Perverzní Drag queen produkce pro děti s bruskou (video)
RSS

Perverzní Drag queen produkce pro děti s bruskou (video)


Vzhledem k tomu, že také u nás se již rozmáhají produkce většinou pedofilních tzv. Drag queen před malými dětmi, je dobré se občas podívat, jak daleko tyto akce zachází tam, kde je již v podstatě normalizovali.
Otázka je, co za rodiče vezme svoje dítě na podobné veřejné produkce, které jsou vždy deklarovány jako „vhodné pro děti.“ To je podpora sexualizace dětí a pedofilie jak ze strany organizátorů (zřejmě taktéž poněkud zvrhlých jedinců), tak samotných rodičů.
Podobná vystoupení by ještě někdy před 20 lety zůstala v soukromí nějakých klubů jen pro dospělé, což je naprosto v pořádku, nicméně dnes se tyto perverzity prezentují zejména jako akce pro děti.
To jen dále potvrzuje úpadek společnosti, která se neštítí prznit ty nejmenší.
Tak jak nyní u nás se před několika málo lety začalo na Západě se čtením pohádek Drag queen v knihovnách, později to již pokročilo k mazlení malých dětí s většinou pedofilními transkami a podobným produkcím jako je ta, na kterou se můžete podívat níže…
Drag Race UK „Crystal“-  jehož skutečné jméno je Chris Munro – byl v sobotu viděn oblečený v síťovaných punčocháčích a vysokých podpatcích, třímající elektrické nářadí – úhlovou brusku, která zřejmě měla představovat jistou sexuální pomůcku.
Produkce se odehrála v zábavním parku Adventure Island v Southend on Sea v Anglii, ale organizátoři později popřeli, že by vystoupení pro děti mělo nějaké sexuální konotace.
Munro byl spatřen, jak dělá výrazné pohyby boky, zatímco přejížděl rukou nahoru a dolů po úhlové brusce, kterou držel v rozkroku, a vysílal jiskry, když tlačil elektrické nářadí na kovovou desku na rozkroku.
Tato show se odehrála před publikem více než 50 lidí, včetně několika dětí, podle videozáznamu, který získal   Daily Mail .

Ru Paul’s Drag Race UK star uses a penis shaped angle grinder to simulate sex acts in front of children. How can these parents just allow this and not storm off with their child? pic.twitter.com/9rDZqpWNNC
— Gays Against Groomers (@againstgrmrs) July 18, 2023


Drag queen, který se objevil v první sezóně BBC RuPaul’s Drag Race UK, údajně vystupoval na akci související s Pride, která se konala v rodinném zábavním parku.
Munroovo oplzlé chování bylo odsouzeno znepokojenými rodiči, z nichž jedna matka řekla, že se po zhlédnutí videoklipu už nikdy nevrátí na Adventure Island.
„Nevrátím se tam a nevezmu tam své děti,“ řekla Amanda, matka dvou dětí. „To je hranice, kterou nepřekročíte. To mi říká vše, co potřebujete vědět o tom, jak si váží dětí.“
Amanda dodala, že její přítel, který natáčel video v zábavním parku, byl „zděšen“, když viděl představení, vzhledem k tomu, že jeho dítě bylo v publiku.
„Byl pobouřen a zděšen. Rozzuřilo ho to,“ řekla.
Amanda také zmínila, že její kamarád, který video natočil, se ve skutečnosti rád účastní akcí Pride, ale že tato konkrétní událost „není v pořádku“ kvůli přítomnosti dětí.
Mezitím drag queen řekl Daily Mail , že věří, že „nic“, co udělal v představení, nebylo sexuální.
„Můj čin se nijak neliší od toho, co můžete vidět v  Britain’s Got Talent , od Lady Gaga na MTV nebo od pouličního umělce v Covent Garden,“ trval na svém Munro.
„To je považováno za ‚sexuální‘ jen proto, že jsem vystupoval v dragu,“ tvrdil.

Není to poprvé, co se Munro dostal na titulní stránky novin.
V roce 2021 bylo  oznámeno , že žaloval hvězdu filmu My Son Hunter Laurence Foxe poté, co herec nazval Munroa a dva další lidi „pedofily“ na sociálních médiích.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Perverzní Drag queen produkce pro děti s bruskou (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden