Dr. Peter McCullough vysvětluje, co našel v covidových injekcích (video)
RSS

Dr. Peter McCullough vysvětluje, co našel v covidových injekcích (video)


Covidové injekce nejen obsahují různá množství mRNA, což znamená, že jednotlivé šarže se velmi liší, ale jsou také kontaminovány cDNA, malými fragmenty DNA získanými z mRNA.
„Jedním z nich, a tomu nebudete věřit, je SV40,“ řekl internista a kardiolog Peter McCullough Alexi Jonesovi. Jedná se o karcinogenní DNA virus. „A ano, to je v těch injekcích.“
V roce 2013 americká zdravotnická agentura CDC odstranila  ze svých webových stránek stránku , která uváděla, že 98 milionů Američanů dostalo vakcínu proti obrně během období, kdy byla infikována SV40.
Mezi lety 1955 a 1963 bylo virem infikováno odhadem 10 až 30 milionů Američanů. Nyní se zdá, že je také v covidových injekcích.


„SV40 zapíná geny rakoviny v lidském těle,“ vysvětlil McCullough.
„A aby to bylo ještě horší, S2 – část spike proteinu, potlačuje dva systémy, které hrají zásadní roli v boji proti rakovině, jmenovitě P53 a BRCA.“
„Injekce podporují rakovinu a brání naší schopnosti bojovat s rakovinou. Vypadá to opravdu špatně,“ trval na svém McCullough.
Otázkou nyní je, kolik dalších případů rakoviny vakcíny dosud způsobily nebo teprve způsobí…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Dr. Peter McCullough vysvětluje, co našel v covidových injekcích (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden