VIDEO: Americký plukovník to vystihl přesně! Ukrajinská armáda se zhroutila a Zelenský vydá pokyny zahájit teroristické útoky proti Rusku všemi prostředky, které má Kyjev od kolektivního západu k dispozici! Ruská armáda spustila ofenzívu ve směru na Chark
RSS

VIDEO: Americký plukovník to vystihl přesně! Ukrajinská armáda se zhroutila a Zelenský vydá pokyny zahájit teroristické útoky proti Rusku všemi prostředky, které má Kyjev od kolektivního západu k dispozici! Ruská armáda spustila ofenzívu ve směru na Chark


VIDEO: Americký plukovník to vystihl přesně! Ukrajinská armáda se zhroutila a Zelenský vydá pokyny zahájit teroristické útoky proti Rusku všemi prostředky, které má Kyjev od kolektivního západu k dispozici! Ruská armáda spustila ofenzívu ve směru na Charkov a po zpackaném summitu NATO bylo potřeba překrýt neúspěchy Zelenského ve Vilniusu, takže přišel další propagační útok na Krymský most! Ukrajina po fiasku ve Vilniusu nemá už jinou možnost, než zahájit terorismus v Rusku!
Americký plukovník Douglas McGregor vystihl ukrajinskou situaci po summitu ve Vilniusu naprosto přesně. Ukrajinská armáda se rozpadá, ofenzíva selhala. Rusové spustili vlastní ofenzívu ve směru na Liman a Charkov a podle posledních informací stojí na frontové linii 100 000 ruských vojáků připravených k útoku na Charkov , největší ruské město na Ukrajině. Ruská speciální operace neskončí, pokud Charkovská oblast nepůjde zpátky k Rusku. O tom se mluví již hodně dlouho, ale oznámení ministra obrany Sergeje Šojgu, že Ruská armáda zahajuje ofenzívu na Liman a ve směru na Charkov, pouze potvrzuje, že cíle té speciální vojenské operace spočívají v jediné věci, a to je připojení ruskojazyčných a ruských etnických regionů k Rusku, protože již nemohou být součástí ukronacistické Ukrajiny.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v2xzd4e","div":"rumble_v2xzd4e"});
A protože Kyjev se nedostal a nedostane nijak brzy do NATO, je osud Ukrajiny zpečetěn. Rusko je nadšeno, že Kyjev pozvánku do NATO nedostal a teď se to rozjede naplno. Porošenko měl vlastně pravdu, protože Ukrajina bez pozvánky do NATO je hozena přes palubu a Rusové ten vzkaz jasně pochopili a tudíž začíná ruská ofenzíva. A Kyjev nemá už sílu na nic víc, než jsou útoky na ruské civilní objekty a mosty.
Krymský most je pro automobilovou dopravu znovu uzavřen poté, co dvojice hladinových ukrajinských dronů pronikla námořní obranou z Černého moře do Kerčského průlivu a došlo k jejich odpálení po mostními pilíři. Záběry krymské televize odhalili, že škody nejsou velké, poškozeny jsou 4 segmenty vozovek vedle sebe, pilíře poškozeny nebyly. Oprava bude trvat asi 2 měsíce. Škody na infrastruktuře nejsou velké, ale škody na pověsti námořní obrany Krymu jsou už teď obrovské.
VIDEO: Lehce poškozený most na Krymu, ale těžce poškozené renomé námořní obrany Krymu
Ruská média už zahájila pátrání na vlastní pěst a ukazuje se, že ostraha průlivu drony nezaregistrovala, údajně kvůli vysokým vlnám, které znemožňují přesné sledování hladinových objektů. Dvojice bombových člunů vplula pod most a exploze zasáhla rodinné auto, které projíždělo po vozovce v té chvíli ve směru z Rostova na Krym. Rodina Kulikových cestovala na dovolenou.
Otec Alexej Kulik a matka Natalia Kulikova útok nepřežili a zanechali po sobě sirotka, 14-letou dceru, která výbuch přežila a je nyní na jednotce intenzivní péče. Úder Ukrajiny proti civilnímu mostu je aktem státního terorismu. Opět jde o červenou překročenou linii, protože je to už druhý útok na most od loňského podzimu. Poprvé se to dalo omluvit, bylo to náhlé a překvapivé, ale druhý útok již není náhoda. Je zjevně, že námořní obrana Krymu má omezené možnosti k obraně mostu.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v2xzdu2","div":"rumble_v2xzdu2"});
V roce 2014 přitom odborníci v Rusku varovali Kreml, aby namísto mostu na Krym došlo raději k vybudování podmořského tunelu, který by byl mnohem bezpečnější a chráněný před útoky, za předpokladu kontrol náklaďáků a kamionů, které do tunelu vjíždí, aby nevezly velký náklad trhavin, který by mohl tunel poškodit a zaplavit. Chránit ale most proti relativně malým dronům je velmi obtížné, nelze prostě zachytit úplně všechny dron, zejména při větších vlnách, které znemožňují používat tzv. hladinové radary. Útok na most je součástí změny doktríny ukrajinské armády, o které jsem informoval již na počátku tohoto roku.
Po fiasku ve Vilniusu už Kyjev ví, že ukrajinská armáda skončila a teď už lze Rusku jen škodit, ne ho porazit
Jedná se o transformaci AFU do teroristických jednotek, které mají spustit vlnu terorů proti civilním cílům po celém Rusku, a to v domnění, že když těch útoků bude hodně, ruský lid začne být nespokojený se slabostí a slabou vládou Vladimira Putina. O Putinovi se v Rusku už šíří několik vtipů o červených čarách, protože odveta Kremlu na jejich překročení je vždy stejná. Obvykle dojde k raketovému útoku na infrastrukturu na Ukrajině, na elektrárny, rozvodny, plynárny a trafostanice.
A k tomu navrch útoky na pár velících center AFU, aby se neřeklo, kde stejně nikdo nebude, protože lampasáci odtamtud utečou, protože vědí, co přijde. Cíl je de facto stejný jako u Ukrajinců a jejich útoků. Předpokládá se, že ukrajinské obyvatelstvo se naštve a svrhne Zelenského za to, že jejich život už není k životu. Jenže v obou případech jde o jalové strategie. Ani na jedné straně to nepovede k ničemu.
Plk. Douglas McGregor Ukrajina už ví, že podporu západu pro porážku Ruska nikdy neměla, protože cílem proxy války na Ukrajině nebylo Rusko vojensky porazit, ale pouze najít záminku pro uvalení zničujících sankcí proti Rusku, které měly položit ruskou ekonomiku a krátce poté i Putinovu vládu, až by vypukly milionové demonstrace v Rusku kvůli kolapsu životní úrovně, nedostatku potravin, zboží, prostě všeho. Jenže plán nevyšel.
Ukázalo se, že Rusko má na své straně velkou Čínu a země skupiny BRICS, které tvoří samonosnou globální ekonomickou skupinu, o kterou se Rusko může opřít. Co přestal do Ruska dodávat západ, to dodávají země skupiny BRICS. A kolektivní západ nemá sílu a ani odvahu na uvalení sankcí na Brazílii, Indii a Jihoafrickou republiku, protože to jsou klíčové země na svých kontinentech, se kterými si USA nemohou dovolit nabourat vztahy.
Odveta Kremlu za poškozený most je dopředu jasná, dovolenkové vlaky z EU se na pár dní zastaví kvůli rozmlácené infrastruktuře
Kyjevu tak nezbývá vlastně už nic, jenom terorismus, kterým se pokusí v Rusku rozpoutat chaos s cílem zažehnutí nepokojů v Rusku proti Putinově vládě. Kyjev i kolektivní západ znají Putinovo slabé místo. A to je právě jeho neochota k tvrdým úderům a ke skutečné válce. Ukrajina ví, že Putin pouze nařídí nálety na Ukrajiny, na infrastrukturu a tím to hasne.
Ministr obrany Šojgu nařídil ofenzívu na Liman a Kupjansk, což je možné vysvětlení, proč Ukrajina provedla útok na most na Krymu, aby od této ofenzívy Rusů odvedla pozornost médií. Putin se ale nepokusí vyslat komando do Kyjeva, aby sejmulo Zelenského a ukončilo tak válku. A proto si může Ukrajina tyto teroristické útoky dovolit. Ví totiž, že Putin nemá dovoleno od Moskevských kanceláří k rozpoutání skutečné války.
Výchozí pozice ruské ofenzívy na směr Liman – Kupjansk – Charkov, 17. 07. 2023 Nemá dovoleno ani útočit na ukrajinské železnice, takže české a slovenské dráhy teď v této době vozí do Kyjeva ukrajinské uprchlíky na dovolenou. Chápete? To přece nejde, aby Putin nechal bombardovat železnice, to není dovoleno! Ukáčka by nemohla na dovolenou! Doufám, že jste pochopili můj sarkasmus. Nejde jen o železnice. Jde o mosty, které nikdo nebombarduje na Ukrajině. Jde o silnice a viadukty, po kterých proudí těžké tahače s tanky a výzbrojí z Polska. Jde o trafostanice elektrifikovaných železnic na Ukrajině, na které se útočí jen svátečně, když Ukrajinci zaútočí na Krymský most, jinak ne. A takhle bych mohl pokračovat.
Ukrajinská armáda se postupně transformuje do guerillových skupin
Divná speciální operace má tak divná pravidla, že i Zelenský vede válku divně a místo na Ruskou armádu útočí na civilní bytovky v Doněcku a na mosty na Krymu. Ukrajinská armáda nemá jinou možnost, než se transformovat do guerillové armády s cílem provádění terorismu v Rusku. Guerillová armáda sestavená ze zbytků AFU a pod velením Azováků. To je ten plán, který má Kyjev. Teror budou řídit Azováci, kteří pod sebe dostanou části zbytků ukrajinské armády. Bomby a rakety začnou padat brzy i na Moskvu. To je naprosto jisté. Otázkou bude, jestli Putin dostane od Moskevských kanceláří povolení k sundání kyjevské junty. To je jediná cesta, která vede k ukončení války.
Volodymyr Zelenský, vůdce kyjevské teroristické junty Jenže Zelenský má židovský původ a Putin nemá povoleno odstraňovat takové lidi. Nemá dovoleno se ani dotýkat jejich majetků na Ukrajině, jejich železnic, rafinérií, plynovodů, ropovodů, obchodních domů a center, nákupních mallů, kde AFU ukrývá vojáky a tanky v Kyjevě. Na majetky židovských oligarchů Ruská armáda na Ukrajině neútočí.
A tak můžou české a slovenské vlaky nerušeně do Kyjeva vozit uprchlíky na dovču. Pax Putina! Takže, očekávejte raketové útoky na Ukrajinu v nejbližších hodinách a dnech, další překročená červená čára bude pomstěna. Alespoň mediálně. Vlaky však brzy obnoví provozy a výletní vlaky z EU obnoví dovolenkové cesty Ukrajinců s uprchlickými statusy. Věci se začnou měnit, až rakety začnou padat na Moskvu. Ne, nepřeháním. Pamatujte na má slova. Červené čáry v Rusku jsou myšleny, aby byly překračovány podle plánu! A ani sám už nevím, je-li to pořád ještě sarkasmus, anebo už opravdu holá realita politiky Kremlu.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden