Velká Británie: Luxusní hotel v malé vesnici se chystal ubytovat 200 muslimských ilegálů, místní zablokovali vchody a nevpustili je dovnitř (video)
RSS

Velká Británie: Luxusní hotel v malé vesnici se chystal ubytovat 200 muslimských ilegálů, místní zablokovali vchody a nevpustili je dovnitř (video)


Hotel, který se nachází na malé vesnici, by tak totiž okamžitě zdvojnásobil počet obyvatel. Místní reagovali tím, že na protest zablokovali vchod do hotelu, aby se dovnitř nikdo nedostal.
A proč dal hoteliér přednost muslimským ilegálům před normálními hosty či svatební oslavou? Samozřejmě proto, že se to „vyplatí.“ A zřejmě to stojí i za případně zdemolovaný interiér.
Hotely dostávají od vlády vyšší platby za ubytování nelegálních cizinců než od platících hostů.
To samozřejmě obvykle znamená, že jakmile jsou ilegálové vystěhováni, hotel musí kompletně zrekonstruovat pokoje a veřejné prostory, které byly zničeny nevděčnými muslimskými obyvateli.
A nutnou rekonstrukci samozřejmě zaplatí stát.
Rozzuřená nastávající nevěsta odsoudila velšský luxusní hotel, který zrušil svatbu, kterou měl hostit, když se rozhodl propustit všechny své zaměstnance, aby mohl ubytovat více než 200 nelegálních muslimských migrantů.
Miriam Williams snila o svatební hostině v hotelu Stradey Park Hotel and Spa, už když byla malá holčička vyrůstající ve vesnici Furnace v jižním Walesu.
Ale majitelé hotelu Sterling Woodrow náhle zrušili její rezervaci poté, co se rozhodli přeměnit hotel na migrační centrum, což vyvolalo obavy, že ona a její snoubenec Liam Martin ztratí tisíce liber, které vložili do zálohy.
Rozhodnutí propustit celou hotelovou pracovní sílu vyvolalo v komunitě hněv a způsobilo, že desítky protestujících tábořily venku a účinně ji obléhaly.
Tento týden úředníci radnice nařídili hotelu, aby zastavil své přestavby, přičemž video ukazuje okamžik, kdy demonstranti jásali, když ochranka střežící hotel opouštěla prostory.
 
https://videos.dailymail.co.uk/preview/mol/2023/07/13/6609974658819116084/636x382_MP4_6609974658819116084.mp4
Williamsová dnes exkluzivně pro MailOnline obvinila majitele hotelů z „chamtivosti“ a tvrdila: „Ministerstvo vnitra ve velkém rozdávalo  peníze majitelům, kteří rádi přijali žadatele o azyl a nezáleží jim na místní komunitě.“
Paní Williamsová a pan Martin, projektový manažer hasičského sboru, naštěstí dostali svůj vklad zpět – a jejich říjnová svatba se místo toho bude konat v hotelu Diplomat o míli dál.

Nastávající nevěsta, která pracuje v bytovém družstvu, pokračovala: „Mělo to zničující dopad na tolik lidí v této oblasti. Máme docela štěstí, že naše svatba je v říjnu a to nám dalo šanci najít si další místo.
Ale existují páry, jejichž svatby byly v červenci a srpnu, je to pro ně hrozné.
„Je mi líto 95 pracovníků hotelu, kteří přišli o práci, a DJe a květinářství, kteří byli součástí balíčku, který jsme si rezervovali se Stradey Parkem. Přišli také o práci – je to sakra rána pro místní ekonomiku.“
Paní Williamsová uvedla, že je absurdní ubytovat migranty v tak důležité budově v komunitě, což v podstatě zdvojnásobuje počet obyvatel vesnice na okraji Llanelli.
Žadatelé o azyl se však nakonec přece jen nemohli nastěhovat poté, co malá armáda protestujících zabarikádovala tři vchody do hotelu a slíbila, že tam bude hlídkovat tak dlouho, jak to bude potřeba…
Jak dlouho místní vydrží hotel blokovat lze jen stěží odhadnout. Nicméně podobné incidenty se již vyskytují i v dalších obohacovaných zemích, kde se lidé odmítají nechat přečíslit přivandrovalci.
Velká města jsou totiž přeplněná, takže situace již došla tak daleko, že se nyní hledají ubytovací kapacity i na malých vesnicích, kde to skutečně mnohdy znamená, že vetřelci přečíslí původní obyvatelstvo…
A kdo bývá v takových hotelech ubytováván? To vám ukáže obrázek Howarda Walkera, který ukazuje údajné žadatele o azyl, kteří jsou ubytováni v hotelu Best Western v Charnock Richard, Lancashire:



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 6 Průměrně: 5 ]







Článek Velká Británie: Luxusní hotel v malé vesnici se chystal ubytovat 200 muslimských ilegálů, místní zablokovali vchody a nevpustili je dovnitř (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden