Šokující údaje největší izraelské zdravotnické organizace ukazují ohromující nárůst diagnóz zástavy srdce
RSS

Šokující údaje největší izraelské zdravotnické organizace ukazují ohromující nárůst diagnóz zástavy srdce


Izrael byl jednou z nejvíce proočkovaných zemí na světě. Země byla také spolu s USA první, která začala nouzově schválené genové injekce již v listopadu 2020  aplikovat.
V současné době je patrný vzestupný počet případů náhlé srdeční zástavy. Případů je tolik, že to nemá v historii obdoby. A počty náhle zemřelých rostou i nyní, kdy už v zemi téměř nikdo o genové jedy nemá zájem….
Nyní máme nová diagnostická data z Izraele získaná na základě žádosti o svobodu informací (FOIA) od právníka Oriho Shabiho ze dne 30. května 2023.
Za prvé, můžeme vidět, že diagnózy srdeční zástavy se v letech 2020–2021  téměř zdvojnásobily  a v letech 2021–2022  se více než zdvojnásobily . Jedná se o mimořádně znepokojivý trend, protože představuje  zrychlení  .



V roce 2020 došlo k 1 srdeční zástavě na 251 256 obyvatel . V roce 2021 došlo k  1 srdeční zástavě na 130 890 obyvatel  . V roce 2022 došlo k  1 srdeční zástavě na 58 275 obyvatel .
Pokud bude tento trend pokračovat kolem 200 %, uvidíme následující čísla:
1 z 29 137 v roce 2023, 1 z 14 568 v roce 2024, 1 z 7 284 v roce 2025  a tak dále…
Samozřejmě doufáme, že se trend obrátí, protože se nyní nechává očkovat méně lidí.
Pro upřesnění, roční výskyt náhlé srdeční zástavy mimo nemocnici v Izraeli se pohybuje mezi 20 a 140 na 100 000 lidí [ ZDROJ ]. Je důležité si uvědomit, že mezi údaji o populaci a údaji o zdravotním pojištění mohou existovat značné nesrovnalosti z různých důvodů, například protože údaje o pojištění zahrnují pouze osoby se zdravotním pojištěním. K těmto nesrovnalostem mohou také přispívat různé definice (např. zástava srdce mimo nemocnici vs. zástava srdce v nemocnici).
Spíše než jen analyzovat čísla má větší smysl zkoumat trendy v čase. Tento přístup umožňuje lépe porozumět vzorcům a změnám ve výskytu srdečních zástav v Izraeli.
Podívejme se na trendy v počtu úmrtí. Mezi roky 2020 a 2022 také zrychleným tempem přibývala úmrtí na zástavu srdce a mrtvici. Před rokem 2020 byl počet úmrtí v těchto kategoriích prakticky nulový.



Izrael je jednou z nejvíce proočkovaných zemí na světě: 81,5 % populace dostalo alespoň jednu dávku.
V roce 2023 se však zdá, že většina populace se postavila proti očkování. Je politováníhodné, že i přes pokles experimentální vakcinace v populaci počet zemřelých a nemocných stále přibývá.



Zdá se, že srdeční zástavy jsou způsobeny subklinickou myokarditidou, která je způsobena očkováním – a ne infekcemi COVID.
Rozsáhlá populační studie provedená v loňském roce na členech Clalit Health Services v Izraeli zjistila, že u dospělých pacientů, kteří se uzdravili z infekce COVID-19, nebyl zaznamenán zvýšený výskyt perikarditidy ani myokarditidy . [ ZDROJ ]
Další studie publikovaná v Nature zjistila, že během zavedení vakcíny a třetí vlny COVID-19 v Izraeli došlo k nárůstu kardiovaskulárních mimořádných událostí mezi populací mladší 40 let. [ ZDROJ ]



Zpoždění ve studii Pfizer a Moderna o subklinické myokarditidě
Bohužel z neznámých důvodů FDA nezveřejnila data z dílčí studie společnosti Pfizer hodnotící frekvenci subklinické myokarditidy po třetí dávce, která byla plánována na prosinec 2022.



Od června 2023 je podobná studie společnosti Moderna rovněž zpožděna a od FDA nejsou k dispozici žádné aktualizace. Pokud by data byla pozitivní, jistě by je okamžitě zveřejnili. Zdá se však, že před oznámením potřebují více času na kontrolu a „úpravu“ dat.



Další komentáře a kontext k izraelským datům naleznete na substacku  IsraeLab  .


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Šokující údaje největší izraelské zdravotnické organizace ukazují ohromující nárůst diagnóz zástavy srdce se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden