Ohromující video ukazuje, jak se americké školství stalo levicovým kultem
RSS

Ohromující video ukazuje, jak se americké školství stalo levicovým kultem


Již od dob založení Ameriky bylo vyučování úkolem, který měl vytvořit gramotné obyvatelstvo vyznávající americké hodnoty. (Foto: Twitter)









Zhruba od 60. let 20. století se z něj stala „profese“, která měla větší váhu. Nyní je to však kult a každý z nás by měl mít naprostý strach z maniaků, kteří mají naprostou kontrolu nad našimi dětmi osm hodin denně, pět dní v týdnu, sedm měsíců v roce.




The closing of Becky Pringle's latest speech to the NEA was a Hitlerian performance. This is not a casual comparison. https://t.co/TuDs8EXW8V pic.twitter.com/B0Ow7uBqZA — Paul Rossi (@pauldrossi) July 14, 2023

Kam zmizelo 85 tisíc dětí? Američtí senátoři chtějí odpovědi

Národní vzdělávací asociace je největší učitelský svaz na světě a největší odborová organizace ve Spojených státech, která zastupuje 3 miliony amerických učitelů. Je také jedním z nejvěrnějších dárců Demokratické strany.



Nedávno se konala její výroční konference, akce, na níž se „přibližně 6 000 pedagogů setkává, aby diskutovali o zásadních otázkách, které ovlivňují americké veřejné školství, a stanovili politiku a aktivity Národní vzdělávací asociace na příští rok“. Na letošním setkání vystoupila Becky Pringleová, prezidentka NEA.



V roce 2021 přinesl deník New York Times Pringleové oslavný profil. Článek je poučný, pokud jde o ukázku ústředního postavení NEA v demokratické straně a toho, jak se hlásí k tvrdě levicové politice sociální spravedlnosti. Nejvíce fascinující je však to, co Timesy říkají o Pringleovi, levičákovi mezi levičáky:




Přežila děsivé zneužívání od vysoce postavených pedofilů. Nyní promluvila


Motivací paní Pringleové je podle jejích slov dlouhodobá potřeba, která je nyní stále naléhavější: „znovu získat veřejné školství jako společné dobro a proměnit ho v něco, čím nikdy nemělo být: rasově a sociálně spravedlivé a rovné“ .
Paní Pringleová se snaží postavit své odbory do čela hnutí za sociální spravedlnost – což je podle některých názorů pro organizaci, jejíž členská základna je z více než 70 procent bělošská a velký počet členů žije ve fialových a červených státech, vysoký úkol. Její úspěch podle ní souvisí s tím, že má za partnera pana Bidena.
Letos N.E.A. vydala příručku Racial Justice in Education Resource Guide, která učitelům radí, jak přímo řešit problémy, jako je nadřazenost bílé rasy, implicitní předsudky a uvědomění si, jak rasa ovlivňuje jejich práci.





Rekordní počet mrtvě narozených dětí v Německu. Odborníci si lámou hlavu

[Za jejího působení odbory zaznamenaly pokrok. Výrazně se zvýšil počet členů, kteří usilují o získání „mikrokreditů“ pro školení v oblasti rasové spravedlnosti, rozmanitosti a implicitních předsudků, aby učitelé mohli lépe porozumět populaci žáků, kterým slouží. (Důraz přidán.)





Zdroj: americanthinker.com




Jak to bylo ve skutečnosti s vyhazovem za projevení názoru? Učitelka odpovídá

Článek Ohromující video ukazuje, jak se americké školství stalo levicovým kultem se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden