Pandemie, která nikdy nebyla, a potřeba stíhat osoby odpovědné za útok na Itálii
RSS

Pandemie, která nikdy nebyla, a potřeba stíhat osoby odpovědné za útok na Itálii


Prozkoumáme-li studie a statistiky o tzv. pandemii, dojdeme k nevyhnutelné a hořké pravdě. Nedošlo k žádné pandemii, tedy alespoň v těch intencích popsaných mainstreamovými médii.
Vyplývá to i z oficiálních studií lékařů a výzkumníků, kteří se nijak neodchýlili od oficiálního vyprávění, podle kterého se koncem roku 2019 a začátkem roku 2020 objevil záhadný a nebezpečný virus označovaný jako „SARS-CoV-2“. Konkrétně jde o vědecký výzkum, který analyzuje úmrtnost na takzvaný COVID v různých věkových skupinách. Název této studie je Věkově rozvrstvená úmrtnost na COVID-19 v neseniorské populaci .
Studie byla napsána lékaři poslušně začleněnými do oficiálního zdravotnického systému, jako jsou například Angelo Maria Pezzullo, člen katedry přírodních věd Katolické univerzity, a další lékaři a výzkumníci ze Stanfordské univerzity, jako jsou Cathrine Axfors a Despina Contopoulos. Když se podíváte na úmrtnost na COVID ve věkových skupinách od 0 do 69 let, objeví se tato čísla:

Pokud jde o věkovou skupinu mezi 0 a 19 lety, vidíme, že tam úmrtnost na COVID neexistuje, protože mluvíme o čísle s mnoha nulami, přesněji 0,0003 %.
Pokud se podíváme na další věkovou skupinu, od 20 do 29 let, vidíme stejně neexistující úmrtnost.
Abychom viděli méně nul, musíme přejít k poslední věkové kategorii, která se pohybuje od 60 do 69 let s 0,5 procenty.
Když na druhou stranu smícháme všechny věkové skupiny od 0 do 69 let tak dohromady vykazují úmrtnost na COVID od 0,063 % do 0,082 %.

K tomu musíme přidat zcela zásadní úvahu. Věková skupina v rozmezí od 0 do 69 let v Itálii tvoří 94 procent sledované populace, což tvrdí samotný citovaný výzkum. Drtivá většina z přibližně 8 miliard lidí, kteří chodí po zemské planetě, spadá do této věkové skupiny a v tuto chvíli bychom již zde mohli uzavřít analýzu tím, že bychom došli k jedinému možnému závěru. Nedošlo k žádné pandemii a pokud se výzkumníci těchto studií nemotorně snaží držet krok se stále degradujícím pandemickým narativem, čísla se pokaždé okamžitě postarají o to, aby jej popřely.
Na tuto úvahu by někdo mohl odpovědět, že takzvaný SARS-CoV-2 byl místo toho výlučně smrtelný pro všechny lidi starší 69 let, ale i v tomto případě se tato téze ukazuje oficiálními statistikami popřena. Již před třemi lety, na vrcholu „pandemie“, kdy ISS (Italská hygienická a desinfekční služba) vydávala svoje bulletiny, bylo jasně vidět, že neexistuje smrtící virus, který decimuje populaci.
V bulletinu z května 2020 bylo vidět, že pouze 3,9 % těch, kteří zemřeli s COVIDEM, nemělo žádné jiné patologie . V tomto ohledu je také třeba upozornit na důležitou skutečnost. Aby bylo možné zjistit důvod úmrtí těch „bezpatologických“ 3,9 %, bylo by bývalo nutné provést pitevní testy, které mohly s jistotou konstatovat příčinu smrti. Pitvy však nebyly provedeny. Naopak ministerstvo zdravotnictví vedené Speranzou vydávalo v březnu 2020 oběžníky, ve kterých nedoporučovalo, nebo dokonce přímo zakazovalo pitvy provádět.
Tato okolnost sama o sobě měla vzbudit silné podezření a vyprovokovat vyšetřování ze strany soudnictví, ale od talárů by se nemělo mnoho očekávat, protože oni jsou ti první, kdo zahajují vyšetřování, která se pak vždy ukáží být pouhou „kouřovou clonou“ jako to poslední v Bergamu . V Itálii jsme dosud neviděli skutečné soudní vyšetřování, které by vrhlo světlo na to, co se v naší zemi stalo v posledních třech letech a především v prvních šesti měsících roku 2020.
Původ teroristické operace Covid v Itálii
Toto jsou klíčové měsíce, kdy v Itálii dochází k tomu, co ruský plukovník Kvačkov, bývalý příslušník tajných služeb, definoval jako opravdovou teroristickou operaci. Zásadním momentem je zejména příjezd podivuhodného manželského páru do Říma, který následně bude prohlášen za pozitivní na koronavirus. Jedná se o dva speciální čínské turisty, kteří přijedou do Říma . Jeden z nich, muž jménem Xiang Ming Liu, je biochemický inženýr a pracuje ve Wuchanském technologickém institutu. Už jen prostý fakt, že si expert v takovém aktuálně konkrétním oboru odcestuje z epicentra údajné pandemie, Wuchanu, do Říma, by měl vzbudit nemálo podezření. Wuchanský technologický institut je řízen čínskou komunistickou vládou, která v minulosti využívala svoje hostující profesory a lektory, aby během pobytu na Západě špehovali aktivity v těchto zemích.
Slavný americký týdeník The New Yorker tomuto tématu loni věnoval článek s názvem „Pronikli čínští špióni na americké kampusy?“, ve kterém se zabýval fenoménem čínské komunistické infiltrace ve Spojených státech. V roce 2019 byl již v USA zatčen Franklin Tao, 47letý profesor chemie na Kansaské Universitě, a obviněn ze špionáže proti Spojeným státům.
Pokud tedy vezmeme v úvahu povědomí Západu o této opakující se čínské praxi využívání učitelů a výzkumníků ke špehování aktivit jiných, rozvinutých zemí, vyvstává několik otázek ohledně příjezdu Xiang Ming Liu do Říma. V roce 2020 přijíždí do Itálie nerušeně z centra covidové krize bez jakékoli kontroly.
Okolnosti, které pak vedly k poněkud prodloužené hospitalizaci obou Číňanů, jsou ještě anomálnější. Pár se v římské nemocnici Spallanzani léčil po dobu 79 dnů, což se dá nazvat světovým rekordem. Vezmeme-li v úvahu výše zmíněnou celkovou úmrtnost během Covidu a uvážíme-li i skutečnost, že to, co se nazývá Covid, není ve skutečnosti nic jiného než obyčejná sezónní chřipka, člověk se musí podivit, jaký byl skutečný důvod této zcela neobvyklé a nekonečné hospitalizace.
Pro to, abychom pochopili, co se oběma Číňanům stalo, museli bychom nahlédnout do jejich zdravotních záznamů, které se pravděpodobně stále nachází v archívech nemocnice Spallanzani, a nechat zmíněné dokumenty prozkoumat nezávislým odborníkem. Není ovšem divu, že se všechny taláry drží daleko od dotyčné nemocnice, jako by neexistovala! Místo toho se soudní systém více zaměřuje na sestavení příběhu o smrtícím viru, který se náhle rozšířil v Itálii, a na formulaci obviňujících hypotéz, které jsou už v samém zárodku nepravdivé, protože slavný masakr v Bergamu v březnu 2020 připisují pozdnímu uzavření nemocných do karantény. Ve skutečnosti se ale Bergamem nešířil nový patogen ohrožující veřejné zdraví.
Byla to média, která záměrně rozdmýchávala masovou hysterii prostřednictvím intenzivní teroristické kampaně. To se například stalo Adrianu Trevisanovi, 78 letému důchodci z Vo Euganeo, který byl v únoru 2020 prohlášen za prvního zemřelého na Covid v Itálii . Nic z toho, co bylo řečeno, ve skutečnosti nebyla pravda. Pouhé dva měsíce po Trevisanově smrti pitva ukázala, že takzvaný koronavirus se selháním jeho tělesných orgánů neměl absolutně nic společného. Trevisan měl už totiž z důvodu mnoha předchozích patologií velmi podlomené zdraví. Nezemřel na Covid. Média pouze našlehala a přivedla k životu obrovskou lež a Conteho vláda neudělala nic proto, aby dementovala očividně falešný příběh, a samotná média dodnes neuvedla na pravou míru tuto nebezpečnou dezinformaci.
Kterýkoli poctivý pracovník mediální scény či exekutivy by tenkrát přece býval musel vyzvat italskou veřejnost, aby počkala na výsledky pitvy, než se vyvodí ukvapené závěry. Místo toho Conteho vláda čile rozdmýchala plameny kolektivní psychózy oznámením nových restriktivních opatření, která stanovovala povinnou karanténu pro každého, kdo přišel do kontaktu s lidmi, kteří přišli do kontaktu s „nakaženými“ .
Záměrem exekutivy bylo očividně posílit ve veřejném povědomí falešný dojem, že Covid je smrtelně nebezpečný patogen. Bylo jasné, že jednali na základě předem domluvených a stanovených pokynů a na základě scénáře falešné pandemické krize, o které bylo rozhodnuto už dávno. Pokud si prolistujete stránky dokumentu vydaného Rockefellerovou nadací nazvaného „Operace Lockstep“, ve kterém je nonšalantně předpovězena „globální pandemie“, pochopíte, že pravým konečným cílem této umělé krize nebylo nic jiného než pokus o globální, autoritářský útlak. Z trosek pandemie měl vzniknout ultratotalitní systém globálního vládnutí.
Poslední příčka na žebříčku liberální společnosti se nakonec ukazuje jako ta, která lidi vede k absolutnímu zotročení za strany finančních a bankovních elit. Osa spolupráce mezi Conteho vládou a Čínou se ukázala jako rozhodující pro provedení útoku
Klíč k pochopení geneze teroristické operace koronaviru v Itálii však spočívá v privilegovaném vztahu mezi Giuseppe Contem, M5S (Movimento Cinque Stelle – Hnutí Pěti Hvězd Beppeho Grilla, loutkovodiče Conteho, pozn. překl.) a aparátem Komunistické strany Číny.
V listopadu 2019, několik měsíců před vypuknutím „pandemie“, si zakladatele M5S, Beppeho Grilla, (což je původním povoláním populární italský komik, podobně jako Zelenský – pozn. překl.) předvolal čínský velvyslanec Li Junhua. Nebylo to poprvé, co zakladatel Hnutí Pěti Hvězd navštívil čínské diplomatické ústředí.
Již v roce 2013 byl Grillo spolu s dalším spoluzakladatelem Hnutí Pěti Hvězd, Gianrobertem Casaleggiem, přijat na čínské ambasádě . To ukazuje, jak od počátku svého vzniku mělo Hnutí pěti hvězd vždy velmi blízko k určitým cizím mocnostem a jak jeho vznik byl od samého počátku řízen vůdci establishmentu. Ještě před návštěvou čínské ambasády se Grillo v roce 2008 vydal na americkou ambasádu v Římě, kde uspořádal slavnostní oběd s tehdejším velvyslancem Rolandem Spoglim, který při této příležitosti požehnal rodícímu se Grillově hnutí.
Hnutí pěti pěticípých hvězd se vždy pohybovalo mezi nejvyššími kruhy anglosféry a kruhy čínskými, věrnými spojenci v minulých letech až do nedávného rozvodu, o kterém jsme hovořili v minulém příspěvku . Zanedlouho po schůzce s čínským ambasadorem se Grillo v prosinci 2019 objevil v Římě na veřejnosti s rouškou na obličeji, která podle jeho slov „sloužila k ochraně před bakteriemi“.

To je opravdu nezvyklá událost, vezmeme-li v úvahu, že o pár měsíců později začne masová psychóza a pronásledování všech občanů, kteří odmítnou nosit zbytečné a škodlivé roušky, což později prokázaly seriózní vědecké studie.
V lednu 2020, jak jsem již zmínil výše v tomto článku, přilétá na italskou půdu podivný čínský pár a je to znovu Conteho vláda, která se ukazuje jako rozhodující v tom, že číňanům dovolí nerušeně vstoupit do země. Giuseppe Conte s Čínou pěstuje velmi blízký vztah. Byl prvním evropským premiérem, který v roce 2019 podepsal kontroverzní dohodu o Hedvábné stezce, což vyvolalo vážné znepokojení nad možným dobýváním evropských trhů Čínou, také ve světle koupě jihoitalského přístavu Taranto Čnany v roce 2020 .
A byla to znovu Conteho vláda, která schválila testování čínskými výtěry   jako diagnostický nástroj k odhalení údajné pozitivity na Covid. Výtěrové tyčinky hrají v celé záležitosti zásadní roli, protože vyráběly falešné kladné výsledky, jak dokonce připustily mezinárodní mainstreamové deníky, jako například New York Times .
Právě tato osa mezi Conteho vládou a Čínskou komunistickou stranou umožnila zahájení teroristické koronavirové operace v Itálii. Itálie následně končí v hledáčku mezinárodních médií a je zdiskreditována jakožto země, zodpovědná za „zdroj zhoubné infekce“.
Nechvalně známá grafika CNN proti Itálii
To, co se u nás stalo v těchto letech, bylo zajisté součástí širšího plánu, který předpokládal provedení globální „teroristické“ operace, ale rozhodující roli v tomto představení sehrála právě Itálie. Itálie byla těmito mocnostmi vybrána jakožto privilegovaná laboratoř, jednak pro totální zkompromitovanost a slabost italského hlubokého státu, tak i pro určité vlastnosti, které jsou partikulární a naší zemi vlastní.
Z kulturního a ideologického hlediska je Itálie dokonalým protikladem k malthusiánskému modelu, o který usiluje Římský klub. Pouhá skutečnost, že je to země, která reprezentuje tradici řecko-římského a katolického světa, vytváří z Itálie absolutního nepřítele pro systém moci založený na neoliberálním protestantismu a mesiášském sionismu.
Itálie je vším, co tyto kruhy chtějí vymazat z povrchu planety. A právě tyto mocenské kruhy získaly rozhodující podporu při realizaci svých plánů v Conteho vládě, která autoritativně zavřela doma italské občany a terorizovala je kvůli obyčejné chřipce. Následně se ještě tvrdší Draghiho vláda pokusila definitivně zatáhnout Itálii do totalitarismu, diktovaného Davosem, pomocí hanebné diskriminace neočkovaných.
Povinná inokulace vedla k rekordnímu počtu nežádoucích reakcí . Je třeba vrhnout světlo nejen na masakr v Bergamu, ale také na obsah vnucených experimentálních sér. Od doby, kdy byla distribuována, prokazatelně nastal nebývalý nárůst celkové úmrtnosti nejen v Itálii, ale i ve zbytku západní Evropy.
Nepochybně došlo k bezprecedentní zradě italského lidu a naší země a dopustila se jí naše celá politická třída, která se nyní nachází na pokraji vyhynutí a bez ochrany svých nyní již nepoužitelných, starých, rozpadlých zahraničních kontaktů.
Italové si zaslouží spravedlnost a pravdu a zaslouží si seriózní vyšetřování, které by si kladlo za úkol odsoudit osoby odpovědné za historicky největší zločin spáchaný na naší zemi. Rozhodně to není něco, co mohou udělat ti, kteří dnes odcházejí z politické scény do důchodu. Místo toho to budou muset udělat lidé, kteří budou v blízké budoucnosti držet otěže naší země ve svých rukou.
Itálie bude muset začít znovu od pravdy o bezprecedentním útoku na svoji suverenitu a samotnou existenci.
Zdroj:  La Cruna dell’Ago
Překlad: Hamletka

Cesare Sacchetti , oficiálními italskými dezinformačními kanály korunovaný jako „král konspiračních teorií“  je nezávislý novinář žijící v Římě, kde se narodil v roce 1983. Vystudoval politické vědy a vypracoval se na odborníka na mezinárodní vztahy, geopolitiku a ekonomii. V minulosti spolupracoval s některými známými italskými periodiky, jako jsou například denník Libero a Il Fatto. Jeho blog La Cruna del Ago, v překladu Oko Jehly, a jeho kanál na Telegramu – s 60 tisíci abonenty – jsou v současnosti jediným objektivním zdrojem informací v zemi, kde ještě nedávno většina občanů věřila všemu, co se říká v televizi.


Nejčtenější za týden