Výbuchy na Krymském mostě, provoz byl zastaven
RSS

Výbuchy na Krymském mostě, provoz byl zastaven


Úřady hlásí „mimořádnou událost“ na mostě spojujícím Krym s ruskou pevninou a vyzývají obyvatele, aby nejezdili přes nadjezd. (Foto: Twitter)









Na mostě postaveném v Rusku, který spojuje anektovaný Krymský poloostrov s ruským Krasnodarským krajem, byli podle úřadů zabiti dva lidé a zraněno jedno dítě.




Crimea bridge is not in the best shape. pic.twitter.com/w3Z4FOKddb — Maria Avdeeva (@maria_avdv) July 17, 2023

New video of the Crimea bridge pic.twitter.com/8V12HhMOWH — Iryna Buczkowski Їрина (@IrynaBuczkowski) July 17, 2023

And here is the moment of the explosion on the Crimean Bridge. #Crimea #Крым #Ukraine #Russia #Wendy #Budanov pic.twitter.com/Xx15h7arXl — Dr. Khaled Alfaiomi (@Alfaiomi) July 17, 2023

Ukrajina přiznala, že vyhodila do povětří ruský most na Krym

Oznámení přišlo v pondělí několik hodin poté, co Moskvou dosazení úředníci uvedli, že provoz na mostě byl zastaven, a média na Ukrajině informovala o explozích na nadjezdu.



Vjačeslav Gladkov, gubernátor jihoruského Belgorodského regionu, uvedl, že mezi oběťmi na mostě je manželský pár a jejich dcera.



„ Všichni jsme s vámi viděli na videu na internetu poškozené auto s bělogrodskými čísly. Jaké informace jsou v tuto chvíli k dispozici: byla zraněna dívka,“ uvedl Gladkov v aplikaci pro zasílání zpráv Telegram.




„Nevidím důvod, proč ne.“ Čínský vyslanec podpořil osvobození Krymu

„Nejtěžší je, že zemřeli její rodiče, táta a máma.“



O několik hodin dříve Ruskem dosazený gubernátor Krymu Sergej Aksjonov uvedl, že „provoz na Krymském mostě byl zastaven“ po „mimořádné události“, k níž došlo na 145. pilíři mostu, který spojuje poloostrov s ruským Krasnodarským krajem.



„Pracují orgány činné v trestním řízení a všechny příslušné služby… přijímají se opatření ke zvládnutí situace,“ řekl.




Šojgu: Zaútočíme okamžitě, pokud zasáhnete Krym raketami HIMARS a Storm Shadow

Další podrobnosti Aksjonov neuvedl.




BREAKING: At least one bridge span has collapsed on the Kerch Bridge after an apparent missile strike by Ukraine. All traffic stopped. 5am currently. The bridge connects occupied Crimea and Russia. pic.twitter.com/OL9q0cfycI — Igor Sushko (@igorsushko) July 17, 2023

Chronology of what happened on the Crimean bridge. In the morning, at 4.21, the head of the Crimea said that the movement on the object was stopped due to an incident in the area of ​​​​the 145th support from the Kuban. The head of Crimea urged people to choose a land route… pic.twitter.com/oIFlG9Xzur — Spriter Team (@SpriterTeam) July 17, 2023
Zdroj: aljazeera.com




Výbuch na Krymu naznačuje, kam až může Ukrajina zajít, Rusko snaží rozdrtit Kyjev

Článek Výbuchy na Krymském mostě, provoz byl zastaven se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden