Ve Walesu plánují krmit krávy narcisy, prý po nich méně prdí
RSS

Ve Walesu plánují krmit krávy narcisy, prý po nich méně prdí


Propagandisté klimatické apokalypsy se předhání s tím, kdo přijde se stupidnějším nápadem. A nejhorší na tom je, že většině lidí již zřejmě atrofoval mozek natolik že tyto nápady berou zcela vážně, případně jim nadšeně přikyvují.
Ve svých snahách v maximální míře potlačit pro rostliny nezbytně nutný CO2 nebo dusík se klimatičtí šílenci zaměřili také na domácí zvířectvo, zejména pak krávy.
V poslední době se objevily hned tři takové počiny. Ve Velké Británii přišli se speciálními maskami pro krávy , které mají omezit produkty říhání. Tuto šílenost dokonce podporoval i současný král Charles.
Masky pro krávy se ovšem zalíbily také klimaalarmistům ve Francii , kde je hodlá využívat známý mlékárenský gigant.
Dalším způsobem, jak klimatičtí alarmisté bojují proti znečištění vzduchu „kravskými exhalacemi,“ pak má být krmivo vyrobené ze speciální řasy. Tento projekt nesponzoruje nikdo jiný než Bill Gates.
Třetí vynález, který měl zmírnit dopady kravských prdů, je pro změnu potravinový doplněk, který před časem propagovalo WEF. Tento produkt pochází z nizozemské chemické společnosti, která kdysi získala divizi doplňků stravy od farmaceutického giganta Roche.
A britský premiér Rishi Sunak, který je velkým stoupencem WEF, před časem schválil zákon, že tyto přísady budou přidávány do krmiv pro krávy již v roce 2025, aby se omezilo údajné „poškození klimatu,“ s hrozbou trestu za nedodržování.
Také ve Walesu se nyní rozhodli, že pomohou omezit kravské prdy, v čemž jim mají pomáhat narcisy. Zda budou narcisy pouhým doplňkem zmíněných tablet nebo budou fungovat jako jejich náhrada, je nejasné.
Narcisy obsahují nejen účinné látky, které se používají při léčbě Alzheimerovy choroby, ale jsou zřejmě užitečné i jinými způsoby – a  to nejen tím, že jsou krásné na pohled.
Studie například zjistily, že narcisy pěstované ve velšských horách také obsahují extrakt, díky kterému krávy prdí méně.
Za tímto účelem nyní začala čtyřletá série procesů, které jsou podporovány britskou vládou.
„To, co také očekáváme, je zlepšení využití bílkovin,“ řekla Alison Bondová, která pracuje na novém použití narcisů.
„Možná bychom mohli snížit některé bílkoviny, které dostanou. Pak mohou více využívat to, co je zkrmeno. To je velmi slibná výhoda této přísady.“ Vědci doufají, že narcisy nejen zastaví krávy před prděním, ale také zefektivní jejich trávicí systém.
A experimenty mají nejen potenciál „změnit svět“ snížením  emisí metanu z krav , jak vysvětluje šlechtitel narcisů Kevin Stephens, ale mohly by také mít potenciál zachraňovat životy. Protože pro nic netušící dobytek jsou plány na novou lehkou stravu opravdu o holém přežití.
Některé země jsou koneckonců již připraveny chodit po mrtvolách v boji proti změně klimatu. Například irské ministerstvo zemědělství zvažuje zabití jedné z pěti krav v zemi – to je asi 200 000 zvířat – aby údajně snížilo emise poškozující klima.
A Francie a další země je také hodlají následovat. A vybíjet se zdaleka nemají jen krávy, ale třeba i ovce.
Nakonec je opět třeba připomenout, že celá tato politika, která se dotýká nejen lidí, ale i zvířat, je založena na klimatické lži, která tvrdí, že lidskou činností produkovaný CO2 způsobuje údajné globální oteplování.
Tato lež byla již mnohokrát vyvrácena, což ovšem nebrání v tom ji nadále využívat k politice, která má vést k chudnutí mas a kolapsu potravinové bezpečnosti a tím i celé společnosti.
V malém jsme mohli nedávno vidět důsledky takové politiky na Srí Lance, která se stala první plně udržitelnou zemí na světě…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Ve Walesu plánují krmit krávy narcisy, prý po nich méně prdí se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden