Trefa, zásah, potopeno!
RSS

Trefa, zásah, potopeno!


EVA HRINDOVÁ




Přesně to se podařilo Jaroslavu Duškovi v nevinném rozhovoru s Čestmírem Strakatým. Jeho krátké vyjádření k rakovině rozbouřilo vody. Vyjádřil se a hercovy výroky odsoudil dokonce ministr zdravotnictví. Podle Duška si totiž lidé za zákeřné onemocnění mohou sami, protože si to vybrali. “Moje maminka zemřela na rakovinu, protože to byla její volba,” prohlásil Dušek.










Možná nezáměrně vystihl zásadní problém současnosti. Neochota lidí být sami zodpovědní za svůj život. Lidé žijí v bludu, že nemoc je náhoda a vy nemůžete nic ovlivnit, takže ani nemusíte nic proti nemocem dělat. Vždyť máme očkování, moderní léky, vědu. Toto všechno vyhovuje “bílé” mafii, kterou řídí farmaceutický průmysl. Mafiánští dealeři v bílých pláštích potřebují feťáky, kterým prodávají další a další jedy, které je vzdalují od zdraví a udržují je v živoření. Kdo by se na věc chtěl dívat takto a přijmout pozici nesvobodného závisláka?
Když herec naplno řekne, že nemoc včetně rakoviny není náhoda, jakoby vzal lidem pohodlnou víru. Proto na něho tak všude útočí. Místo toho, aby se zamysleli a jeho slova, která se tak liší od mainstreamu, využili k nahlédnutí do jiné bubliny, jen křičí a brání se. Svou víru brání do roztrhání těla. Z Duška dělají blázna, pomatence, necitlivého člověka a hlupáka. Útočí i na moderátora, který takovým lidem nemá dávat prostor a nemá nikoho znejisťovat v jeho vírách.
Rakovina je především byznys . Armády vědců přijímají obrovské granty a zkoumají nemoc donekonečna a stále nic neví. Bodejť, když se zaměřují jen na symptomy a mechanismus vzniku nemoci pomíjejí. S rakovinou se bojuje tvrdě i za cenu ztrát. Často nemocného dorazí úspěšněji samotná léčba než nenáviděný nádor. Ti, kdo léčbu přežijí jsou často poškozeni a oslabeni a nemoc se jim vrací. Další tvrdou chemickou léčbu už málokdo přežije.
Příklady lidí, kteří jedinou známou a akceptovanou léčbu v podobě chemie a ozařování odmítnou, se nepropagují. Ale existují. Staří lidé mohou bez léčby s rakovinou v klidu dožít a nemusí je trápit náročná léčba. Odmýtizování rakoviny není žádoucí. Lékařský průmysl potřebuje výkony a drahé terapie. Často se do soukolí dostanou i lidé falešně diagnostikovaní a následnou léčbu nemusí přežít.
Rakovina není jen o psychice, je i o toxicitě těla, které je zaplavováno čím dál víc toxickými léky, vakcínami, nekvalitní stravou a všemožným zářením. Ale jsou známé příklady komunit, které díky silné víře dovedou eliminovat i vliv silných jedů. Lidský organismus není nějaký jednoduchý stroj, je to dechberoucí systém interakcí a soužití různých komunit živých organismů, který nelze eliminovat na to, co nám předkládá “bílá” mafie. Člověk nemusí mít strach z rakoviny. Ostatně ne každý ji dostane. Dokonce ani kouření není vstupenkou na onkologické oddělení. Dívejte se na ty, kteří jsou skutečně zdraví, tam je odpověď.
Jaroslav Dušek to ví a jeho znalosti a vědomosti jsou daleko za tím, co jsou schopni pochopit jeho kritikové. Naštěstí si z toho on nic nedělá a je to tak správně. Ráda se nechám jeho úvahami inspirovat a ještě nikdy mě neposlaly do slepé uličky. Naopak, ukazují mi fascinující svět skutečné vědy, která zkoumá člověka a přírodu s pokorou, respektem a bez arogantní nadřazenosti. Víme toho o přírodě a jejím skutečném fungování tak málo…
Jak si může někdo myslet, že když našprtal hory skript, jejichž vydávání kontrolují farmaceutičtí podnikatelé, že ví všechno a jeho bílý plášť ho opravňuje k zásadním soudům? Jsme jen zrnko písku v moři pouště, které nemůže a ani nechce dohlédnout všechny souvislosti a zákonitosti. To ale neznamená, že za obzorem se neděje něco, co vám může změnit život. Ti, kteří pochybují, ptají se a hledají odpovědi, jsou vysmíváni hlupáky a chytří jsou vděční, že takoví lidé existují a rozšiřují nám všem obzory.
Bohužel většina lidí není připravena na to, změnit svůj život a nechce ani poslouchat řeči o tom, že to jde. Smrtelně je to uráží a jsou schopni od neverbálních lynčů klidně přejít k těm lynčům reálným. Vliv na to má i fakt, že moderní výzkumy a přístupy jsou stále na okraji a balancují na tenké hraně, z které mohou kdykoliv spadnout do světa vysmívaných konspirací. Nic naplat, pomoženo bude jen těm, kteří si chtějí pomoct sami!




 

evahrindova.cz

The post Trefa, zásah, potopeno! first appeared on .


Nejčtenější za týden