Ať žije Putin! … aneb kde končí hranice možného
RSS

Ať žije Putin! … aneb kde končí hranice možného


PETR VLK

Tak  jste  zaregistrovali včera  bombastickou  zprávu, že srocení  občanů  kdesi  zcela veřejně  a opakovaně  provolávalo slávu  ruskému prezidentu Putinovi???!!!! A policie, která v Praze na demonstracích  tzv. dezolátů,  kde se nikdy  nic  takového ani vzdáleně  neodehrálo čušela, nejen , že  nic nepodnikala  a nepodnikla, ale  jaksi se z místa konání  té  odporné  pobuřující  záležitosti  dokonale  vytratila? Zkrátka  Putin se  dočkal v  současném ukrajinskohysterickém  Fialově  Česku veřejné  adorace  a potlesku!



Alespoň mám li věřit něčemu takovému jako  jsou  Novinky.cz.  Ale  v daném případě  si tenhle  nezvyklý  luxus  určitě  můžeme  dovolit. Mám na mysli  konkrétně  tohle:
Rakušan se zastal nečinné policie v Krupce. V drtivé většině případů prý ví, co a proč dělá
z textu  vybírám a  cituji:

….Ze záběrů je patrné, že atmosféra nebyla úplně poklidná a sami demonstrující si pochvalovali, že policie není přítomna. Z rozvášněného davu se tak například ozývala hesla jako „Černá síla“ a „Sláva Putinovi“. Romové se také vydali k ubytovně Ukrajinců, kde provolávali „My jsme tady doma“.


Na dalších videích pak někteří z účastníků průvodu házejí předměty na dva muže stojící na balkóně či provolávají protiukrajinská hesla.
….. „Myslím, že je na místě práci policie pečlivě sledovat, ale zároveň policistům důvěřovat. Jsem si jistý, že v drtivé většině případů vědí, co a proč dělají. Postup policie tedy považuji za správný,“ reagoval Rakušan na dotaz Novinek, jak se dívá na rozhodnutí policie nenasadit na demonstraci pořádkové jednotky alespoň přítomností kvůli údajně možné „eskalaci napětí“. …
A přidám ještě  screenshoty pár  tweetů:




Žasnu a zase žasnu!
Policejní  mlátičky, které  jindy  tak rozhodně a  s plným krytím bohuželministra Rakušana s oblibou zakročují a demonstrují  svou  sílu a loajálnost  vrchnosti v Praze  a jinde, kde mají  co  do činění    s občany  většinové populace, tentokráte prokázaly  zcela  nezvyklou opatrnost a obezřetnost. A ministr, který  je například pochválil  za  ostrý  zákrok před Muzeem,  kde  to  těžce  zdravotně  odnesl  jeden  z obyčejných  demonstrantů, který se  marně  zatím dovolává, jakékoliv elementární spravedlnosti a  zastání,  je tentokráte oceňuje  za  opatrný  bezkonfliktní  přístup!!!!!
Ptám se kde  je ten  rozdíl?
Čím se  liší  veřejné  provolávání  slávy  Putinovi davem a požadavky, aby  Ukrajinci  táhli na Ukrajinu v Krupce například  od  aktivit  dvojice  Tušl -Čermák, kteří dostali flastr, Tušl navíc  nepodmíněně,za  to že …. řečeno s  Deníkem
V jednom z videí Čermák s Tušlem vyzvali k protidemonstraci ke shromáždění Ukrajinců a mimo jiné řekli, že: „Ukrajinci se tady začínají množit, jedna demonstrace za druhou. Musíme okamžitě začít jednat, jinak půjdeme do hajzlu.“
Ve videu zazněla také řada vulgárních výrazů. Mimo to i věty: „Ať táhnou zpátky do Kyjeva“ nebo „Vždyť to je normálně okupace, co oni tady dělají.“
Tušl  tenkrát dostal deset měsíců natvrdo, Čermák podmínku  6 měsíců na  dva  roky. Ale  už  mu našli něco dalšího, takže  je taky  za  katrem….
Vedle  toho se opět na  Deníku  dozvídáme  že
Muž nosil nášivku s písmenem Z a symbolem Wagnerovců. U soudu dostal podmínku
Takže  jsi  příslušníkem většinové populace a  jdeš v Praze  na klidnou demonstraci,  že  jako té Ukrajiny  už  je jaksi dost  ba příliš a  máš  tu smůlu,  že si tě  vyberou policejní mlátičky. Jen tak. Jsi seřezán jako  žito,  že si nejsi schopen spočítat  kosti. Nebo projevíš  svůj názor na touž  záležitost poněkud  hloupým a slovně  hulvátským videem?  Jdeš  sedět. Nebo si  dovolíš  republiku a její  zákonný  pořádek ohrozit nějakou nášivkou?  Dostaneš  podmínku a půjdeš  sedět příště!
Ovšem když  jsi členem  jisté národnostní  menšiny? Tak to si v podstatě  můžeš  křičet co chceš, nemusíš  si brát  servítky a  Rakušanovy  mlátičky  stáhnou  ohon  i pendreky  a zmizí  do boudy a  ani nedutají a  jejich šéfík, obrovský  demokrat  jim to veřejně schválí. Protože ta  zdrženlivost  zajistila, že nedošlo k eskalaci  napětí!!!!
Takže  mi nezbývá nic jiného, než  z celé kauzy  učinit  jednoduchý  závěr. Jsi  li obyčejný  občan, máš  smůlu, zbijou tě jako žito, u soudu si tě  tvrdě podají, když  se vymezíš proti jedinému správnému a platnému názoru. Ovšem pokud  jsi  příslušníkem  preferované menšiny,  která  by ti hned omlátila  o hlavu rasismus a podjatost?  Pak máš  bene a  k dispozici  naprosto netušenou  šíři  protestů!!! Včetně  takových, na  které  jinak nesmíš  ani pomyslet.
Sám sebe  se zeptám:
1-neměl by  jeden a ten samý  zákon platit  pro všechny?
2-a především, nemělo by  být  chování , které prošlo těm v Krupce  být  naprosto běžným standardem  pro všechny?
Takováhle  nemožná a šílená  vláda jako je  Fialovo Obludárium  tady opravdu  ještě nikdy  nebyla.
Ovšem i oni  narazili na  hranic e svých možností – proti  jisté, preferované menšině  si ani neškrtnu. protože  by  je  všelijaké  lidskoprávní neziskovky  okamžitě  tvrdě, veřejně  a na  mezinárodní  úrovni popotahovali  jako rasisty a xenofoby.
Takhle  to vypadá  v  naší příkladné Fialově  demokratůře.

 

  vlkp


The post Ať žije Putin! … aneb kde končí hranice možného first appeared on .


Nejčtenější za týden