George a Alex Sorosovi dali Bidenovi maximální částku pro prezidentské volby 2024
RSS

George a Alex Sorosovi dali Bidenovi maximální částku pro prezidentské volby 2024


Finančník George Soros a jeho syn Alex poskytli ve druhém čtvrtletí prezidentu Bidenovi na jeho kampaň maximální finanční prostředky, jak vyplývá ze spisů. (Foto: Youtube / FoxNews)









Podle nedávno zveřejněných záznamů otec a syn 30. června každý z nich vystavil Bidenovu volebnímu výboru šek na 6 600 dolarů. Peníze představují jejich první skok do prezidentských voleb v roce 2024.



Ani jeden z nich zatím v tomto volebním cyklu neposkytl peníze Bidenovu vítěznému fondu, který má astronomické limity pro příspěvky, i když se to s blížícími se volbami pravděpodobně změní.



George i Alex Sorosovi pravděpodobně poskytnou nemalé částky přímo na Bidenovo znovuzvolení a podpoří externí super PAC, které podpoří jeho kandidaturu poté, co mu pomohou ve volbách v roce 2020.



Během posledního prezidentského klání poskytl Alex Soros Bidenovu vítěznému fondu přes 720 000 dolarů, zatímco George Soros přidal do pokladny výboru více než 500 000 dolarů. Oba také v tomto volebním cyklu maximálně přispěli na Bidenovu kampaň.



Nejnovější Bidenovy dary se objevily několik týdnů poté, co George Soros oznámil, že předal Alexovi kontrolu nad svou rozsáhlou sítí Open Society Foundations, která posílá velké částky levicovým iniciativám po celé zemi.



Zdroj: foxnews.com
Článek George a Alex Sorosovi dali Bidenovi maximální částku pro prezidentské volby 2024 se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden