Svědek vypovídal před Kongresem o korupci zločinecké rodiny Bidenových (video)
RSS

Svědek vypovídal před Kongresem o korupci zločinecké rodiny Bidenových (video)


Již nějakou dobu se v americkém Kongresu šetří mimo jiné i korupce rodiny Bidenových, přičemž poprvé byl předvolán svědek, který patří přímo k Bidenovým kruhům.
Je to demokrat, tedy vždy byl v opačném „táboře“ než republikáni, kteří žalobu na Huntera a Joea Bidena prošetřují. Velmi významným svědectvím je také notebook Huntera Bidena, který odhalil více než 400 trestných činů spáchaných Hunterem Bidenem.
Obžaloba však míří také na Joe Bidena, který tak bude velmi pravděpodobně Deep state nahrazen jiným demokratickým kandidátem pro volby v roce 2024.
Budou-li důkazy neprůstřelné, pak by se také mohlo stát, že zbytek Bidenova mandátu povládne Kamala Harrisová.
Odvážný informátor IRS – gay, demokrat, úředník IRS Joseph Ziegler – řekl ve středu Kongresu, že Bidenova rodina obdržela přibližně 17 milionů dolarů v platbách od Číny, Rumunska a dalších zemí.
Výbor pro dohled nad sněmovnou vedený republikánem Jamesem Comerem (R-KY) uspořádal ve středu slyšení s informátory IRS.
Nejméně dva informátoři IRS se přihlásili, aby odhalili, že Hunter Biden obdržel preferenční zacházení během vyčišťovací operace maskované jako vyšetřování.

Anonymní informátor, identifikovaný jako Joseph Ziegler, nakonec ve středu veřejně vystoupil: „Dnes tu sedím před vámi, ne jako hrdina nebo oběť, ale jako informátor nucený odhalit pravdu.“


Ziegler vypověděl, že ukrajinská energetická společnost Burisma zaplatila Bidenově rodině přes  7,3 milionu dolarů!



Celkem to bylo 17 milionů dolarů ze zahraničí.
Z jednání:
Poslanec James Comer:  Kolik peněz dostal Hunter Biden a jeho obchodní partneři od ukrajinské společnosti Burisma, vyplacených všem zúčastněným?









Joseph Ziegler:  6,5 milionu.
Poslanec James Comer: Burisma také zaplatila Blue Star Strategies a právnické firmě stovky tisíc dolarů, čímž se celkové platby Burismy  zvýšily na více než 7 milionů dolarů. Je to tak?
Josef Ziegler:  To je pravda. 7,3 milionu.
Republikán James Comer: 7,3 milionu. Mezi lety 2014 a 2019 to znamená celkový objem obdržených zahraničních příjmů přibližně 17 milionů dolarů, je to tak?
Josef Ziegler: To je pravda.

 

 
























Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Svědek vypovídal před Kongresem o korupci zločinecké rodiny Bidenových (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden