Jak EU ničí váš život – 3. díl: cenzura
RSS

Jak EU ničí váš život – 3. díl: cenzura


Tentokrát přináším třetí díl seriálu, který má za cíl vyvážit čistě jednostrannou propagandu o „skvělé EU,“  která se nyní šíří z korporátních médií.
V prvním díle jste se mohli dozvědět o tom, jak chce EU zajistit, že díky politice tzv. „zeleného údělu“ nebudete mít nic a globalisté budou šťastni.
Ve druhém díle jsme si řekli, jak EU oddaně následuje vlhké sny Kalergiho ve snaze zcela změnit demografické složení Evropy a zlikvidovat národy i národní státy.
Ve třetím díle se podíváme na aktuální téma – cenzuru.
Ve všech členských zemích EU je ústavně zakotvená svoboda slova, ale ta je již dávno jen prázdnou proklamací.
Aby se do popředí dostával jen jeden „správný“ názor, je štědře dotován propagandistický mainstream. Tudíž i soukromí propagandisté dostávají vaše peníze, protože EU je za propagandu dotuje z vašich daní.
Na druhou stranu jsou zde názory, které musí být potlačovány. Aby se nepohodlné názory nedostaly k širokým masám, jsou stránky s takovými názory potlačovány ve vyhledávačích a cenzurovány na sociálních platformách, zejména pak na nejvíce sledovaném a cenzurovaném Facebooku.
Cenzura začala v rámci EU někdy kolem roku 2017, kdy se této tematice začala věnovat Jourová. A to přesto, že její původní portfolio byla ochrana spotřebitele.
Dvojí kvalitu potravin nevyřešila (to ostatně ani nikdy nebylo v úmyslu), zato cenzuru pod pláštíkem „mazání nenávistných projevů“ začala prosazovat velmi záhy poté, co se na toto téma s velkou vervou vrhla.
Náhle se objevila nám již dobře známá nenávist zakázaná a povolená. Ta se začala uplatňovat na všech sociálních médiích a v rámci EU se v té době zaměřila zejména na kritiku muslimské invaze, výměny obyvatel a islamizace Evropy.
Cenzura se měla týkat také kritiky menšin (etnických či LGBTQI), přičemž v mnoha evropských zemích tuto bruselskou cenzuru posvětili zákonem o předsudečné nenávisti.
U nás byl přijat v roce 2018, kdy se okamžitě začal díky Al Hamajdovi na MV využívat proti kritikům islámu. Velmi brzy přišly první podmíněné tresty pro ty, kdo na sociálních sítích „schvalovali“ útoky na mešity na Novém Zélandu.
Do dnešního dne byly na základě tohoto zákona odsouzeny stovky lidí, dnes už se ovšem žaloby zaměřují spíš na jiné oblasti než tehdy.
V roce 2019 již zkušená cenzorka Jourová – s podporou vlastní partaje – nastoupila další volební období. V té době již rovnou dostala na starosti cenzuru.
Zlom pak přišel v době covidové, kdy se  začal mnohem víc používat výraz „dezinformace“ ve vztahu ke všemu, co nezapadalo do mainstreamového – byť zcela vylhaného – narativu,
Dnes je již dávno prokázáno, že většina toho, co šířil mainstream, byly lži, zatímco cenzurované informace byly pravdivé, ale to bruselským škůdcům nebrání v tom, aby v cenzuře pod rouškou „boje proti dezinformacím“ nadále pokračovali.
Tato plošná cenzura byla prosazována jednotně v celém západním světě a byla aplikována na základě doporučení WHO. V té době se také objevily doprovodné komentáře k různým tématům, která názorově vybočují z mainstreamu.
Mezitím se tak zrodila celoevropská cenzorská úderka tzv. „ ověřovatelů faktů, “ placená mimo jiné i Sorosem či Pfizerem.
Tito cenzoři, kteří sami dané oblasti vůbec nerozumí, jen papouškují mainstreamový narativ, který považují za „jedinou pravdu.“
V poslední době se cenzura mnohem víc zaměřuje na nepohodlné informace z oblasti klimatu. A tak, jak byli cenzurováni mnozí nepohodlní vědci za covidismu, jsou dnes pro změnu cenzurováni vědci, kteří jsou schopni vyvrátit klimatické lži.
Další přiostření cenzury by mělo nastat už za měsíc.  V EU se budou muset sociální platformy řídit zákonem o digitálních službách, který vstoupí v platnost 25. srpna.
Myšlenka blokování přístupu k sociálním médiím byla kritizována za to, že je podobná taktice, kterou používají autoritářské režimy. EU se tak de facto již zcela oficiálně odkopala jako totalitní uskupení.
Ten, kdo to zatím neviděl, snad alespoň nyní prohlédne.
Podle eurokomisaře Bretona budou platformy povinny  jakkoli závadný obsah okamžitě odstranit. Co je závadný obsah snad netřeba opakovat. Je to vše, co je v rozporu s Bruselem šířenou propagandou.
Pravá ruka Jourové Breton dodal: „Jakékoli nedodržení bude rychle sankcionováno. Naše sledovací týmy jsou připraveny okamžitě zasáhnout. Platformy, které nedodrží požadovanou urgenci, musí počítat nejen s pokutami, ale také s případným zákazem činnosti v naší jurisdikci.“
Tedy pokud Elon Musk nezačne s tvrdou cenzurou, jakou praktikuje například Meta (Facebook), tak bude Twitter na území EU zakázán. 27 zemí EU se tak v tomto směru přiřadí k nejtvrdším světovým diktaturám.
Od příštího měsíce bude 19 hlavních online platforem – včetně Facebooku, TikToku, Snapchatu, Instagramu a Twitteru – ze zákona povinno omezit šíření „škodlivého“ obsahu.
To platí i pro všechny platformy s více než 45 miliony uživatelů v EU. Jejich povinnost se rozšiřuje na poskytování komplexního posouzení hlavních rizik pro jejich uživatele Komisi. Pokuta za nedodržení je značná a může činit až 6 procent globálních příjmů platformy.
A proč tak tvrdá cenzura právě nyní? Právě kvůli eurovolbám, které by nemusely odpadnout podle představ bruselských papalášů.
U nás se unijní sebranka nemusí obávat, protože vždy spolehlivě dodáme dostatek kolaborantů . Ale problém vidí EU ve Francii, Holandsku, Belgii či Německu a několika dalších zemích, kde nebývale rostou preference stranám, které jsou tvrdě proti EU.
To je tedy důvod mnohem tvrdší cenzury platforem s více než 45 miliony uživatelů v EU. Osloví příliš mnoho lidí, kteří by se pak mohli dozvědět to, co vědět v žádném případě nesmí.
Třeba to, že celý zelený úděl je založen na největším podvodu všech dob nebo to, že výměna obyvatel není konspirační teorie či třeba informace o tom, kolik lidí má poškozené zdraví z „báječných vakcín,“ jichž Lejnová objednala 10 dávek pro každého občana EU.
To vše  a mnohé jiné se spící masy nesmí dozvědět. Co kdyby se náhle začaly probouzet???
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Jak EU ničí váš život – 3. díl: cenzura se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden