Již v roce 2013 bylo odhaleno, jak vlády ovlivnily klimatické vědce
RSS

Již v roce 2013 bylo odhaleno, jak vlády ovlivnily klimatické vědce


Klimatická agenda v současné době nebývale ovlivňuje zejména evropskou politiku. Zasahuje do různých sfér života a jen velmi málo lidí si uvědomuje jak moc je politika tzv. „zeleného údělu ovlivňuje (či již brzy ovlivňovat bude).
Stejně tak jen málokomu dochází, že jde o největší podvod v dějinách lidstva, který má posloužit k celkové změně světového řádu.
Přitom dnes a denně se objevují důkazy, které tyto lži zcela jasně vyvrací. Ne všichni klimatologové se totiž dají ve jménu nového klimatického náboženství zkorumpovat.
Pokud zde máme takový běžný letní den, už nám manipulativně tvrdí něco o globálním oteplování a lidé nakonec víc věří tomu co slyší v médiích než co kolem sebe vidí.
Přitom již před deseti lety prasklo, že několik zemí nabádalo klimatology k tomu, aby s daty manipulovali tak, aby vyvolali dojem, že dochází ke globálnímu oteplování.
Klimatologové jsou vystaveni obrovskému tlaku, aby pro veřejnost vytvořili „správná“ čísla. Klimatičtí fanatici samozřejmě mají na mysli taková čísla, která také podporují jejich vlastní agendu.
Důkaz se objevil v britském mainstreamu už v roce 2013. „ Daily Mail “ tehdy informoval:

„Vědci pracující na nejdůležitější studii o změně klimatu byli požádáni, aby zakryli skutečnost, že se světová teplota za posledních 15 let nezvýšila. 
Uniklá kopie zprávy OSN připravené stovkami vědců ukazuje, že politici v Belgii, Německu, Maďarsku a Spojených státech vyjádřili obavy ohledně konečného návrhu. 
Očekává se, že zpráva, která bude zveřejněna příští týden, se bude zabývat skutečností, že rok 1998 byl nejteplejším rokem v historii a světové teploty tento trend ještě nepřekročily, což se vědci snažili vysvětlit.“

Podle zprávy německá vláda požadovala, aby byla ze zprávy odstraněna jakákoli zmínka o poklesu globálního oteplování, protože analýza krátkého časového rámce 10 až 15 let by mohla být zavádějící a měla by se zaměřit na delší časové rámce desetiletí nebo staletí. 
Budapešť uvedla, že se obává, že by zpráva mohla být použita těmi, kdo by popírali existenci lidmi způsobené změny klimatu.
A belgická vláda byla proti použití roku 1998 jako výchozího bodu pro statistickou analýzu, protože to byl neobvykle teplý rok a v důsledku toho by se graf zdál příliš plochý. Navrhli místo toho použít rok 1999 nebo 2000, aby získali více vzestupnou křivku.
Za deset let od zveřejnění této zprávy se však v tomto ohledu změnilo jen málo. Došlo pouze ke zjevnému pokusu o manipulaci ve vztahu k zavádějícím klimatickým mapám . 
Zastírá se také, že ve skutečnosti (alespoň v dlouhodobém trendu) žijeme  v chladném období a stoupající teploty tak představují pouze „návrat k normálu“. Stejně tak si vědci plně uvědomují, že nesmysly ohledně nejteplejšího dne vůbec slouží jen pro strašení mas.
Nevidíme mizení polárních ledovců, ani potápění atolů v Jižním moři – místo toho je více sněhu a ledu a zvětšuje se rozloha pevniny na většině ostrovů, které měly být podle předpovědi dávno ponořeny pod vodou. 
 Svět potřebuje fakta a ne pseudonáboženskou hysterii založenou na manipulativních datech a prezentovanou dobře placenými klimaalarmisty…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Již v roce 2013 bylo odhaleno, jak vlády ovlivnily klimatické vědce se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden