V Německu by podle nového návrhu zákona měl platit zákaz opustit zemi pro ty, kteří smýšlejí jinak
RSS

V Německu by podle nového návrhu zákona měl platit zákaz opustit zemi pro ty, kteří smýšlejí jinak


V poslední době se doslova vyrojily různé mezinárodní srazy odpůrců režimu – a to zejména v rámci Evropy. Velmi aktivní jsou v tomto směru odpůrci systému z německy mluvících zemí, ale stále častěji se k nim přidávají i další zájemci.
Akce se pak konají pokaždé v jiné zemi a je třeba zdůraznit, že v samotném Německu žije hned několik osobností, které vládě nebývale vadí, stejně jako jim vadí jejich účast na těchto akcích.
Za všechny lze jmenovat například prof. Bhakdiho nebo Reinera Füllmicha.
Stále častěji jezdí dokonce i na akce mimo Evropu, neboť v současné době jsou ty nejzásadnější problémy globálního významu a odpůrci systému se dávají dohromady prakticky po celém západním  světě.
Zřejmě těmto a mnoha dalším osobnostem či členům jejich týmů má být v budoucnu zabráněno v účasti na různých akcích…
Každý , kdo má „špatný“ názor a neváhá jej projevit na veřejnosti, obzvlášť pak v zahraničí, by již neměl v Německu dostávat cestovní doklady. Přesně to je návrh zákona z pera současné vlády semaforu.
 Dne 7. června 2023 předložily poslanecké kluby SPD, Zelení a FDP návrh na usnesení Bundestagu:
Odmítnutí pasu při účasti na zahraničních akcích, které svým obsahem odporují zásadám svobodného demokratického základního řádu základního zákona.
Ani s tímto drzým šílenstvím se už nikdo nesnaží skrývat svůj totalitní postoj. 
Má tak vzniknout právní základ, který zabrání tomu, aby lidé utíkali z republiky jako za dob NDR tím, že už nebudou  vydávat cestovní doklady nevítaným občanům.
Navrhovaný zákon je v rozporu se svobodně-demokratickým základním řádem – a předstírá, že chrání demokratický základní řád.
Německé úřady chtějí v budoucnu  určit, zda je událost v zahraničí v rozporu se „základním svobodným demokratickým řádem základního zákona.“
V plynulém přechodu je pak zmíněn „pravicový extremismus“.  Pokud víme, německý základní zákon nestanoví rozdíl mezi lidmi na základě jejich politických názorů, stejně jako nenabízí možnost diskriminovat ty, kteří smýšlejí jinak.
V podstatě je dnes za pravicového extremistu považován každý, kdo není v souladu s názory německé vlády.
Nálepkovali tak například demonstranty Pegidy, kteří protestovali proti muslimské invazi, odpůrce covidových restrikcí a v některých profesích povinného covid očkování, zastánce tradiční rodiny a odpůrce LGBTQI agendy či odpůrce klimatické agendy.
Cokoli z uvedeného vás okamžitě zařadí do škatulky pravicového extremisty. Zato ultralevicová Antifa, která má za sebou nemálo útoků – mnohdy i se zraněními – je nadále vládou hájena, stejně jako stále agresivnější klimatičtí extremisté.
Shrnutí: Německá koalice semaforu chce, aby političtí představitelé v budoucnu podle vlastního uvážení rozhodovali, zda se nějaký Němec v zahraničí může zúčastnit akce, která není vhodná.
Takže pokud pasový úředník ze zeleného politbyra dostane echo, že daný občan může mít špatný názor, už pas nedostane.
A tato pravidla si prý ve volbách vybrala většina lidí v Německu. Tomu se říká demokracie, údajně nejlepší dodnes známá forma vlády.
K uvedenému už jen dodávám, že tento zákon připomíná nedávno vydaný zákaz vstupu na území EU, který dostal Brit David Icke poté, kdy deklaroval svoji účast na protivládní demonstraci v Holandsku.
Už tehdy to možná naznačilo budoucí politiku celé EU, přičemž zákon, který nyní připravuje německá vláda, bude zřejmě průběžně přijat i ve zbytku EU.
Jen mi není příliš jasné, jak chtějí Němci kontrolovat, že daný jedinec neopustil Německo v případě schengenského prostoru, kde se jen stěží pozná, že někdo překročil hranice (to lze dokázat snad jen sledováním pohybu mobilu, který si však daný občan může nechat doma).
Každopádně  to nakonec dopadne tak, že se podobných akcí budou muset Němci  -a časem možná i další Evropané – účastnit pouze online…
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek V Německu by podle nového návrhu zákona měl platit zákaz opustit zemi pro ty, kteří smýšlejí jinak se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden