USA: Tornádo zničilo jednu z největších továren Pfizeru na světě (video)
RSS

USA: Tornádo zničilo jednu z největších továren Pfizeru na světě (video)


Zdá se, že na úsloví o božích mlýnech přece jen něco bude. Továrna firmy, která je zároveň nejžalovanější firmou na světě, mající za sebou dnes již bez nadsázky miliony mrtvých, byla zcela zničena tornádem.
Firmě, která celému světu vnutila škodlivé genové injekce za velmi nevýhodných podmínek a s vědomím jejich neúčinnosti, aby se zároveň smluvně vyvinila ze všech škod na zdraví, se tak nyní vrací to, co světu sama nadělila…
Tornádo způsobilo ve středu destrukci v továrně společnosti Pfizer v Rocky Mount v Severní Karolíně a způsobilo rozsáhlé škody na zařízení známém výrobou zdravotnického materiálu pro nemocnice po celém světě.

Národní meteorologická služba oznámila, že tornádo, které se dotklo města přibližně ve 12:30, bylo klasifikováno jako EF3 s rychlostí větru dosahující až 150 mph. Tato rozsáhlá síla měla za následek značné poškození klíčové budovy farmaceutického závodu.

Jeden zaměstnanec společnosti Pfizer popsal rychlý nástup tornáda na ABC11  a uvedl, že se to stalo v rozmezí 60 až 90 sekund, což poskytlo málo času na reakci.


Nejprve uvnitř zařízení blikala světla a pak to znělo, jako by „vybuchla bomba“, podle zaměstnance. On a jeho skupina okamžitě běželi do určené bezpečnostní oblasti.



Podle šerifa okresu Nash Keitha Stonea je v továrně Pfizeru umístěno velké množství léků, z nichž většina byla rozptýlena silou tornáda. Skladová plocha závodu utrpěla hlavní nápor škod.
„Mám zprávy o 50 000 paletách léků, které jsou rozházené po celém zařízení a poškozené deštěm a větrem,“ řekl Stone.




Navzdory destrukci způsobené zařízení a jeho zásobám nebyla podle středečního večera hlášena žádná zranění, podle prohlášení společnosti Pfizer.




Ve svém prohlášení společnost Pfizer potvrdila škody a uvedla: „Můžeme potvrdit, že zařízení Pfizer Rocky Mount bylo poškozeno tornádem.“
„Kolegové společnosti Pfizer na místě postupovali podle našeho zavedeného bezpečnostního protokolu a byli schopni se evakuovat. Jsou v bezpečí.“
Potenciální dopad na dodavatelský řetězec zdravotní péče není v tuto chvíli znám, protože společnost Pfizer nadále vyhodnocuje škody….

 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 5 Průměrně: 5 ]







Článek USA: Tornádo zničilo jednu z největších továren Pfizeru na světě (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden