Budou brzy genové injekce na Floridě zakázány coby biologická zbraň? (video)
RSS

Budou brzy genové injekce na Floridě zakázány coby biologická zbraň? (video)


Florida byla nejsvobodnějším státem USA v době covidové, ale zřejmě ani jinde v západním světě bychom jen tak nenašli svobodnější místo. Žádné lockdowny, roušky, nucené injekce, covid pasy a diskriminace neočkovaných.
Guvernér DeSantis šel opačným směrem než ostatní státy – a vyplatilo se to jak Floridě, která neměla tak zdevastovanou ekonomiku jako státy v lockdownech, tak guvernérovi, který byl vloni zvolen znovu.
Ale i poté, co covidismus ve většině světa skončil, Florida pokračuje v politice, která jde proti smrtícím produktům Big Pharmy.
Před pár měsíci tak Florida zakázala podávat genové injekce mladým mužům do 35let  s tím, že je již dostatečně prokázáno, že jim pouze škodí, aniž by měly sebemenší pozitivní efekt.
V současné době je také v běhu žaloba na výrobce covidových injekcí i na ty, kdo je schválili.
A zdá se, že již brzy budou genové injekce na celé Floridě prohlášeny za biologické zbraně…
Okres Brevard na Floridě hlasoval o pozoruhodné rezoluci. Republikánská strana v okrese Brevard napsala dopis, v němž vyzývá guvernéra Rona DeSantise a další státní úředníky, aby zakázali vakcíny proti covidu na Floridě.
Republikáni z vesmírného pobřeží jsou mocným hráčem. Brevard County je devátý největší okres na Floridě, nachází se zde Kennedyho vesmírné středisko a tamní Cocoa Beach je oblíbeným turistickým místem.
CBS12 News  získala kopii dopisu, který bude zaslán také senátorům Marcu Rubiovi a Ricku Scottovi.


Dopis se mimo jiné odvolává na studii, kterou si DeSantis objednal ohledně zavádění vakcíny proti covidu. Guvernér chce vědět, zda byly spáchány nějaké trestné činy. Floridský nejvyšší soud to v současné době zvažuje.
Republikáni z Brevard County v dopise píší, že existují silné a přesvědčivé důkazy o tom, že vakcíny proti covidu jsou „biologické a technologické zbraně“.
Rezoluce vyzývající guvernéra, aby zakázal očkování proti covidu, prošla velkou většinou.
Podobné rezoluce byly přijaty i v dalších okresech na Floridě – včetně Seminole, Santa Rosa, Hillsborough a Lee.
Většina  republikánského výkonného výboru Brevard county (BREC) se domnívá, že vakcína je s největší pravděpodobností biologickou zbraní.
Farmaceutické společnosti spáchaly zločiny a lhaly veřejnosti o účinnosti a vedlejších účincích vakcín, říkají.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Budou brzy genové injekce na Floridě zakázány coby biologická zbraň? (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden