervene at a swimming pool in Bytom y-day to stop around 60 men from attacking 4 migrants suspected of having sexually assaulted underage girls at the pool
The arrested men, aged 18-41, were sheltered in a building before being led out to a police van pic.twitter.com/wMeJ5CfF5O
— Visegrád 24 (@visegrad24) July 16, 2023


Velitelka Anna Lenkiewicz z městské policejní stanice v Bytomi potvrdila, že obdrželi zprávu o nevhodném chování skupiny vůči nezletilým dětem, což si vyžádalo rychlou reakci ze strany donucovacích orgánů. 
Zadržení, identifikovaní jako čtyři Gruzínci, byli údajně zapojeni do útoku na děti.
Situace se rychle vyhrotila, když se obyvatelé pokusili vzít věci do vlastních rukou a podezřelým se mstít. Zasáhla však policie, která zabránila další eskalaci agrese. Během konfrontace policisté použili k rozehnání davu plyn.
V důsledku incidentu policie zadržela čtyři osoby podezřelé z pedofilního chování.  Velitel Lenkiewicz zmínil, že vyšetřování probíhají a úzce spolupracují s prokuraturou, aby určili vhodná obvinění pro zadržené.
Na incident zareagovala i městská rada z Bytomi, která odhalila, že ochranka umístěná na koupališti obdržela dvě oznámení. První oznámení pocházelo od dvou chlapců, kteří tvrdili, že je napadl přibližně 50letý muž, zatímco druhé oznámení přišlo od matky dívky využívající bazén.
Dívka informovala svou matku o znepokojivém setkání s jedním z podezřelých.
V reakci na oznámení okamžitě zasáhla ostraha a před kontaktováním policie podezřelé vyvedla z prostoru bazénu.
Všichni čtyři zadržení muži jsou gruzínští státní příslušníci ve věku od 18 do 55 let. Policie zajistila záběry CCTV z oblasti bazénu, aby jim pomohly při vyšetřování.
Incident vyvolal znepokojení mezi místní komunitou a zdůraznil důležitost zajištění bezpečnosti a ochrany dětí na veřejných místech. Úřady vyzývají svědky, aby poskytli jakékoli další informace, které by mohly pomoci při vyšetřování.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Polsko: Na koupališti dopadli 4 pedofilní cizince, kteří obtěžovali děti se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden