Komu, že to naslouchá mainstream a kdo že má tu drzost označovat lidi s jiným, než oficiálně schváleným názorem za dezoláty?
RSS

Komu, že to naslouchá mainstream a kdo že má tu drzost označovat lidi s jiným, než oficiálně schváleným názorem za dezoláty?



JANA MARKOVÁ
Poslední dobou se nám tu rozmáhá takový “roztomilý” zlozvyk, že vás na základě vašeho postoje onálepkují „ti správní“ novináři a ta „správná média“ jako proruského trolla, kolaboranta a dezoláta. V ten okamžik se jako mávnutím kouzelného proutku stáváte někým, koho není radno poslouchat, číst a vlastně se s ním vůbec bavit. Optimálně má být takový člověk okamžitě po obdržení této nálepky řádně dehonestován, vystrnaděn ze slušné společnosti a když se nátlakové skupině všemožných práskačů zadaří ideálně třeba i z práce. A je úplně jedno, jaké vzdělání, či sociální postavení jste do té doby měli. Docent Ševčík, Beran a jiní by mohli vyprávět.

Pokud byste si ovšem mysleli, že budete muset ke získání této proruské nálepky nějak komentovat třeba Rusko nebo Ukrajinu, velmi se pletete. Ono stačí vyjádřit nesouhlas v podstatě s čímkoliv, s čím se nesouhlas vyjadřovat nemá. Vadí vám drahý plyn? Nesouhlasíte s nesmyslným přechodem na zelenou energii, která ve finále zelená není, ale úspěšně se tak tváří? Nechcete si nechat zlikvidovat průmysl pomocí nesmyslných norem a elektroaut, která sice nikam moc nedojedou, ale zato výborně hoří? Chcete si zachovat právo na držení hotovosti? Nelíbí se vám neustále narůstající cenzura? Nechcete dál vyhazovat peníze a zadlužovat naše děti za nesmyslné nakupování předražené armádní techniky? To všechno stačí a časem bude pravděpodobně stačit ještě mnohem míň.
A kdo tedy jsou ti, kteří to mají hlídat a okatě vámi pohrdají? Kdo jsou ty „morální majáky“ této vlády? Často sami usvědčení lháři a dezinformátoři. Mnohdy sami prošli exekucemi nebo byli odvoláni za netransparentní hospodaření, ale nad druhými mají tu drzost ohrnovat nos. Při bližším zkoumání zjistíte, že je to dobře propojená chobotnice se stylem práce já na bráchu, brácha ne mě. Mají moc zničit a společensky zcela odrovnat člověka, i když sami by svou definici dezoláta naplnili dokonale. Bob Kartouz, František Vrábel, Jan Cemper, Michal Klíma, Alexandra Alvarová, Roman Máca, Jakub Janda a všechny ty jejich vzájemně kooperující spolky a neziskovky nás tu pomalu ale jistě vrací do dob nedávno minulých. Výborně to vystihl ve svém streamu František Kubásek. 
Když se zlu nepostavíte, bude jen bobtnat. Není proto možné před ním zavírat oči a tvářit se, že když se to zrovna netýká mě, nic tak strašného se neděje.
Ono se to totiž může velice rychle zvrtnout a dotknout se opravdu každého. Znáte to. To, co je dnes dezinformace, se často za pár týdnů ukáže jako pravda. To už ale nikoho nezajímá, nikoho nezajímají ti, které to po cestě k té pravdě semlelo. I proto vznikl další projekt, který na toto má poukázat, případně pomoci dalším takovým lidem. Je to žaloba Matouš Bulíř na Jana Cempera za jeho manipulativní a lživé výroky. 
 
FB

The post Komu, že to naslouchá mainstream a kdo že má tu drzost označovat lidi s jiným, než oficiálně schváleným názorem za dezoláty? first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden