Glosa MM: Přestřelky s Duškem
RSS

Glosa MM: Přestřelky s Duškem


MIROSLAV MACEK
Při mediálních přestřelkách nad výrokem herce Duška o rakovině, vesměs zlostných až nenávistných, jsem si připomněl staré české přísloví „Veselá myl = půl zdraví“.
Policisté popsali několik měsíců trvající vyšetřování dezinformačního e-mailu, který se šířil letos v lednu před druhým kolem prezidentských voleb. Psalo se v něm, že současný český prezident Petr Pavel zemřel.
Byla cíleně promyšlenou dezinformací a její autor či autoři se na její vydání připravovali nejméně pět dní.
Policisté se dostali k údajům z e-mailové schránky odesílatele. Není sice jisté, zda jsou tam uvedené informace pravdivé, ale odesílatel o sobě uvedl, že se narodil 10. dubna 1986 a při registraci schránky zadal mobilní telefonní číslo s kyperskou předvolbou.
Policie nakonec před několika týdny případ odložila.
Tolik zpráva ze seznam.cz. Už dlouho jsem se nad nějakou „zprávou“ tak nepobavil, a že těch blábolů vydávaných za zprávy u nás je!
Evropský parlament schválil Zprávu o pandemii onemocnění covid-19: získané zkušenosti a doporučení pro budoucnost. Autorem textu je zvláštní výbor Evropského parlamentu pro pandemii covid-19.
Zpráva se ovšem vyhýbá tomu, jak je možné, že dosud nebyly ani poslancům EP, ani veřejnosti poskytnuto plné znění smluv o vakcínách, zakoupených za desítky miliard z peněz daňových poplatníků.
Raději bez komentáře…
The Telegraph:
Ve Skotsku bylo pokáceno téměř 16 milionů stromů kvůli získání místa pro větrné farmy.
Holandský Business Insider:
Posádky ukrajinských helikoptér tvrdí, že jim ženy při přelétávání odhalují svá ňadra, aby tak posílily jejich morálku v boji s Ruskem a některé mají cedule s nabídkou sňatku.

MACEK Miroslav

The post Glosa MM: Přestřelky s Duškem first appeared on .


Nejčtenější za týden